1

Téma: 1204 - Canada on Strike

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3412a.jpg http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3414a.jpg

Kanaďané chtějí víc peněz, a tak vyhlásí stávku, do které je vede hlava Světového kanadského úřadu (?). Dohodu mají zprostředkovat kluci. Lidé z Dánska se mezitím hromadí ve Spojených státech a překračují protestní linie, aby vzali místo stávkujícím Kanaďanům. Terrance a Phillip jsou v rozporu zda stát či nestát při svých krajanech a odhalí pravdu, která stojí za neskutečnou cenou stávky.

Připomínám, že od loňského listopadu do letošního února se v USA odehrávala stávka unie televizních a filmových scénáristů, čehož se tenhle díl nejspíš bude týkat.

Epizoda také naráží na slavné klipy na Youtube, doporučuji shlédnout:

Numa Numa
Star Wars Kid
Funny Sneezing Panda
Dramatic Look Gopher
Chocolate Rain
Laughing Baby
Afro Ninja
Leave Britney Alone
Tron Guy (tady jsem to původní video nenašel, tohle asi není ono)

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1204 - Canada on Strike

Zní to dobře.

3

jj zní...ale doufam ze tam nebude moc záběrů z kanady jako např.It's Christmas in Canada nebo Terrance & Phillip in Not Without My Anus...tyhle díly nesnášim smile

4

Na řadě je KANADA  big_smile

Oh my GOD!

5

to neni vtipny sad big_smile

6

To je ako návrh názvu epizódy?

7

To je ako návrh názvu epizódy?

Myslím, že název bude mít asi co dočinění s tou stávkou. Strike má dost významů, ale ta stávka to asi bude...teda určitě big_smile

8

From today's Comedy Central Press Release:
CANADA TAKES A STAND
IN AN ALL-NEW "SOUTH PARK" ON
WEDNESDAY, APRIL 2 AT 10:00 P.M. ON COMEDY CENTRAL

NEW YORK, March 31, 2008 Canadians want more money and decide to stage a strike in an all-new episode of "South Park," entitled, "Canada On Strike!," premiering on Wednesday, April 2 at 10:00 p.m. (ET/PT) on COMEDY CENTRAL.

The head of the World Canadian Bureau leads the country into a long and painful strike and the responsibility of brokering a settlement rests with the boys. Meanwhile, people from Denmark flock to the U.S. and cross the picket lines to take the place of the striking Canadians. In conflict over whether or not to stand with their countrymen, Terrance and Phillip uncover the truth behind the outrageous cost of the strike.

IDDQD!

9

Buď to prelož, alebo to sem nedávaj.  smile

10

Je to přeložený v prvním postu.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

11

Je to přeložený v prvním postu.

Príspevky od teba mám blokované.  big_smile

12

Jestli tedy nevíte, co to znamená česky, tak je to jakoby tisková zpráva, že Kanada stávkuje proti dílu South Parku, kde Kanada stávkuje. Brilantní.

IDDQD!

13

Jestli tedy nevíte, co to znamená česky, tak je to jakoby tisková zpráva, že Kanada stávkuje proti dílu South Parku, kde Kanada stávkuje. Brilantní.

A nepřekombinoval si to trochu? Já v tom nic takovýho nevidim, ale možná sem blbej smile Je to normální tisková zpráva, kterou Comedy Central vydává před každym dílem, a píše se tam, že Kanaďani stávkujou, protože chtějí víc peněz.

14

A nepřekombinoval si to trochu? Já v tom nic takovýho nevidim, ale možná sem blbej smile Je to normální tisková zpráva, kterou Comedy Central vydává před každym dílem, a píše se tam, že Kanaďani stávkujou, protože chtějí víc peněz.

Beru to zpět, jsem kretén. smile (Pro příště: dvakrát číst a jednou psát.)

IDDQD!

15

kdybych mel hodnotit jenom pribeh
kluku jak se snazi vydelat prachy
pomoci internetu, tak jednoznacne 5/5.

bohuzel, hlavni pribeh byl slabsi.

vysledek - 4/5

16

Hm, průměr. Buttersův song v pohodě, lidi z Youtube taky, ale bohužel tohle je téma z kterýho nejde tolik vytěžit. O stávku scénaristů jsem se celkem zajímal, ale holt zas až tak vtipný to nebylo

3/5

17

Na to, že díly o Kanadě moc nemusim, jsem docela spokojenej. Kanada tu jakoby reprezentovala obě strany skutečné stávky scénaristů - samotné stávkující i nositele následných ztrát. Zpočátku se mi i vcelku líbily postavy z Youtube, jenže nešlo o žádnou invenci autorů. Když se podíváte přímo na klipy na Youtube, uvidíte, že to nebyla parodie (ono to taky asi už moc nejde) ale prostě animovaná kopie. Až na ten souboj samozřejmě. No jinak ty Dány jsem moc nepobral, asi měli původně dostat víc prostoru, ale zbyla z toho jedna scéna. Ale bavilo mě to, bohužel reakce na stávku přišla trochu pozdě.

Takže abych trochu srovnal svoje hodnocení, když vždycky dávám horších x/5, dám tentokrát lepších 3/5.

A jinak, asi by se hodilo vidět:

Numa Numa
Star Wars Kid
Funny Sneezing Panda
Dramatic Look Gopher
Chocolate Rain
Laughing Baby
Afro Ninja
Leave Britney Alone
Tron Guy (tady jsem to původní video nenašel, tohle asi není ono)

18

no nevim... :)bez titulku sem dil vubec nepochopil, takže budu hlasovat až vyjdou

19

Kael: Zapomněl jsi dát to nejdůležitější video:

http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

20

sakra, zase díra ve vzdělání smile
jinak, líbí se mi poslední posty v diskuzích pod těma klipama, je to snad u všech smile

21

já se bavil od začátku dokonce, geníální epizoda...!!!  lol  5/5

Drive slow homey...! -peace-

22

sakra, zase díra ve vzdělání smile
jinak, líbí se mi poslední posty v diskuzích pod těma klipama, je to snad u všech smile

Jo, to mě celkem dostalo  big_smile

23

Im not your friend, buddy!  lol  lol  lol

Drive slow homey...! -peace-

24

Este ste zabudli na tychto dvoch, skoda ze boli len v pozadi smile

25

Trochu mě zarazila sledovanost What What in the Butt, reportér v televizi říkal něco o více než 10 milionech zhlédnutí a Butters pak odpověděl Čokoládovému muži, že několik set tisíc. Že by chyba ve scénáři?

IDDQD!