1

Téma: 1210 - Pandemic

V nové epizodě bude svět čelit epidemii epických rozměrů a kluci zjistí, jak na ní vydělat. Nemusí pro to umět ani udělat skoro nic. Na Cartmanův popud donutí Craiga, aby do toho šel s nimi. Právě on má totiž přesně to, co potřebují, aby se jejich sen stal realitou.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s12/1210.jpg

Nejnovější díl zřejmě naráží na aktuální finanční krizi a o tom, co kluci od Craiga potřebují, více napoví upoutávka.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1210 - Pandemic

No to jsem zvědavej.

3

Nevím, jestli je 20 minut nudy dobrý start pro vícedílný příběh. Snad se to rozjede, jak slibuje konec.. Zatím 2/5 převážně za Craiga.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4

Táhlo se to od nikam do nikam. Opravdu velká nuda. Zásmal jsem se maximálně Randymu, protože několik takových známých, co musí všechno vyfotit, pár znám a hrozně mi to leze na nervy.
Jinak, jak je u posledních sezón zvykem, potencionálem se mrhalo slušně. Tvůrci už klasicky vykrádali sami sebe. A doufám, že tahle hovadina se potáhne minimálně do trilogie a skončí cliffhangerem, abysme se ve 13. řadě mohli podívat, jak na morčata zaútočí Krabí lidé.

1.5/5

Asi je ten minulý kvalitní kousek stál moc úsilí.

5

nooo tak je to rozjezd... ale plus ma u me randy se svoji kamerou  a na zacatku kenny za "girls like shaved balls" a jeste za ten jeho tanecek - konecne se trochu vic projevil tongue [3/5] a verim ze se to za tyden rozjede  wink

6

Ten jeho tancek bol naozaj husty big_smile Ale neviem co mate vsetci za problem, mne sa to naozaj celkom pacilo, Randy aj Craig boli dobri a ti skreckovia boli uz maximum  lol Ja som dal 4/5, pretoze dokonale to nebolo, ale ja som sa bavil  wink

7

tak hrozný to zase nebylo.... mě se to celkem i líbilo... 4/5

8

ze začátku jsem se trochu nudil, ale pak se to celkem slušně rozjelo hodně dobrý jsou Craig, Randy a morčata mě taky dostali...  lol 3.5/5

Drive slow homey...! -peace-

9

mne sa to pacilo  big_smile Randy bol dobry a ten Kennyho tanec na zaciatku nemal chybu  big_smile

10

Vôbec nie špatné dobre rozbehnuté s klasickou dávkou absurdity. Craig a jeho vysvetlovanie prečo ich nemaju radi v škole bolo dobré a Randy s kamerou ala Cloverfield sa dal tiež, uvidí sa ako to dopadne ale nábeh dobrý.

11

Zatiaľ sa mi to páčilo najviac, Randy klasický kretén, ale inak kameru mal predsa aj predtým, v dieli muzikál Hellen Kellerovej sa tam všetci fotrovia s kamerami štelovali. Viete čo je ešte fajn na týchto kameramanoch? Nikdy svoje videa nestrihajú a nikdy ich nepozerajú.  big_smile

12

tadle epizoda byla podle mě celkem dobra. Hlavně ty morčata.

The lunatic is on the grass

13

Ta téhle epoizodě se mi líbilo jediné - obal té desky, jak tam byli s tou lamou.  lol