Re: 1203 - Major Boobage
Já jsem asi jediný komu se tahle epizoda nelíbila. Nějak jsem se u ní nezasmál.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Já jsem asi jediný komu se tahle epizoda nelíbila. Nějak jsem se u ní nezasmál.
No neviem ako niekomu táto horúca novinka pomôže, ale tu to máte: Keď sú chalani u Kenyho doma a Keny sedí za stolom a grcá tak za ním je okno, ktoré je prestrelené ešte z minulej serie konkrétne z časti The List aspoň myslím
No neviem ako niekomu táto horúca novinka pomôže, ale tu to máte: Keď sú chalani u Kenyho doma a Keny sedí za stolom a grcá tak za ním je okno, ktoré je prestrelené ešte z minulej serie konkrétne z časti The List aspoň myslím
Zrovna tohle je zmíněno z zajímavostech u popisu té epizody.
pre mna asi naj epizoa 12 serie proste parada u mna 5/5
chalani boli super, Kenny bol dobry hehe fetak jeden
dost ma prekvapil Gerald ale bolo to super a Cartman nemal chybu tie sceny ako schovaval macky a ta hudba k tomu no parada ![]()
Super díl, v hlavní roly Kenny, fakt super ![]()
...vidělste někdo ten film Heavy metal?...jakej je?
...sem akorát tedka viděl tudle ukázku http://www.youtube.com/watch?v=k39pExaK dded#t=179
jinak tenhle díl se mi dřív dost líbil, ale nák sem ho tedka sjížděl a přišel mi takovej...no...až moc reálnej...fakt mi přišlo smutný, jak sem vtom díle viděl přesně svoje okolí
...naštěstí já sem byl Stan ![]()
Taky mi přijde reálnej vzhledem k mému okolí, ale jelikož mi jsou takoví lidi i pr.dele, tak mi to nezabránilo se hlasitě u toho dílu smát. Jinak k filmu - hardrocková hudba, násilí a sex. Příběh šitej na míru těmto třem bodům. Pokud nejsi malá holčička, lze jen doporučit
Předem upozorňuju, že ženský tam vypadaj všechny jako ta Kennyho kozatka.
Jinak na 2012 je nahlášen další film. Podílet se na něm budou režiséři, jako jsou Zack Snyder (300, Watchmen), David Fincher (Sedm, Klub rváčů) anebo James Cameron (Terminátor 1 a 2, Avatar). Na to jsem nadrženej jak třináctiletej panic na první sex.
Naposledy upravil: Rocky88 (28. 09. 2009 19:04:43)
No mě ty lidi u prdele zastak nejsou...znam je už spoustu let a to nejen z tý horší stránky...takže jentak jejich problém přehlížet nemůžu
...prostě bych jim rád pomohl zase just getting high on life.
¨
Jinak...kolik ti teda je?...13? ![]()
Jo, hochu, to přidej ještě víc než půlku z toho, co jsi tam napsal
Ale na svejch třináct si ještě pamatuju... ![]()
Zdravím, nevíte někdo, co to bylo za písně v této epizodě při kennyho halucinacích?
Písně jsou převzaty z filmu Heavy Metal a můžeš je nalézt na jeho soundtracku.
Příspěvky [ 26 až 37 z 37 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.