Na to, že díly o Kanadě moc nemusim, jsem docela spokojenej. Kanada tu jakoby reprezentovala obě strany skutečné stávky scénaristů - samotné stávkující i nositele následných ztrát. Zpočátku se mi i vcelku líbily postavy z Youtube, jenže nešlo o žádnou invenci autorů. Když se podíváte přímo na klipy na Youtube, uvidíte, že to nebyla parodie (ono to taky asi už moc nejde) ale prostě animovaná kopie. Až na ten souboj samozřejmě. No jinak ty Dány jsem moc nepobral, asi měli původně dostat víc prostoru, ale zbyla z toho jedna scéna. Ale bavilo mě to, bohužel reakce na stávku přišla trochu pozdě.
Takže abych trochu srovnal svoje hodnocení, když vždycky dávám horších x/5, dám tentokrát lepších 3/5.
A jinak, asi by se hodilo vidět:
Numa Numa
Star Wars Kid
Funny Sneezing Panda
Dramatic Look Gopher
Chocolate Rain
Laughing Baby
Afro Ninja
Leave Britney Alone
Tron Guy (tady jsem to původní video nenašel, tohle asi není ono)
Mnohé som poznal, ale mnohé ešte nie, inak chýbalo mi tam rozhodne Every day. Inak tie paródie na tie videa sa mi páčia, napríklad na star wars kid. Inak keď si zoberiete, tie videa, sú dosť hlúpe a väčšinou v nich vystupujú nejakí emocionálne labilní jedinci, toto ľudí asi na svete najviac zaujíma.
já se bavil od začátku dokonce, geníální epizoda...!!!
5/5
Tebe sa páči všetko. 5/5 je u teba priemerné hodnotenie.
Trochu mě zarazila sledovanost What What in the Butt, reportér v televizi říkal něco o více než 10 milionech zhlédnutí a Butters pak odpověděl Čokoládovému muži, že několik set tisíc. Že by chyba ve scénáři?
No jednak hovorili nie priamo o what, what ale o Buttersovom what, what a jednak South park a čísla to je kapitola sama o sebe, v epizóde či končia handicapovaní v pekle ten človek v pekle zahlásil, že dnes tam majú nejakých 8100 nových prírastkov, čo je blbosť, ak priemerčný človek žije nejakých 70 rokov, a máme 6 000 000 000 tak denne musí umrieť okolo 200 000 ľudí. A do neba idú iba mormoni, takže to je zanedbateľný počet.
Na tom originálnom na youtube? Lebo je ich tam 23 000.