Heavy Metal se mi válí na disku, nestihl jsem ho zkouknout před South Parkem, ale přepokládám, že šlo hlavně o tu grafiku. Od táhle epizody jsem čekal hodně, protože jakmile autoři použijou jinou grafiku (Good Time With Weapons, Make Love, Not Warcraft), je to hit.
Předevšim myslim, že co se týče tématu, takováhle epizoda v South Parku jednoznačně chyběla a úplně se nabízela
A nebyla vůbec špatná, sice nepřišlo žádný velký překvapení, linie s Cartmanem mi přišla absurdní a nedotažená, na druhou stranu líbil se mi souboj Geralda s Kennym, legalizace koček, "we learned something today". Celkově určitě nemyslím, že by to patřilo mezi úplně nejlepší epizody, ale horších 5/5 si zaslouží.
Jinak dalo se tušit, že Kenny neumře, protože to každej čekal a aby smrt fungovala, musela by bejt hodně originální, což už poněkud vyčerpali. Každopádně se potvrdilo, že díly zaměřené na Kennyho jsou nesmírně úspěšný, takže doufám, že na další takový díl nebudeme čekat zase tři roky.
Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.