1

Téma: 1212 - About Last Night...

Čtvrteční epizoda South Parku nakonec skutečně bude o letošních prezidentských volbách v USA, přestože se odvysílá zřejmě moc brzy na to, aby mohla reagovat na skutečný výsledek voleb ze středy. Autoři ve stručném popisu neprozradili, kdo podle nich volby vyhraje, ale na jednom ze zveřejněných obrázků oslavuje Randy, který volil Barracka Obamu. A teď už k příběhu.

Nový prezident byl zvolen a občané slaví v ulicích. Zvolený kandidát mezitím zastihne všechny nepřipravené, když předčasně dorazí do Bílého domu. Nový vrchní velitel svolá svůj tým do Oválné pracovny a připravuje se na svoji práci předem.

Předčasný nástup nového prezidenta do úřadu zachycuje upoutávka.

http://images.southparkstudios.com//img/content/news/3542web.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1212 - About Last Night...

Paráda. Podle mě je povinnost SP na volební mánii nějak zareagovat, držím palce ať to dopadne dobře.

3

Myslím, že to vyřešily celkem slušně.  lol  Já jsem se bavil: 4/5

4

No čekal jsem trochu větší šok než krádež diamantu. Konec dobře vystihl vyústění povolební mánie. Za 3/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

randy valel big_smile vubec bych se nedivil, kdyby to v usa po volbach vypadalo presne takhle smile sp proste umi nastavit zrcadlo wink  [4/5]

6

Tak tentokrát jsem zase nadmíru spokojenej. Sice to nebylo nějak extrémně vtipný, ale zápletka mě bavila. Po debilních morčatech rozhodně zlepšení.

4.5/5

7

Skvělá epizoda, asi hodně lidí bylo šokováno její aktuálností, vzhledem k tomu, že se v ní vyskytli hlášky, které pronesl Obama téhož dne při jeho prezidentské řeči.

Celkem by mě zajímalo, jestli existoval i nějaký projekt na epizodu v případě, že by vyhrál McCain nebo jestli celou epizodu vyprodukovali za jedno odpoledne.

Jediná věc, co mi přijde trochu přehnaná je narážka na zinscenovanou smrt Obamovi babičky.

Zakončení je opravdu bezkonkurenční. lol

8

Je celkem běžná věc, že epizody SP se dodělávají někdy ještě těsně před samotným vysíláním. Pravidelného fanouška to určitě nešokovalo.

9

Výborný, Randy zase RULEZZZZSSSS tuhle postavu prostě žeru!  lol

Drive slow homey...! -peace-

Rozhodně lepší než minule, ale zasmál jsem se jen asi dvakrát za celých dvacet minut, takže 3/5. smile

11

neejlepší byl "Vault" Republikánských voličů v čele se Stochem big_smile
díl se mi dost líbil ikdyž sem čekal něco jinýho, tak aspoň neudělali z obamy vola, ale ještě většího týpka
5/5

akorát mi chyběl  sp_cartman , který kromě bezvadné "Wanna buy TVs guys?" nepředvedl své politické ambice. Třeba mohl hájit Republikány a snažit se dostat ty "hippícké sociály" z ulic násilím

Docela mě překvapilo, že mezi McCainovi voliče patřil i Garrison (homosexuál). big_smile

13

Celkem by mě zajímalo, jestli existoval i nějaký projekt na epizodu v případě, že by vyhrál McCain

To bola skutočne veľká šanca...

14

Vzhledem k tomu, ze jsem videl ten prvni projev Obamy, tak jsem dost nechapal. Bylo to uplne stejne :-)) tedka uz tu je i vysveleni, takze pohoda :-) Ale paradni dil...  big_smile

15

Mě se tahle epizoda líbíla dost big_smile.
4/5.

Roman: Nezapomeň že Garrison je rasista.

16

Hlavne uz neni gay, ne?

[img]http://img206.imageshack.us/img206/2400/childrendie5xq.png[/img]