1

Téma: 1211 - Pandemic 2: The Startling

V pokračování epizody z minulého týdne jsou kluci ztraceni v Andách, kde odhalí tajemství, které stojí za útokem obrovských morčat. Díky tomu jsou schopni zachránit své město i celý svět před útokem, ale hlava národní bezpečnosti jim pevně stojí v cestě. Randy mezitím hrdinně zaznamenává zkázu a snaží se zachránit svou rodinu.

Upoutávka na novou epizodu bohužel neukazuje nic nového.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1211 - Pandemic 2: The Startling

Nasazovat při nedostatku nápadů příběh, který evidentně nestačí na víc dílů, se mi nelíbí a už jen kvůli tomu dám zase 2/5. Bylo to sice lepší než minule, ale Randy s kamerou a převlečený morčata byli vtipný jen jednou, pak už ne.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

Jako tvůrčí krize už dosahuje obřích rozměrů. Tohle mohla být jedna celkem průměrná epizoda, ale rozmělnit ji do víc dílů je něco příšerného.
Jinak to nebylo zase tak hrozné a párkrát jsem i zasmál.

2.5/5

btw. doufám, že ten konec nenaznačoval, že bude ještě třetí část.

4

hmm prva cast sa mi pacila ale ked to spravili takto  :? druha cast mi uz pripadala taka ze tam nahadzali blbosti len aby to bolo na tych 20 minut pozerania no cakal som viac 2/5

5

Tak tenhle díl byl tak pitomej až byl vtipnej a myslím že to byl účel... 3/5  lol

Drive slow homey...! -peace-

6

celkem nuda. Ale je pravda, že sem se tam několikrát zasmál... doufám že nebude pokračování  :? 3.5/5

7

mne sa najviac pacil craig big_smile:D
"nebojte pane, nebudu vam rusit vas plan.. proste odejdu... hm skvele.. ted mi slahaji elektricke vyboje s oci" XDD

Jednoka sa mi az tak nepacila ale toto pokracovanie bolo super.. "jsem neco horsi.. DRB morcopirat big_smile:D:"

8

Take ani tak ani tak. S tými prevlekmi na morčatá sa mi to už nepáčilo, ale Randy s tou kamerou v obchodnom centre nemal chybu. A Craig bol iný zabijak s tým svojim pokojným hlasom.

Tak jsem si počkal s hodnocením až shlédnu obě části. Dohromady to dává 3/5. Je to totiž asi týden, co jsem viděl film Monstrum, který autoři zparodovali vcelku zajímavým způsobem (morčata jsem opravdu nečekal  big_smile ). Kdybych měl hodnotit předchozí první část samostatně, tak bych ale musel sáhnout po velice nízkem hodnocení. Proto jsem to radši neudělal. smile

10

Ako už písal niekto predomnouo, tak dúfam, že nebude aj tretia časť, pretože záver bol neistý... bola to strašná hovadina... ako keby niekto dlho pozeral Matta a Treya a pokúsil sa to napodobniť, ale už to nebolo ono.

11

Me to bavilo :-) A kockopirata jsem fakt necekal :-D

12

Kočkopirát ? Že bych viděl jiný díl ? Jinak nic moc, 2 z 5.