1

Téma: 1207 - Super Fun Time

http://mrtwig.net/images/episodes/1207.jpg

Pan Garrison vezme čtvrtou třídu na vzdělávací výlet do Pioneer Village, kde pracovníci jednají jako jejich protějšky z 19. století. Cartman donutí Butterse vykašlat se na bláznivé měšťany a jít do vedlejšího zábavního centra. Zatímco zbytek dětí se neochotně učí o starých dobrých časech v Coloradu, skupina horkokrevných zlodějů se vloupá do muzea a všechny zajme.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1207 - Super Fun Time

To znie celkom zábavné dúfam že aj bude

3

Tesim sa a nebude toto posledny diel pred prestavkou?

4

Jo, další bude v říjnu.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

no to mozno bude sranda ale to fakt az v oktobri .. ved to je novy skolsky rok a asi 6 mesacna pauza ... ale diel bude asi zas ok

6

myslim, že to bude nuda :x. Snad se pletu smile

7

Skvělý - vypadá to, že poslední dobou díly s nejmenším očekáváním jsou nakonec nejlepší. Celkově v posledních 7 dílech byla řada skvělých námětů a byl v nich mnohem větší potenciál, než nakonec autoři dokázali využít. Za tenhle díl ale 5/5.

8

celkem to ušlo

horší 4/5

9

Spolu s Tonsil Trouble je to pro mě zatím nejlepší díl 12. řady.

5/5

I am the fucking bad guy!  big_smile

10

zase pauza jo?  sad roll   ...jinak 4/5  sp_cartman  sp_kenny  sp_kyle  sp_stan

Drive slow homey...! -peace-

11

tak dobrých 4/5. Gerison sa mi celkom páčil  a zase sa potvrdila neuveritelná absurdita niektorých situácií. Prosto typický south park.

12

Teacher, my partner is back on the bus. big_smile

13

Ten Butters je fakt weird-o, když mu bylo jedno co si kdo myslí, stejně se Cartmana držel jak hovno košile big_smile
Jinak dobrá epizoda, taková akčnější, ty se mi líběj.

14

jo a co vykradli ??
- burger king   big_smile  big_smile  big_smile

ja chci svuj kus lupu ..TED !!
ok tady je
(da mu te penaze a burger a on ho zacne pocitat big_smile  big_smile  big_smile )

5/5

15

No už jsem myslel, že dám poprvé ve 12. sérii 5/5, ale pořád tomu něco chybí. Každopádně velmi dobrý díl, a jak už mám ve zvyku u 12. série 4/5...nejblíž k pětce měl u mě 3. díl

16

Taký klasický novší South park, nejako ma to nechytilo, ale možno som iba zhyčkaný minulým skvelým dielom o internete, takže tuna tak 3/5.

17

fakt fasa diel 5/5 hrozne sa mi pacil big_smile napr jak si ten burger prepocital big_smile:D:D:D fakt nice diel big_smile