1

Téma: 1205 - Eek, A Penis!

http://images.southparkstudios.com/img/content/news/3423a.jpg

Slečna Garrisonová vždy chtěla být mužem a zatímco hledá způsob, jak se jím znovu stát, Cartman je pověřen hlídáním třídy. Brzy na to se výsledky dětí zlepší. Cartman se rozhodne pracovat z dětma z centra, což se žádnému jinému učiteli nepodařilo.

Tenhle zvrat u Garrisona se dal čekat smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1205 - Eek, A Penis!

No tak sa mi zdá, že už vyčerpali tieto svoje možnosti s Garrisonom a jeho úchylkami, toto už mi príde trápne - úchyl, homosexuál, transexuál, transexuálna lesba a teraz zas muž? roll

3

No tak sa mi zdá, že už vyčerpali tieto svoje možnosti s Garrisonom a jeho úchylkami, toto už mi príde trápne - úchyl, homosexuál, transexuál, transexuálna lesba a teraz zas muž? roll

Garrison je pro mě nejhorší postava...zabít! lol

4

Jakmile se z Garrisona stala lesba, bylo jasný, že ten jeho příběh směřuje do kruhu a tenhle díl ho podle mě má uzavřít.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

podle mě je garrisona škoda, co z něj udělali ženskou tak šel do kytek, předtim měl ale super hlášky vzpoměnte na starý série...  wink

Drive slow homey...! -peace-

6

Sakra, péro. big_smile

Oh my GOD!

7

podle mě je garrisona škoda, co z něj udělali ženskou tak šel do kytek, předtim měl ale super hlášky vzpoměnte na starý série...  wink

Jo souhlasím, jako chlap byl mnohem lepší. Třeba se tímhle dílem opět stane jednou z hlavních postav, v prvních šesti, sedmi řadách byl mazaný...třeba s panem otrokem smile

8

Tady asi dám 1/5. Pokud Garrisonova přeměna v ženskou byla špatná, tohle bylo ještě mnohem horší, ať už to naráželo na cokoli. Navíc celej příběh by šel sestříhat asi tak do 8 minut, aniž bysme o cokoli přišli.

9

Docela se mi to líbilo, určitě víc než poslední tři díly.

4/5

10

No....čekal sem že to bude mnohem horší.....nesouhlasim s Kaelem že je to horší  než 9-01...

4/5

11

Tak holt budu sám, ale já už ten jejich genitální humor nějak nemusim smile Ale ani Cartmanova půlka za moc nestála - jakoby největší tabu nejhůř zvladatelných studentů bylo podvádění při testech.. A jako vtip slabý.

12

No nevím 9x01 byla naprosto parádní, to se s tímhle nedá vůbec srovnávat, sice jsem dal 4/5, ale to je takový aktualizovaný hodnocení pro 11. a 12. řadu, protože se zlatým obdobím 7.-9. + některý díly z 10ky se to nedá absoutně srovnávat.

13

Videli jste film Nebezpecne myslenky z roku 1995? Pokud ne, tak se nedivte, ze Cartmanuv pribeh nechapete

14

Videli jste film Nebezpecne myslenky z roku 1995? Pokud ne, tak se nedivte, ze Cartmanuv pribeh nechapete

Parodie pro zasvěcené mohou dělat videa na YouTube, ale South Park s nimi jako TV seriál nesmí dojít tak daleko, že si člověk bez znalosti předlohy děj vůbec neužije, obzvlášť když nejde o nijak aktuální nebo mimořádně známou předlohu.

Ale nemyslim, že v tomhle konkrétním případě jsem si děj neužil kvůli neznalosti předlohy, ale kvůli tomu, že to prostě bylo nudný smile

Jinak těch filmů, na čem je to založené, je víc, často se uvádí Ukaž, co umíš.

15

Presne tak. Dávať tam paródie na film z 88 to už je moc. Vedel som, že je to určite paródia na niečo, ale nic mi to nehovorilo.Malo by to byt vtipné aj keď to človek nevidel alebo aj ked si neuvedomí že je to paródia (aspoň do určitej mieri).

16

sak cely serial je zalozeny na parodiach lol,tak sa nedivte ze nepoznate jeden film(aj ked dost znamy) ,a diel sa mi dost pacil akurat som nepochopil toto co tam tam myš s penisom na chrbte spievala pri mesiaci lol  lol  lol WTF??? a premena Garrisona na buzeranta potom ženu potom na lesbu potom zase na chlapa je podla mna bombova lol ....ale sa nevyrovna mojim 3 naj epizodam

-Make love,not warcraft
-5-01 Cartmanova pomsta
-...a ten treti naj doplnim neskor jak sa rozhodnem wink

2Neworder:film z 88?podla mna to je 95

17

No solidní díl. Na třetí díl 12. epizody nemá, ale jinak je to zatím z 12ky takový lepší průměr. Ale pořád tomu ještě něco chybí. Ze začátku jsem se dost smál, pak dlouho nic, a pak zase až ke konci. Chce to ještě makat smile

18

Tento odkaz je na české fórum vhodnejší: http://www.csfd.cz/film/19424-nebezpecn … ous-minds/

Parodie pro zasvěcené mohou dělat videa na YouTube, ale South Park s nimi jako TV seriál nesmí dojít tak daleko, že si člověk bez znalosti předlohy děj vůbec neužije, obzvlášť když nejde o nijak aktuální nebo mimořádně známou předlohu.

Ale nemyslim, že v tomhle konkrétním případě jsem si děj neužil kvůli neznalosti předlohy, ale kvůli tomu, že to prostě bylo nudný smile

Jinak těch filmů, na čem je to založené, je víc, často se uvádí Ukaž, co umíš.

Podľa tých mien si to zdá sa trafil ty.

Inak zatiaľ podľa mňa druhá najhoršia epizóda.

19

No, alespon pro me je to zase trosku slabsi dil, nicmene pulnocni duet mysi a penisu byl smrtici big_smile

3/5

20

..tak sa nedivte ze nepoznate jeden film(aj ked dost znamy) a diel sa mi dost pacil akurat som nepochopil toto co tam tam myš s penisom na chrbte spievala pri mesiaci lol  lol  lol WTF???

No vidíš, to je další parodie - Americký ocásek (píseň Somewhere Out There nominovaná na Oscara)

21

dyt southpark paroduje predevsim veci z ameriky tak stejne pulka znas se smeje necemu jinemu nez americani kteri v tom chapou uplne jinou souvislot nez my

22

dyt southpark paroduje predevsim veci z ameriky tak stejne pulka znas se smeje necemu jinemu nez americani kteri v tom chapou uplne jinou souvislot nez my

A inteligencii američanov a ich vzťahu k humoru podľa mňa dosť napovedá to, že ako najpozeranejší animovaný seriál je tam Family guy. Tým nechcem povedať, že Family guy je zlý seriál, to nie, ale rozhodne to nemá nejaký hlboký dej alebo morálne poučenie, proste sú to najmä situačné vtipy, South park je omnoho inteligentnejší.

23

SP má najhlbšiu myslienku zo všetkých animákov (Family Guy, American Dad, Simpsons, Futurama) ale zase ani Family Guy nie je len záchodový a vie si robiť srandu aj sám zo seba.(Niektoré seriali su založené na situačnom humore niektoré na záchodovom Family guy patrí k tým druhým. To bola citácia z reklami na Family guy).Ale SP to má najprepracovanejšie, ked sa ma niekto opýta na nejakú časť aj zo starších seríí tak viem dej, vtipy proste všetko.Pozrem Simpsons or FG a neviem co bolo v časti pred mesiacom.

24

A inteligencii američanov a ich vzťahu k humoru podľa mňa dosť napovedá to, že ako najpozeranejší animovaný seriál je tam Family guy. Tým nechcem povedať, že Family guy je zlý seriál, to nie, ale rozhodne to nemá nejaký hlboký dej alebo morálne poučenie, proste sú to najmä situačné vtipy, South park je omnoho inteligentnejší.

Inteligencí Američanů bych se tu moc neoháněl, u nás v ČR jsou nejsledovanější ty nejotřesnější seriály typu Ordinace v Růžové zahradě, Ulice a další braky.
V Americe je na předních příčkách třeba House....

25

A inteligencii američanov a ich vzťahu k humoru podľa mňa dosť napovedá to, že ako najpozeranejší animovaný seriál je tam Family guy.

Inteligencí Američanů bych se tu moc neoháněl, u nás v ČR jsou nejsledovanější ty nejotřesnější seriály typu Ordinace v Růžové zahradě, Ulice a další braky.
V Americe je na předních příčkách třeba House....

To je přesně ono, navíc hodnotit inteligenci národa podle toho, který animovaný seriál nejvíc boduje v kategorii do 24 let, mi nepřipadá objektivní.