1

Téma: 1209 - Breast Cancer Show Ever

Wendy vyhrožuje Cartmanovi, že ho po škole zmlátí. Přestože kvůli tomu má problémy, na bitku je nažhavená. Všichni ostatní ale sází na Cartmana, protože si myslí, že holky se neumějí prát. Cartman si ale zahrává s tou nesprávnou.

Upoutávka

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1209 - Breast Cancer Show Ever

cartman = zlo... asi uz to vsichni davno vite, ale jeho vypocitavost nezna mezi :twisted: pribeh byl super - zkratka ze zivota... a jestli me neco fakt rozsekalo, tak cartmanuv nigga-style  lol [4/5]

Lepší než minule. Hodnocení: 4,5/5. Plný počet nedám jen proto, že Stan, Kyle a Kenny byli zase mimo a nedostali moc prostoru. Cartmanovi bych taky nejradši nakopal. Už jen za to jeho machrování. big_smile

4

Tak jako pro mě po dlouhéééééé době epizoda, která snese srovnání se staršími řadami. Zasmál jsem se opravdu hodně, perfektně zpracované téma. Wendy vyvažovala dějovou absenci Stana a Kylea.
Nevím, co víc k tomu dodat, prostě tohle je pro mě SP v nejryzejší podobě.

5/5

5

Podla mna taktiez vyborna epizoda, 5/5. Ale najlepsi bol koniec... Mohli to sice este trochu dotiahnut, nejaku jednu scenku na dalsi den v skole, urcite by sa dalo vymysliet nieco perfektne  wink

6

4/5 za návrat ke kořenům. Tyhle díly se třídou (The List, Super Fun Time) autorům v poslední době docela jdou, ale člověku to ničím nevyrazí dech..

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

7

Super díl, dávám pět z pěti možných bodů. Takovouhle destrukci xichtu jsem v žádným animáku jakživ neviděl http://forum.audioweb.cz/img/smilies/lol.gif.
Teď se Cartman fakt vybarvil, je nádherně vidět jeho bezcharakternost  :evil:  big_smile

Trochu mě ale zklamal Stanův nezaujatej přístup k celý věci.

8

No nevím, jestli se Cartman "vybarvil až teď" :-)

9

Pre mňa to bolo príliš natiahnuté.. toto je tak 10 minútová akcia, urobiť z toho celú epizódu mi príde moc.. keby tu bol aspoň vedľajší príbeh, tak by som bol asi spokojnejší.

10

No po dlouhé době dávám 5/5....sice s odřenýma ušima, ale po dlouhé době mě to přišlo jako starý dobrý SP. Mě moc nechytají ty díly, kde se řeší celosvětové problémy (viz Čína atd.). Prostě jednoduchý příběh, to je asi to, co se po South Parku chce........chyby by se určitě našly, ale z poslední doby jeden z nej dílů.

11

5/5 za sežraný slipy, já se bavil královsky...  lol

Drive slow homey...! -peace-

12

5/5 asi nejlepší díl 12tky

13

Diel tak 4/5 pribeh bol jednoduchý trochu mi chýbalo I learned something today... ale zábava bolo dobrá aj ked bez hlbšieho odkazu niečo ako List a Super Fun Time ako spominal Shadow a chýbali mi absurdity ale dobré.
PS: to Sef- celkom huste deformáciie ksichtov sú v animáku Metalocalypse

14

Tenhle díl se jim opět povedl. Dokonce jsem se i zasmál  lol

South Park is best

15

Diel tak 4/5 pribeh bol jednoduchý trochu mi chýbalo I learned something today... ale zábava bolo dobrá aj ked bez hlbšieho odkazu niečo ako List a Super Fun Time ako spominal Shadow a chýbali mi absurdity ale dobré.
PS: to Sef- celkom huste deformáciie ksichtov sú v animáku Metalocalypse

To ti opravdu musí všechno přinést až pod nos? "Learned something today" tam v podstatě bylo, neznamená to, že když tam tyhle magická slůvka nezazní, tak si z toho nemůžeš nic odnést...

16

To ti opravdu musí všechno přinést až pod nos? "Learned something today" tam v podstatě bylo, neznamená to, že když tam tyhle magická slůvka nezazní, tak si z toho nemůžeš nic odnést...

Samozrejme mi neslo o túto formulku ale o hlbší zmysel, posolstvo čítaj čo píšem

17

Samozrejme mi neslo o túto formulku ale o hlbší zmysel, posolstvo čítaj čo píšem

Ty si mal nejakú zakódovaný antiwarez verziu, kde to posolstvo, že niekedy musíš bojovať aj keď sú všetky okolnosti a všetci proti tebe? Lebo Wendy aby bojovala musela ísť cez školu, cez svojich rodičov, cez zásady...

18

Ty si mal nejakú zakódovaný antiwarez verziu, kde to posolstvo, že niekedy musíš bojovať aj keď sú všetky okolnosti a všetci proti tebe? Lebo Wendy aby bojovala musela ísť cez školu, cez svojich rodičov, cez zásady...

jááááj o tom to bolo? no díky nabudúce ked si nebudem vedieť odomknúť dvere od záchodu alebo zaviazať šnúrky dúfam že mi to vysvetlíš. Podľa mňa táto epizóda bola skôr zábavná išlo o Cartmana o to aký je hajzel a o tom ako dostane a ,,learned something todayiová,, lína bola jednoduchá a odsunutá na druhú kolaj, čo nie vždy je na škodu ako tu. Ale ak sa stále nezhodujem s niekoho názorom, tak ma môžte zase opraviť nižšie.

19

Neworder: keby mi už druhý človek nezávisle na sebe povedal, že môj príspevok pochopil inak, ako som ho myslel, tak by som možno začal hľadať chybu aj v niekom inom ako v iných ľuďoch... napríklad v sebe.