Re: Strelné zbrane
adamos: My jsme kokoti? Ty jsi kokot! Zvedni prdel a jdi taky někdy ven, už ti z těch her docela jebe.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
adamos: My jsme kokoti? Ty jsi kokot! Zvedni prdel a jdi taky někdy ven, už ti z těch her docela jebe.
A kedy to asi vide? Nikde neviem najst Release date ![]()
a do prdele chapu neco jako paintball
konečně...příště si radši o tom něco najdi, než tu budeš vystaven posměchu...ale aspon byla prdša
...nic vezlém ![]()
a to sou normalmni kulickovky?jestli jo tak mam velkou kulickovku a paintbyll bil sranda takze bi to mohlo byt dobry ale od kolika to je let?
Zbrane kategorie D - prodej od 18ti let
s paintballem nesrovnavat, nebehas tam v barevnych teplakach s kusem trubky s nasypkou pro kindervajicka.
Twl hrozný ty dnešní děti, kdyby místo stálého vysedávání u PC šli trochu na sluníčko, tak by možná i věděli co je to airsoft
adamos výborně si mě pobavil. Pokud nechceš hrát airsoft nějak hodně profesioálně tak to neni nijak věkově omezeno, jinak záleží na vedoucím nějaké akce či týmu. btw: s "já mám takovou velkou" si myslim, že se můžeš jít bodnout, pokud bys to bral vážně, tak bys musel šáhnout do kapsy a koupit něco lepšího, tak od litra výš...a neni to opravdu žádná hra pro děti, nestřílí se žádnejma psitolkama ani kuličkama od vietnamců, střílí se obvykle 0,3 mm bílejma kuličkama a zbraně maj celkem slušnou ráži, takže to bolí jako hovado ![]()
Naposledy upravil: Darker (26. 11. 2009 21:59:58)
me stala 600kc a svou zbrani sem nedostal ale brachovou jo a bratrandovou a bratranec stal vedle me a byly sme spolu a strelil me do ruki a pri pantballe to 1 kluk dostal do prdele
no s paintaballem se to rozhodně srovnávat nedá...to je uplně něco jiného...paintball je prostě counter strike-si v malém ohrazeném místě s několika překážkama a snažíš se všechny zabít...hrál sem to 2x-řekl bych, že za ty 400 co sem tam nechal docela dobrá zábava...Airsoftky ani nevim jestli se někde takhle pujčujou a hlavně hrát s nima v takovejhle prostorách by asi postrádalo smysl. Důležité je si na to udělat čas, což by ani problém nebyl, ale taky je třeba tam s někym chodit-sám bych to rozhodně nehrál. Noa samozřejmě si opatřit zbraň, která stojí tak minimálně 1000(manuálka), aby to za něco stálo....mě rodiče koupili rovnou tu elektriku za 5000, takže sem měl asi trošku lehčí start
...a s věkovým omezením bych si hlavu nelámal. Většina akcí na kterých sem byl byly naprosto neorganizované a většině účastníků bylo pod 18...a na BigCombatu chtěli akorát podpis rodičů, který jsem si lehce obstaral....
A na pintballu se mi opravdu nelíbí provedení zbraní 
je tohle normální???
Prostě Airsoft 100xlepší ![]()
Naposledy upravil: ja003 (26. 11. 2009 23:41:37)
Kean: http://cs.wikipedia.org/wiki/Spou%C5%A1 on_-_SA.29
USP je SA/DA, tedy jde kohout natahovat spouští, ručně i natažením závěru, a jde i ručně vybít.
Glock je DAO, kohout je skrytej, nelze ho tedy ručně ovládat, proto se mi taky nelíbí, není to jako když máš celej mechanismus zbraně pod kontrolou. Asi jako auto s automatickou převodovkou. To bych taky nechtěl, jedině poloautomat, nebo double-clutch.
Dik za vysvetlani, jdu cist.
ja 003 no v pamtballu sou ty zbrane blby a taky sem si to uzil v pantballu taky sem za to dal 400 ale dostal sem to skoro do kouli :(ale byla to prca a airsoft sem jeste nehral ahorat sem po sobe strilel s brtrem a bratrancem ale nemuzou to dostat do pusi?
co nemozu dostat do pusi?
Ak myslis airsoftove gulicky tak ano mozes. V zasade plati pravidlo "Necer na supera zuby, lebo sa moze stat, ze uz nikdy nebudes"
Videl som uz par skoro vybitych zubov (brat dostal do zuba... au
) Tiez som pocul o zasahu do hlavy z elektriky - Kamarat zacal trocha krvacat, ale nestastie nic vazne
S mojou manualou som viac krat niekomu rozbil hanky, alebo ine citlive casti tela. Je to bolestive, ale o to realnejsie ![]()
Naposledy upravil: BX (27. 11. 2009 15:07:24)
Aby řeč nestála ..
Jsem dost nespokojenej se svým momentálním rankem "stárnoucí liberární hipík".
Stárnoucí zatím nejsem, v žádným případě nejsem liberární (v tom smyslu, v jakým jsou liberární hipíci, demokrati v USA nebo liberárové v UK), a hipík, tak to teda už vůbec ne. Takže teď musím rychle nasbírat nějaký příspěvky, abych se toho statutu zbavil!
Ohledně síly AS zbraní, tak jsem koupil jednu z bezprostřední blízkosti odraženou kuličkou přímo do čela z elektriky AK-47, ale žádný trvalý následky (tzn. tečka na čele přetrvávající dobu v řádu hodin)
Psst, nikomu to neříkej: jakožto admin si můžeš svůj titul v profilu editovat.
Muj pokus o odkloneni diskuze na tema airsoft do jineho topiku se minul ucinkem, jak vidim. ![]()
Pokud mate brejle, tak se vam nemuze nic stat. I se silnou pruzinou nepresahne ustova energie 3J. Nejcasteji rozmezi 1J - 2J, to je nejcastejsi pripad. Munice 6mm plastova kulicka o hmotnosti nejcasteji 0.25g - 0.3g, sniperi sahnou po tezsi vaze, max po 0.4g. Jestli vam tohle udela vic jako skrabanec, otlaceninu ci depilaci oboci, tak uz fakt nevim.
Ovsem nebavime se o predelavkach, ci pouziti ram zbrani. Kde jako zdroj energie pusobi velka flasa staceneho ?co2,vzduch? ted si nevzpomenu co je to za plyn. Munice nad 0.5g s ustovkou blizici se 200m/s. S takovyma zbranema se na akce ani nepousti, ale silenci s nima nekde urcite hrajou.
Příspěvky [ 51 až 67 z 67 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.