26

Re: 1204 - Canada on Strike

Trochu mě zarazila sledovanost What What in the Butt, reportér v televizi říkal něco o více než 10 milionech zhlédnutí a Butters pak odpověděl Čokoládovému muži, že několik set tisíc. Že by chyba ve scénáři?

Taky sem si toho všiml. Ale jak víme z dílu 908 - reportérům se v číslech přece nedá moc věřit smile
A ještě mě zarazila skutečná sledovanost na Youtube, protože mi to zas tak vtipný nepřišlo smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

27

A ještě mě zarazila skutečná sledovanost na Youtube, protože mi to zas tak vtipný nepřišlo smile

Tomu se říká virální marketing -- prostě si to lidé sami od sebe posílají navzájem a šíří se to jak lavina (a nemusí to být ani moc vtipné nebo kvalitní video).

IDDQD!

28

díl nebyl nejhorší, ale tentokrát dávám ,,jen" 4/5 smile

29

BEST DIEL!! NAJLEPSI big_smile:D:D

Vydel som vsetky okrem toho Tuy guy ninju a a to what what big_smile cize som pochopil tym postavam big_smile kebyze mozem tak dam 100/5 fak sa mi ten diel pacil big_smile Potom si kuknite comment na tom What What big_smile

30

Na to, že díly o Kanadě moc nemusim, jsem docela spokojenej. Kanada tu jakoby reprezentovala obě strany skutečné stávky scénaristů - samotné stávkující i nositele následných ztrát. Zpočátku se mi i vcelku líbily postavy z Youtube, jenže nešlo o žádnou invenci autorů. Když se podíváte přímo na klipy na Youtube, uvidíte, že to nebyla parodie (ono to taky asi už moc nejde) ale prostě animovaná kopie. Až na ten souboj samozřejmě. No jinak ty Dány jsem moc nepobral, asi měli původně dostat víc prostoru, ale zbyla z toho jedna scéna. Ale bavilo mě to, bohužel reakce na stávku přišla trochu pozdě.

Takže abych trochu srovnal svoje hodnocení, když vždycky dávám horších x/5, dám tentokrát lepších 3/5.

A jinak, asi by se hodilo vidět:

Numa Numa
Star Wars Kid
Funny Sneezing Panda
Dramatic Look Gopher
Chocolate Rain
Laughing Baby
Afro Ninja
Leave Britney Alone
Tron Guy (tady jsem to původní video nenašel, tohle asi není ono)

Mnohé som poznal, ale mnohé ešte nie, inak chýbalo mi tam rozhodne Every day. Inak tie paródie na tie videa sa mi páčia, napríklad na star wars kid. Inak keď si zoberiete, tie videa, sú dosť hlúpe a väčšinou v nich vystupujú nejakí emocionálne labilní jedinci, toto ľudí asi na svete najviac zaujíma.  roll

já se bavil od začátku dokonce, geníální epizoda...!!!  lol  5/5

Tebe sa páči všetko. 5/5 je u teba priemerné hodnotenie.  smile

Trochu mě zarazila sledovanost What What in the Butt, reportér v televizi říkal něco o více než 10 milionech zhlédnutí a Butters pak odpověděl Čokoládovému muži, že několik set tisíc. Že by chyba ve scénáři?

No jednak hovorili nie priamo o what, what ale o Buttersovom what, what a jednak South park a čísla to je kapitola sama o sebe, v epizóde či končia handicapovaní v pekle ten človek v pekle zahlásil, že dnes tam majú nejakých 8100 nových prírastkov, čo je blbosť, ak priemerčný človek žije nejakých 70 rokov, a máme 6 000 000 000 tak denne musí umrieť okolo 200 000 ľudí. A do neba idú iba mormoni, takže to je zanedbateľný počet.

Vydel som vsetky okrem toho Tuy guy ninju a a to what what big_smile cize som pochopil tym postavam big_smile kebyze mozem tak dam 100/5 fak sa mi ten diel pacil big_smile Potom si kuknite comment na tom What What big_smile

Na tom originálnom na youtube? Lebo je ich tam 23 000. smile

31

Danoboss napsal:

Na to, že díly o Kanadě moc nemusim....

Na tom originálnom na youtube? Lebo je ich tam 23 000. smile

Myslel som to co ten cernoch tam spieva What What.. ale teraz tie komenty su uz skoro v kazdom videu o South Parku.. myslim tie: I am not your buddy, firend. I am not your friend guy.. atd  lol

32

I am not your guy buddy big_smile

33

I am not your guy buddy big_smile

Tvoj prvý ale zmyselný príspevok big_smile

34

ale teraz tie komenty su uz skoro v kazdom videu o South Parku.. myslim tie: I am not your buddy, firend. I am not your friend guy.. atd  lol

To sis vsiml brzo  lol
http://forum.south-park.cz/viewtopic.php?p=3787#3787

35

Takze za sebe muzu rict, ze je to dalsi skvela epizoda smile Po pomalejsim a nudnejsim zacatku (ano, mam na mysli dil s HIV a Britney) zacina byt South Park zase zabavnej. A i kdyz se tenhle dil podle me nemuze rovnat Major Boobage (ten u me zatim vede), tak jsem se vazne skvele bavil. Predevsim kdyz Butters zpival!!!!! lol Proste ulet, davam 5/5

P.S.: Jinak, myslim si, ze Butters se pomalu ale jiste profiluje do jedne z nejlepsich postav v celym serialu wink

36

Jinak, myslim si, ze Butters se pomalu ale jiste profiluje do jedne z nejlepsich postav v celym serialu wink

podle mě by bylo lepší, kdyby butterse zabili big_smile, dost mě se*e, že v plno dílech nahrazuje kennyho sad

37

podle mě by bylo lepší, kdyby butterse zabili big_smile, dost mě se*e, že v plno dílech nahrazuje kennyho sad

Oh my God, they killed Butters. You bastards! Nedovedu si představit nic hroznějšího.

IDDQD!

38

myslim si, ze Butters se pomalu ale jiste profiluje do jedne z nejlepsich postav v celym serialu wink

pomalu ale jistě? myslim že butters už je vyprofilovanej takovejch šest let, naopak už se ty jeho role v ději trochu opakujou

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

39

Solidní díl. Slabší než 3. díl, ale zase lepší než první 2. Několikrát jsem se u toho opravdu zasmál - 4/5.

40

Toto je moj prvy prispevok , lebo som toto forum nasiel len nedavno ale co sa tyka 12 rady toto bol naozaj zatial najlepsi diel keby tam nebol Butters asi iba priemer ale tou pesnickou v jeho podani to zdvihol na 5/5

41

nevim jestli ste si vsimli ale v ceskejch titulkach to neni. kdyz ten kanadan rika ze je z WGA - World Canadian Bereau, tak ty pismena neodpovidaj tem slovum, proto na ne vzdycky tak blbe cumej, to byla jedna z nejlepsich veci v tom dilu. v tech titulkach sou ty pismena spravne podle tech slov

42

nevim jestli ste si vsimli ale v ceskejch titulkach to neni. kdyz ten kanadan rika ze je z WGA - World Canadian Bereau, tak ty pismena neodpovidaj tem slovum, proto na ne vzdycky tak blbe cumej, to byla jedna z nejlepsich veci v tom dilu. v tech titulkach sou ty pismena spravne podle tech slov

Aha, toho jsem si nevšiml. Sorry. Snad to MND opraví při korektuře.

IDDQD!

43

Aha, toho jsem si nevšiml. Sorry. Snad to MND opraví při korektuře.

Ešte koľko dielov nám takto skazíš?!  :evil:

44

Ono hlavně WGA znamená Writers Guild of America (sdružení amerických scénáristů).

IDDQD!

45

Ono hlavně WGA znamená Writers Guild of America (sdružení amerických scénáristů).

To si už teraz neospravedlníš, je mi ľúto.  big_smile

46

Som asi pozadu,ale vacsina tych youtube videi som nevidel  lol
Tak som si to pozrel a hned to bolo vtipnejsie

A inak Butters je fajn,no u mna vedie Timmeeeeeee  big_smile  big_smile  big_smile

47

Tohle je jeden z nejlepších dílů 12. série, moc se mi líbila ta parodie na youtube  big_smile

South Park is best

Příspěvky [ 26 až 47 z 47 ]

Stránky Předchozí 1 2

Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.