1

Téma: S12 DVDSCR-MurderinMurphy

na TL sem náhodou teď narazil na dvdripy prvních osmi dílů z S12, tak by mě zajímalo jestli máte v plánu dělat titulky na mě? Je to uncensored, takže tam bude asi pár věcí navíc. Jestli ne tak v pohodě asi si je udělam sám :-)

Na south park sem nikdy nekoukal, tak taham všechny díly a budu na to koukat... už sem u druhýho dílu z první serie :-D

2

Re: S12 DVDSCR-MurderinMurphy

DVD dvanácté sezóny mají vyjít až v srpnu 2009, takže to je zřejmě fake. Co to je TL?

IDDQD!

3

TL je torrentleech a na 100% je to real páč sem to samozřejmě už stáhnul.

Jen pro porovnání kvality osmej díl:

dvdrip:

http://i34.tinypic.com/oavlmd.jpg

tvrip:

http://i34.tinypic.com/10rtj0i.jpg

4

To je zajímavé. Vypadá to dobře, ale zajímalo by mě, kde se to vzalo. Každopádně na to titulky upravit (zatím) nemůžeme, protože tuhle verzi (zatím) nemáme.

IDDQD!

5

tak s tím problém nebude. jestli chcete, tak můžu nabídnout velkou rychlost ;-)

6

Asi unikl DVD screener, je to i jinde na torrentech.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

7

Tento zlý člověk, co ten DVD screener ripnul a vystavil na internet, si zaslouží naše velké opovržení. Před tím, než ho definitivně prokleju, si inkriminované soubory stáhnu, abych se přesvědčil, zda k tomuto zrůdnému činu opravdu došlo a přizpůsobím naše titulky, které tu pak vystavím. :-)

IDDQD!

8

ok díky tak já si počkam smile

9

Tento zlý člověk, co ten DVD screener ripnul a vystavil na internet, si zaslouží naše velké opovržení. Před tím, než ho definitivně prokleju, si inkriminované soubory stáhnu, abych se přesvědčil, zda k tomuto zrůdnému činu opravdu došlo a přizpůsobím naše titulky, které tu pak vystavím. :-)

To mi niečo pripomína...

10

To mi niečo pripomína...

Tys to byl? Proklinam te!

IDDQD!

11

Tak se mi dostahoval první díl a kvalita je sice srovnatelná s DVD ripem, ale chybí tam úvodní znělka. Titulky na to upravím.

IDDQD!

12

To mi niečo pripomína...

Tys to byl? Proklinam te!

Myslím tým, že ten text bol inšpirovaný mojimi protiwarez aktuálkami.  smile

13

Myslím tým, že ten text bol inšpirovaný mojimi protiwarez aktuálkami.  smile

Je to možné.

IDDQD!

14

Už mám sedm dílů přečasovaných, do hodiny se mi snad stáhne ten poslední, takže můžeš později odpoledne čekat titulky na webu.

IDDQD!

15

díky moc, sem nečekal, že budeš tak rychlej :-D Zatim sem nedokoukal ani první serii :-D

16

Dobře, můžeš si to stáhnout. Kdyby tam byla nějaká chyba, dej vědět. Mimochodem to nejspíš nebude DVD screener, ale webrip z oficiální stránky a navíc je tam dost potichu zvuk, takže to rozhodně není stejné jako DVD rip, kterého se nejspíš dočkáme až v srpnu 2009.

IDDQD!

17

každopádně je kvalita lepší než ty dsr ripy, takže je to jen dobře, že jsou i tyhle ripy :-)

a díky moc za titule  wink