Re: 1205 - Eek, A Penis!
SP má najhlbšiu myslienku zo všetkých animákov (Family Guy, American Dad, Simpsons, Futurama) ale zase ani Family Guy nie je len záchodový a vie si robiť srandu aj sám zo seba.(Niektoré seriali su založené na situačnom humore niektoré na záchodovom Family guy patrí k tým druhým. To bola citácia z reklami na Family guy).Ale SP to má najprepracovanejšie, ked sa ma niekto opýta na nejakú časť aj zo starších seríí tak viem dej, vtipy proste všetko.Pozrem Simpsons or FG a neviem co bolo v časti pred mesiacom.
Najlepšie keď sa ma niekto spýta na: "v ktorom dieli FG bolo...".
Neni šanca.
Inteligencí Američanů bych se tu moc neoháněl, u nás v ČR jsou nejsledovanější ty nejotřesnější seriály typu Ordinace v Růžové zahradě, Ulice a další braky.
V Americe je na předních příčkách třeba House....
Ehm, pod pojmom "animovaný" som myslel animovaný.
A inteligencii američanov a ich vzťahu k humoru podľa mňa dosť napovedá to, že ako najpozeranejší animovaný seriál je tam Family guy.
Inteligencí Američanů bych se tu moc neoháněl, u nás v ČR jsou nejsledovanější ty nejotřesnější seriály typu Ordinace v Růžové zahradě, Ulice a další braky.
V Americe je na předních příčkách třeba House....To je přesně ono, navíc hodnotit inteligenci národa podle toho, který animovaný seriál nejvíc boduje v kategorii do 24 let, mi nepřipadá objektivní.
Nie, ale ak si k tomu ešte pridám ich prezidenta, ich celebrity, rozhovory s nimi, alebo dokumenty kde vystupujú Američania, tak môj názor začína byť celkom objektívny.