1

Téma: 1213 - Elementary School Musical

V předposledním díle dvanácté řady southparkskou základku zasáhne nejnovější výstřelek a Stan si uvědomí, že pokud se ho nezúčastní, mohl by ztratit Wendy. Cartman by se raději zabil, než aby mu podlehl. Ale když Stan, Kyle, Kenny a Cartman zjistí, že Butters je teď populárnější než oni, nezbývá jim nic jiného než následovat své vrstevníky.

Podívejte se na upoutávku k epizodě, která by mohla parodovat americkou sérii filmů Muzikál ze střední.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s12/1213.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1213 - Elementary School Musical

Těším se na tuhle epizodu poměvadž veřím že to bude mezec možná větší než Over Logging a to konstatuji že tato epizoda je podle mě vrchol 12 sterie

The lunatic is on the grass

3

Tady je vidět, že parodie na stupidní film může být skoro stejně stupidní. Kdyby aspoň ten buzerant nebyl v každý druhý scéně...

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4

jako HSM sem nevidel, ale uz podle tohohle si muzu udelat predstavu jako je to kravina... ten buzik tam byl mozna az moc, ale me teda bavil. no a kluci si to na konci tezce nedali... moje hodnoceni se pohybuje nekde mezi 3/4 ... ale dam 3, protoze jeste porad jsem od 2. poloviny 12 rady nedostal dil, ktery by splnil vsechny me pozadavky tongue

5

Nebylo to tak špatný, ale čekal jsem, že to bude lepší.

3/5

btw. na netu už je popisek 12x14 - I Am Kenny

When a deadly virus spreads through South Park, Kenny remains the only one left to save all of humanity.

6

Tak ja som sa teda celkom slusne nasmial (mozno preto, ze High School Musical nenavidim), ale stale tomu nieco chybalo... No aj tak, aspon 4,5/5.

Stan: Ak je to naozaj pravda, tak to vyzera velmi nadejne smile

7

Nebylo to špatný, srandovní byl celej případ toho queermo-táty, když jsem viděl jak ten traged všechny fackuje, bylo jen otázka času kdy a kdo mu konečně vrazí do xichtu :twisted: big_smile

Akorát trochu nechápu paradoxní záměr autorů dělat z hlavních posta-v neoblíbený poslední dobou .. ??? - viz Pandemic - Craigovy připomínky, a teď ta parodie na HSM, když se do toho sp_cartman  sp_kenny  sp_kyle  sp_stan konečně dostali, tak to nikoho nezajímá ..

K tomu I am Kenny - jestli to je pravda, to zní jako parodie na ten film Já, Legenda (I am Legend).

8

V tomhle dílu mě totálně dorazila hláška:
Kdosi: "Chlapi, kde jste celou tu dobu byli ?"
Craig: "V Peru."

Jinak nic moc. 2/5

9

Stan: No bylo by to hezký, ale možná si to jenom někdo vymyslel smile

10

Zajímavé, bylo to na wikipedii (ne, že bych to považoval za ultimántně spolehlivý zdroj), ale už to někdo vymazal.
To jsem teda zvědavej.  big_smile

11

Stan: Jo, koukal jsem na to, ale nikde jinde to nepíšou, nevim odkud to vzali. Pokud to pravda není, snad to nakonec trumfnou ještě lepším nápadem.
Jinak jen tak mimochodem, když v roce 2007 dostal Al Gore Nobelovu cenu za mír, v seznamu vítězů na Wikipedii kromě toho pak několik hodin viselo taky "2008 - George Bush - For killing Iraqi people"  big_smile

12

Stan: Jo, koukal jsem na to, ale nikde jinde to nepíšou, nevim odkud to vzali. Pokud to pravda není, snad to nakonec trumfnou ještě lepším nápadem.
Jinak jen tak mimochodem, když v roce 2007 dostal Al Gore Nobelovu cenu za mír, v seznamu vítězů na Wikipedii kromě toho pak několik hodin viselo taky "2008 - George Bush - For killing Iraqi people"  big_smile

Niekoľko hodín? Zaujímavé, štatisticky vydržia nepresnosti na wikipedii v podstatných častiach okolo piatich minút, než ich niekto opraví.

Inak k dielu: Bolo to originálne, malo to aj hlbšie posolstvo ohľadne splynutia s davom a popularity. Nebola tam ale moja obľúbená South park kritika daného problému a vtipné to bolo iba priemerne, nejaký super joke moment som tam nenašiel.

13

Já se nenudil ani minutu, naopak díl mi připoměl starý dobrý časy SP... buzík a scott malkinson byli tak strašný až to bylo vtipný mě se to líbilo, sice pointu kterou to končilo jsem čekal a byla předvídatelná ale i tak to šlo...taky mě dostala poznámka Craiga na minulou epizodu...no to je fuk sice nevím na co to bylo parodovaný takovýhle věci jdou mimo mě, ale líbilo se mi to i tak! 5/5

Drive slow homey...! -peace-

14

Já se nenudil ani minutu, naopak díl mi připoměl starý dobrý časy SP... buzík a scott malkinson byli tak strašný až to bylo vtipný mě se to líbilo, sice pointu kterou to končilo jsem čekal a byla předvídatelná ale i tak to šlo...taky mě dostala poznámka Craiga na minulou epizodu...no to je fuk sice nevím na co to bylo parodovaný takovýhle věci jdou mimo mě, ale líbilo se mi to i tak! 5/5

Predminulú epizódu!!!  :evil:

15

pravda  :oops:

Drive slow homey...! -peace-

16

přesně tak. výbornej díl