1

Téma: 1202 - Britney's New Look

Dovolil bych si založit nové téma, aby to mělo tak nějak stejný formát.

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3392a.jpg http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3393a.jpg

Britney Spears se snaží od všeho utéct v horách blízko South Parku, když se s ní kluci pohádají. Stan a Kyle jsou pak uchváceni její znamenitostí a nekončící šílenou mánií, která ji provází všude, kudy chodí. Když jí pomáhají dostat se na severní pól, objeví šokující tajemství, které stojí za její popularitou.

Upoutávka

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1202 - Britney's New Look

Zní to moc dobře!  big_smile

3

Tak na tohle se moc tesim.
Doufam, ze se zase jednou
poradne zasmeju.  lol

4

:? ... pro měto zní teda dost divně.... čekám že to bude tentokrát trochu horší..ale uvidime  smile

Že by zas nějaká pořádně ujetá epizoda? Nezbývá než doufat. smile

6

Britnin nový vzhled  big_smile

Oh my GOD!

7

Po tom čo sme zistili že Bono je hovno sa dá čakať čokoľvek.

8

Pointa toho "ta je ale blbá" "dyť nemá mozek" - perfektní. Parodie na The Lottery - výbornej nápad. Nebylo to sice nijak závratně vtipný (aspoň ne na první pohled), zato hodně inteligentní. Takový je trend South Parku. Slabší 4/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

9

podle mě nic moc.... 12x1 bylo lepší.dávám 4/5

10

Podle me dokonaly jak ma bejt :-) 5/5

11

Ze začátku jsem k tomu měl antipatie hned jak jsem viděl že vyměnili Kennyho za Butterse (asi zapoměli že Butters rozhodně není žádnej Kenny) ale nakonec se ukázalo že to byla dost dobrá epizoda.
Jak ufotili Britney xmrti a doktor pak stanovil smrt, to nemělo chybu big_smile
U týhle epizody jsem se pobavil víc než u předešlý.

12

Tak, už to stahuji, těším se moc :-)

13

Takovej lepší průměr. Podle mě to na předešlou epku nemělo, ale rozhodně jsem se pobavil. Pár hlášek a sympatických SP šoků, cameltoe, lady bug.
Vtipné

3.5/5

14

když ono hodně dílů paroduje americkou kulturu a vnitroamerické dění, to pro nás evropany je pak slabší když to dění v americe zas tak do podrobna nesledujem, třeba v tomhle případě konkrétně co se týče mě a dění kolem britney v americe i vůbec celkově...vůbec jsem nepochopil to ufocení k smrti a jiný narážky... 3/5

Drive slow homey...! -peace-

15

No celkem povedený díl. Britney nemám rád, tak jsem rád, že si z ní udělali prdel (i když trošku brutální big_smile )...4/5

16

kouknul sem se na epizodu znova a trochu měnim názor...je to lepší než 12x1 smile

17

Jako je to pěkný ale chybí mi to prostředí jako v minulých sériích, jak se vše odehrávalo v South Parku a týkalo se to jen dětí a jejich problémů a teďka už to je prostě celosvětový. Jako to taky neuškodí ale mě se víc líbilo tamto

South Park is best

18

Jako je to pěkný ale chybí mi to prostředí jako v minulých sériích, jak se vše odehrávalo v South Parku a týkalo se to jen dětí a jejich problémů a teďka už to je prostě celosvětový. Jako to taky neuškodí ale mě se víc líbilo tamto

nj ale pak by to bylo to samy a už by to nikoho nezajímalo

19

nj to je taky fakt

South Park is best

20

mne sa tato epizoda moc nelbila 3 z 5 bolo to dost brutus 

+ta doktorem stanovená smrt xD alebo parodia na Curta Cobaina =brokovnicou do hlavy

-neviem asi ten brutal ... a moc ma to nenadchlo

p.s.:Kenny tam nebyl pretoze v epizode The list (koniec 11 serie ) to dostal z glocku od bebe zo hlavy (inak to bol ROFL ) 

tot vse

21

Sasad: to neznamená, že je Kenny nadobro mrtvej, v prvním díle se objevil.

22

Takze pro me osobne je to nadmiru prijemnej dil. Mnohem lepsi nez 12x01, protoze jsem se konecne zasmal:o) Poprve buttersovu oblecku, po druhe jak ve zpravach bylo, ze chytili obri veverku, ktera se tvari byti clovekem, no a po treti, kdyz dohonila Kyla prevlecenyho za Britney, vysvetlili mu, ze chteji aby umreli a pak zacali zpivat latinsky + jak byl zaber jen na Kyla pod tou sochou/pomnikem a na boku se vzdycky objevovali nejaci lidi co zpivali...u toho jsem se rezal smichy lol

I presto vsechno ale ten dil v mych ocich nedosahuje kvalit starsich serii, takze davam "jen" 4/5

23

Sasad: to neznamená, že je Kenny nadobro mrtvej, v prvním díle se objevil.

Tak se mi zdá, že potenciál Kennyho autoři naprosto vyčerpali a tuhle (v prvních dílech asi nejpopulárnější) postavičku zatlačili do pozadí.

IDDQD!

24

Ono je holt stokrát jednodušší psát pro Stana, Kylea, Cartmana nebo Butterse, než pro dost specifickou postavičku Kennyho.
IMHO by bylo jednodušší zbavit ho kapuce a udělat z něho normální mluvící charakter, na roli "kompars" je ho trochu škoda...

25

nvm no.. toto bol podla mna slabsi diel davam 3/5 ale niektore tie zajebi boli fakt good big_smile "neposlouchej je, oni ti jenom zavidi tvuj skvelej vzhlet"  lol