1

Téma: 1203 - Major Boobage

Hádejte, kdo je zpátky smile

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3402a.jpg

Kenny chodí za školu a ostatní kluci jsou ji jistí, že je to kvůli nejnovější droze, která je v módě na druhém stupni základky. Začnou o něj mít strach. Kylovi rodiče jsou mezitím znepokojení, když v pokoji svého syna najdou pomůcku k užívání drog.

Upoutávka

Autoři se netají tím, že nový díl bude poklonou kanadskému animovanému filmu "Heavy Metal" z roku 1981.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1203 - Major Boobage

suuuper vypada to výborně smilebig_smile

3

Jo vypadá to dobře. První 2 díly nic moc, tak snad se to zlepší. Taková 11. série byla do půlky dobrá, pak to šlo dolů, snad se teď vrátí starý dobrý South Park

4

No, "starý dobrý SP" alá 11. řada už prosím ne....

Tohle může být zajímavej díl, jinak je vidět, že Trey a Matt čtou tohle fórum  big_smile

5

No, "starý dobrý SP" alá 11. řada už prosím ne....

Tohle může být zajímavej díl, jinak je vidět, že Trey a Matt čtou tohle fórum  big_smile

nemyslim že ctou pak by tam dali kennyho bez kapuce big_smile

6

Hádejte, kdo je zpátky smile

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3402a.jpg http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3403a.jpg

Na druhém stupni základní školy jsou v módě drogy a kluci ze od nich snaží dostat Kennyho v poctě filmu z roku 1981, "Heavy Metal".

Upoutávka

Takže od teďka tam zase bude Kenny???

South Park is best

7

jo, si nevidel upoutavku nebo ty dva obrazky?  lol

8

Pojmenoval bych to:
Major Kozrok (Boob - kozy (prsa), age- věk)

Oh my GOD!

9

Vůlohlav: "age" tady nemá s věkem nic společnýho, "major" s majorem taky ne. Je to trochu oříšek, viděl bych to asi jednoduše - Pořádný kozy, nebo něco podobnýho.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

10

Vůlohlav: "age" tady nemá s věkem nic společnýho, "major" s majorem taky ne. Je to trochu oříšek, viděl bych to asi jednoduše - Pořádný kozy, nebo něco podobnýho.

IKS-IKS-ELKA

Oh my GOD!

11

Je to trochu oříšek, viděl bych to asi jednoduše - Pořádný kozy, nebo něco podobnýho.

Řekl bych, že jsi to poměrně přesně trefil.

IDDQD!

12

jednoznačně 5/5 konečně po dlouhý době!

Drive slow homey...! -peace-

13

možná sem cekal trochu víc,ale i tak to byla výborná epizoda smile 5/5.

14

necekal sem nic a dostal sem vsechno.. konecne.

:twisted: jednoznacne jedna z nejlepsich SP epizod. :twisted:

5/5

15

Heavy Metal je skvělej film, ale tohle byl čistej průměr. Pro mě docela zklámání, protože jsem si myslel, že to zparodují líp, ikdyž špatný to určitě nebylo.
Některý hlášky nebo scénky byly super, ale celkově moc potěšenej nejsem

3/5

16

Heavy Metal se mi válí na disku, nestihl jsem ho zkouknout před South Parkem, ale přepokládám, že šlo hlavně o tu grafiku. Od táhle epizody jsem čekal hodně, protože jakmile autoři použijou jinou grafiku (Good Time With Weapons, Make Love, Not Warcraft), je to hit.

Předevšim myslim, že co se týče tématu, takováhle epizoda v South Parku jednoznačně chyběla a úplně se nabízela smile A nebyla vůbec špatná, sice nepřišlo žádný velký překvapení, linie s Cartmanem mi přišla absurdní a nedotažená, na druhou stranu líbil se mi souboj Geralda s Kennym, legalizace koček, "we learned something today". Celkově určitě nemyslím, že by to patřilo mezi úplně nejlepší epizody, ale horších 5/5 si zaslouží.

Jinak dalo se tušit, že Kenny neumře, protože to každej čekal a aby smrt fungovala, musela by bejt hodně originální, což už poněkud vyčerpali. Každopádně se potvrdilo, že díly zaměřené na Kennyho jsou nesmírně úspěšný, takže doufám, že na další takový díl nebudeme čekat zase tři roky.

17

Heavy Metal se mi válí na disku, nestihl jsem ho zkouknout před South Parkem, ale přepokládám, že šlo hlavně o tu grafiku. Od táhle epizody jsem čekal hodně, protože jakmile autoři použijou jinou grafiku (Good Time With Weapons, Make Love, Not Warcraft), je to hit..

No popravdě šlo hlavně o ty kozy.  big_smile

18

Nahodou super episoda  wink

19

nj nebyla spatna, ale doufam ze zacnou bejt jeste lepsi sad

20

Rozhodně nejlepší epizoda 12. řady zatím. Ale taky každopádně doufám, že přijdou ještě lepší. Pro tuhle 4/5

21

Rozhodně nejlepší epizoda 12. řady zatím. Ale taky každopádně doufám, že přijdou ještě lepší. Pro tuhle 4/5

Súhlasím, s 12 tky bola best, aj keď na druhej strane po hroznej epizóde Britney Spears by sa mi teraz páčilo fakt všetko. Tak 7/10.

Súhlasím, s 12 tky bola best, aj keď na druhej strane po hroznej epizóde Britney Spears by sa mi teraz páčilo fakt všetko. Tak 7/10.

Zas tak hrozný to nebylo. Podle mého skromného mínění byla mnohem lepší  něž Tonsil Trouble.   big_smile

Konečně je zase napadlo udělat díl, ve kterém má Kenny hlavní roli. Zatím nejlepší epizoda 12. řady. Hodnocení: 5/5.

24

Podle mě byly všechny tři lepší. big_smile

25

Jak uz zminili nekteri prede mnou -> jednoznacne nejlepsi epizody z dvanacte rady. Alespon pro me. Opravdu jsem si ji uzil a v zachvatech smichu si vzpomel na stary casy, kdy se south park pysnil 5kovejma epizodama pravidelne.

Bylo to vazne skvele udelany: vynikajici zacatek, dokonala bitva mezi geraldem a kennym na piskovisti (nejlepsi scena big_smile ) a perfektni zaver. Jediny co trochu zamrzi je dejova linka s Cartmanem jak uz tu kdosi zminil. Porad jsem cekal, jak to vysvetli, a kdy se ukaze, ze to vsechno delal jen pro svuj prospech..