1

Téma: 1208 - The China Probrem

South Park se po pauze vrací s novými díly. První z nich poběží tento čtvrtek, 9.10. ve 4:00 ráno našeho času.

Po shlédnutí strach nahánějícího zahájení olympiády, Cartman pochopí, že Číňané chtějí za pár dnů vpadnout do Spojených států. Zatímco zbytek Američanů děsí vzpomínky na nedávné tragické události, jen Butters zůstane s Cartmanem, který sám čelí Číňanům.

Upoutávka 1
Upoutávka 2

http://images.southparkstudios.com//img/content/news/3513web.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1208 - The China Probrem

Čo to má za divnú vyhladenú grafiku?  :?:

3

Co to znamená "probrem"?

Oh my GOD!

4

Vůlohlav: Tipuju "problém", ale vyslovený Číňanem.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

ta grafika v upoutávce mi připomína 2. sérii

6

Co je divnýho na grafice? Takhle South Park vypadá, když to není blbej rozostřenej TV rip.

7

To vypadá na dobrej díl.

8

tak tenhle dil me rozsekal lol i kdyz teda ten film sam o sobe se mi libil :?

9

tak tenhle dil beru jako prumer, ale nebylo to nejhorsi.

10

super díl 9/10 dávám

11

To je tak Cartman za 3, Jones za 5, takže celkově za 4/5

12

Slubny rozjazd druhej polovice, potesil ma hlavne odkaz na jeden z naj exploitation filmov Deliverance - tretia "rape" scena  big_smile

13

Z toho Cartmana se IMHO dalo vytěžit víc než střílení do ptáka, vím že se to lehko říká, ale ta Čína je podle mě nosnější téma.
Indy dobrý, mně osobně se třeba novej Indy celkem dost líbil, ale je pravda, že ti mimozemšťani byli totálně mimo, nicméně podle mě to pořád neshazuje film jako celek. V tom filmu bylo spousta dobrých nápadů. Ale možná kdyby mi bylo 40, bral bych to jinak. Tahle linie mě i docela bavila.
Celkem jsem se u epizody zasmál, ale trochu mi přišlo, že s epkou nevěděli kudy kam. Opakování znásilnění (3x) a střílení do rozkroku (3x) prostě bylo vtipné jen poprvé a dál už tam mohlo být něco jiného, takhle to působilo jako, ok sem dáme znásilnění a zaplácneme další minutu.
Ta lehkost s jakou dělali Trey a Matt satiru před dvěma třemi lety je asi nenávratně pryč  sad

3.5/5

Z toho Cartmana se IMHO dalo vytěžit víc než střílení do ptáka, vím že se to lehko říká, ale ta Čína je podle mě nosnější téma.
Indy dobrý, mně osobně se třeba novej Indy celkem dost líbil, ale je pravda, že ti mimozemšťani byli totálně mimo, nicméně podle mě to pořád neshazuje film jako celek. V tom filmu bylo spousta dobrých nápadů. Ale možná kdyby mi bylo 40, bral bych to jinak. Tahle linie mě i docela bavila.
Celkem jsem se u epizody zasmál, ale trochu mi přišlo, že s epkou nevěděli kudy kam. Opakování znásilnění (3x) a střílení do rozkroku (3x) prostě bylo vtipné jen poprvé a dál už tam mohlo být něco jiného, takhle to působilo jako, ok sem dáme znásilnění a zaplácneme další minutu.
Ta lehkost s jakou dělali Trey a Matt satiru před dvěma třemi lety je asi nenávratně pryč  sad

3.5/5

Problém Cartmana je v tom, že jeho kousky se velice rychle okoukají a to co bylo vtipné před pár lety dnes vyvolá pouze pobavený úsměv. Jinak tato epizoda byla dosti nedotažená. Místo toho aby se soustředily na jeden příběh, tak rozehráli dva, které spolu ani nesouvisí a výsledkem je nevyužitý potenciál v obou dvou případech. :?

15

tato epizoda nic moc teda. ani vtipne to moc nebylo jen me postesilo ze si udelali srandu ze Spielbega a Lucase protoze posledniho indyho fakt sprznily!!

16

taky si myslím, že se z toho dalo vytřískat víc... 3/5

Drive slow homey...! -peace-

17

Mne sa to fakt páčilo. Ako zotreli Spielberga s Lucasom klasika.Aj realne vs filmove sprznenie Indyho ma dostalo. Ale tiež si myslim že každá z dejových línií mohla mať samostatnú epizódu ale 8/10

18

Roman Nepovím:

No, já byh neřekl, že je to jen proto, že by se některé věci okoukaly. Spíš scénáře už holt nejsou tak kvalitní, trefné a vtipné zároveň. Přijde mi, že téměř u každé epizody z 11. nebo 12. řady minimálně jedna z těchto tří složek chybí....

19

Je také nepísané pravidlo, že jeden príbeh je vedľajší, ale bohužiaľ v tejto epizóde boli oba brané rovnako, každý dostal rovnako priestoru a skutočne som nevedel načo sa zamerať a ku koncu sa ani nijako nespojili. Inak dejová línia zo Spielbergom a Lucasom sa mi páčila viac, ale bolo to trocha kruté a navyše celá zápletka tejto dejovej línia bola postavená iba na tom, že "sprznili Indyho" doslovne.. to je asi ako keby som zobral jablko, zapojil do neho grafickú kartu a monitor a povedal že Apple je blbá platforma.  roll

Nemůžu říct který z těch dvou příběhů se mi líbil víc. Byl jsem docela zklamaný. Po půlroce čekání nám byla naservírována nemastná, neslaná epizoda. Navíc nebyla nijak originální a při jejím sledování jsem měl pocit, že už jsem to předtím viděl. Pamatujete na epizodu Free Hat v šesté řadě? Ach jo, doufám že se do příště polepší. sad

21

Epizoda docela srandovní, ale poněkud bizarním způsobem, je vidět že Matt a Trey se s nikým a s ničím moc neserou, ukázat Spielberga a Lucase jak doslova przní Indyho je jeden z největších extrémů do jakých se kdy dostali.

A to jak přibývá Číňanů ... až bude jejich země plně kapitalistická a svobodná, a kvalita jejich výroby bude stejná jako u Japončíků, Němců, Amíků apod. je mi u prdele, kolik miliard jich bude a kolik tvýrobců bude mít u nich výrobny protože pak (snad) nic špatnýho nepřinesou.

22

Snad nejhorsi dil co jsem kdy videl od South Parku...

23

Tadle epizoda mě uchvátila nejvíc z celý 12 fakt super až na toho Cartmena

The lunatic is on the grass

24

Ty si toho nevidel.. big_smile

25

Ty si toho nevidel.. big_smile

Videl sem toho dost. Ale tenhle dil byl fakt ubohy.
Vlastne snad jediny serie ktere jsem nevidel byly 7, 8, 9 a 10.
Za to ten nejnovejsi dil byl o hodne lepsi.