1

Téma: 1214 - The Ungroundable

Dvanáctá řada South Parku se nachýlila ke svému konci a ve čtvrek ráno se odvysílá její poslední díl. Butters si je jistý, že ve škole zahlédl upíra, ale nikdo ho neposlouchá. Gotikové jsou mezitím naštvaní a frustrovaní, že ostatní děti nerozeznají rozdíl mezi gotikem a upírem.

Upoutávka

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s12/1214.png

Další díl bude následovat v březnu příštího roku.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1214 - The Ungroundable

hmm co ja viem na to ze to bude posledna cast no neviem akoze mozno to bude dobre ale podla popisu od toho neocakavam nejaku extra super cast ale samozrejme sa mozem mylit...myslim ze skorej by sa mi pozdavala epizoda o ktorej sa spekulovalo ze bude posledna s nazvom I am Kenny ale tak uvidime som zvedavy

3

velmi dobry dil... gotici si fakt zaslouzili dostat vic prostoru a vyplatilo se to! a butters exceloval lol a jeho rodice taktez, fakt povedena rodinka... [4/5]
"how can they ground that which is ungroundable"

4

Butters byl docela dobrej, ale jinak mě to moc neoslovilo. Ještě tak emo bych chápal, ale vampýři jdou nějak mimo mě smile

Jinak myslím, že za poslední díly tentokrát South Park žádnou Emmy nedostane, v úvahu připadá snad jen About Last Night. Dost se to vleklo, hlavně v druhý půlce bylo znát, že na pořádnou epizodu by už autoři potřebovali víc jak jeden týden. Takhle z toho vylezl zbytečný dvojdíl nebo pár dílů s dějem, který v půlce vyšuměl. Možná by příště prospělo udělat během těch 7 dílů jednu až dvě týdenní pauzy. Třeba by se pak stihl i vánoční příběh..

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

Dobrej díl, hlavně mě docela dostala ta první scénka. Docela mi to připomělo hodiny informatiky v naší škole.  tongue  tongue

Btw to byl COD5?

6

Nenadchlo ani neurazlilo! 3.5/5

Drive slow homey...! -peace-

7

Ty jo tak tohle mi přišlo, jako nehorázná ptákovina. Strašně jsem se nudil, opět to bylo postaveno na stokrát vyždímaném námětu Buttersův superpřísný otec.

1/5

8

Nad očekávání mě tato epizoda překvapila

The lunatic is on the grass

9

Come on....come on!!!
nevydržim tak dlouho čekat...co se nechat zmrazit...kdo mi pomůže?

10

jj souhlasim s Pisik. Fakt je supa že gotici dostali víc prostoru pro jejich nekonformne názory big_smile pro mě sou nejlepší díly s gotikama proto jim dávam 5/5 z osobních sympatií lol  jo...nevíte někdo kde bych sehnala tu písničku jak hrála když gotici pálili Hot Topic? roll  lol

CONFORMIST BIT*H XD