26

Re: 1205 - Eek, A Penis!

SP má najhlbšiu myslienku zo všetkých animákov (Family Guy, American Dad, Simpsons, Futurama) ale zase ani Family Guy nie je len záchodový a vie si robiť srandu aj sám zo seba.(Niektoré seriali su založené na situačnom humore niektoré na záchodovom Family guy patrí k tým druhým. To bola citácia z reklami na Family guy).Ale SP to má najprepracovanejšie, ked sa ma niekto opýta na nejakú časť aj zo starších seríí tak viem dej, vtipy proste všetko.Pozrem Simpsons or FG a neviem co bolo v časti pred mesiacom.

Najlepšie keď sa ma niekto spýta na: "v ktorom dieli FG bolo...".  big_smile Neni šanca.

Inteligencí Američanů bych se tu moc neoháněl, u nás v ČR jsou nejsledovanější ty nejotřesnější seriály typu Ordinace v Růžové zahradě, Ulice a další braky.
V Americe je na předních příčkách třeba House....

Ehm, pod pojmom "animovaný" som myslel animovaný.  smile

A inteligencii američanov a ich vzťahu k humoru podľa mňa dosť napovedá to, že ako najpozeranejší animovaný seriál je tam Family guy.

Inteligencí Američanů bych se tu moc neoháněl, u nás v ČR jsou nejsledovanější ty nejotřesnější seriály typu Ordinace v Růžové zahradě, Ulice a další braky.
V Americe je na předních příčkách třeba House....

To je přesně ono, navíc hodnotit inteligenci národa podle toho, který animovaný seriál nejvíc boduje v kategorii do 24 let, mi nepřipadá objektivní.

Nie, ale ak si k tomu ešte pridám ich prezidenta, ich celebrity, rozhovory s nimi, alebo dokumenty kde vystupujú Američania, tak môj názor začína byť celkom objektívny.

27

Chceš tím říct, že inteligence národa se dá uřčit podle prezidenta a celebrit? Navíc je ani neznáš a soudíš je podle toho, co jsi viděl v televizi a přečet o nich na internetu?

Tyhle pomluvy na adresu USA a jejich prezidenta už mě pěkně serou, ale holt je to teďka in.

28

Chceš tím říct, že inteligence národa se dá uřčit podle prezidenta a celebrit? Navíc je ani neznáš a soudíš je podle toho, co jsi viděl v televizi a přečet o nich na internetu?

Tyhle pomluvy na adresu USA a jejich prezidenta už mě pěkně serou, ale holt je to teďka in.

Napísal si prezidenta a celebrit ale nie to tretie čo som ja napísal. Prosím zapni si akýkoľvek dokument, kde zastavujú bežných ľudí na ulici, žiadnych moderátorov a pozri sa na prejav, na reč tela a na názory. Potom sa bavme ďalej. A to nehovorím o tých reláciách kde sa sleduje práca polície pri zatýkaní.. tie argumenty tých Američanov to je niečo.

29

LOL tak to mě dostalo. Chceš říct, že naše nebo Vaše celebrity jsou na úrovni? big_smile

btw. A co má být, že je animovaný? Hrané seriály se už jako do inteligence národa nepočítají? smile

30

Danoboss: S tebou se hádat nemá cenu, ty víš vždycky a všechno  roll

31

LOL tak to mě dostalo. Chceš říct, že naše nebo Vaše celebrity jsou na úrovni? big_smile

btw. A co má být, že je animovaný? Hrané seriály se už jako do inteligence národa nepočítají? smile

Opäť opakujem, že nehovorím iba o celebritách. Ale stále keď zastavia v nejakej relácii niekoho na Slovensku alebo v Česku, tak ten prejav bežného človeka zo Slovenska či Čiech mi príde oveľa inteligentnejší.

Ak sa chceš nasilu oháňať sledovanosťou filmových seriálov, tak u nás je House tiež slušne pozeraní - pochopiteľne že ľudia tu pozerajú brak, pretože si ten brak sami pre seba natočia ale je iné, keď je seriál s Ameriky, kde sa nedokážeš s postavami tak stotožniť, aj keď je inteligentnejší. Btw Američania točia oveľa viac seriálov ako tieto "dobré" ale k nám sa nedostanú, pretože je to príliš veľký odpad.

Danoboss: S tebou se hádat nemá cenu, ty víš vždycky a všechno  roll

Do budúcna ťa poprosím, ak máš niečo k téme, tak napíš ale pokiaľ máš len nejaké osobné nesympatie, tak prosím nepíš. Ja sa inak nehádam, snažím sa diskutovať, ak sa chceš ísť hádať, tak www.azet.sk ti k tomu poskytne určite skvelé podmienky.

32

Já myslel že osobní nesympatie máš ty, tys začal s těma řečma o inteligenci americkýho národa. Přitom to ani tak není o inteligenci, ale o jiným životním stylu, jiných způsobech, atd.
Ještě dodej že amerika je nesvobodná země a jseš jasnej.

33

Eeek, a flame! :twisted:

IDDQD!

34

Já myslel že osobní nesympatie máš ty, tys začal s těma řečma o inteligenci americkýho národa. Přitom to ani tak není o inteligenci, ale o jiným životním stylu, jiných způsobech, atd.
Ještě dodej že amerika je nesvobodná země a jseš jasnej.

Ja som žiadne osobné nesympatie voči tebe nemal, ale ty si začal ako keby vyťahovať minulosť v podobe:

Danoboss: S tebou se hádat nemá cenu, ty víš vždycky a všechno Rolling Eyes

- čím si vyjadril nejaký útočný pokus o argument na moju osobu. Takže som ťa poprosil aby si neprechádzal do osobnej roviny.

Ak hovoríš o inom životnom štýle a iných spôsoboch, tak to som vôbec nemyslel, mne nevadí to, že sú v tých dokumentoch takí otvorení, usmievaví a snažia sa predvádzať a podobne, ale to ako reagujú vo vypätých situáciach. Tie ich "argumenty" to je niečo.

Ohľadne neslobody - myslím, že je to demokratická krajina, ale nie tá najdemokratickejšia, to nie sme ani my, ale napríklad ich zákony o držaní zbraní v niektorých tých mestách  roll , alebo to akú obrovskú moc má u nich jediný človek - prezident sa mne osobne nepáči. Ale myslím, že aj keby som povedal, že sú neslobodní, tak by si ma po jedinom výroku nemal škatuľkovať s tým, "že som jasný".

35

Rozdelené, pokračuje sa tu: http://forum.south-park.cz/viewtopic.php?t=252

36

nejlepsi je jak se reditelka pta kdo na chvili zastoupi pana gerisna a cartman se hlasi big_smile "Me me me me me, right here, right here, me me me..." big_smile pak se postavi pred tridu "Well, well, well..." ....no proste dobra epizoda;)

37

Velice dobrá epizoda, určitě z 12 řady zatím nejlepší, smál jsem se od začátku do konce, nejlepsi hlaska: Jsem si jistý, že ten penis je vystrašený víc z tebe než zy z něho.