1

Téma: 1302 - The Coon

Děj druhého dílu třinácté série se bude točit kolem superhrdinů - zřejmě v parodii na nový film Watchmen, nebo možná na starší The Dark Knight.

Jeden mladý občan rozhodne vzít osud South Parku do vlastních rukou, aby udržel ve městě zmítaném beznadějí pořádek a vymýtil zločin. Povstane ze smetí jako Coon a vystupuje jako osamělý strážce. Pak se objeví konkurenční superhrdina Mysterion a zaútočí na Coonovu pozici symbolu města.

Upoutávka zachycuje reakce na příchod Mysteriona.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1302.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1302 - The Coon

Já jenom doplním, že epizoda se ve skutečnosti jmenuje The Coon a odkaz na upoutávku je jiný.

Kael dneska vstával levou nohou? smile

IDDQD!

3

Ok, odkaz opravím, ale název je podle tiskové zprávy Comedy Central správně cool

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4

To bude asi nějaká chyba. Řekl bych, že upravovali název epizody na poslední chvíli.

IDDQD!

5

9.5/10 jedna z nejlepších částí vůbec! bylo na čase smile

Naposledy upravil: millin (19. 03. 2009 22:11:16)

6

Vzhledem k průměrnýmu prvnímu dílu mě tenhle celkem překvapil a protože opravdu dobrý díly jsou poslední době vzácnost, tak dávám 5/5 smile

7

Taky dávám jednoznačně 5/5, sice to není epizoda kterou bych si třeba za týden pustil znova, ale bavila mě od začátku do konce! A co se týče odhalení Mysteriona, to mě hodně pobavilo, prostě typickej Parkero-Stoneovskej vtípek, přesně kvůli těmhle úletům mě SP baví...! big_smile

Drive slow homey...! -peace-

8

Nebolo to úplne zlé, ale mne chýbal nejaký výraznejší vtip. Aj keď to Cartmanové "No, I'm just over here now" ma rozosmialo. Ináč priemer.

9

Dal jsem plnej počet bodů, jelikož je to určitě jedna z těch lepších epizod a splnila mé očekávání...

10

Tahle epizoda byla fajn, obzvlášť některý paradoxy, třeba jak Cartman že petardy jsou v Coloradu zakázaný, a pak se objeví na střeše nemocnice s bednama plnejma TNT, a Butters kterej by furt jako Prof. Chaos chtěl ničit svět, ale vyhodit špitál do luftu mu přijde špatný lol

11

Tak aby som trocha to hodnotenie zrazil, tak mne to úplne nesadlo popravde. Pritom mám alternatívne epizódy rád, ale skrátka títo hrdinovia ako Batman, Superman, Spiderman... nikdy ma nebrali.

12

tak to byla hrubá epizoda big_smile
nebylo někde zveřejněné kdo to byl?

13

Maxim napsal:

Ne, tvůrci to neprozradili schválně. Rozhodně se jim to vyplatilo, o seriál je teď (subjektivně) mnohem větší zájem.

IDDQD!

14

proti předchozímu Ringu přeci jenom slabší epizoda...nejvic mě asi pobavila ta scénka, kde měl profesor chaos vylepený fotky "Kdo by mohl být Coon"...jinak příběhově nic moc....Mickey válel mnohem víc ... těším se na další díl

15

ShadoW napsal:
Maxim napsal:

Ne, tvůrci to neprozradili schválně. Rozhodně se jim to vyplatilo, o seriál je teď (subjektivně) mnohem větší zájem.

třeba v nějaké další řadě to bude  pokračovat bo tak

16

Maxim napsal:

třeba v nějaké další řadě to bude  pokračovat bo tak

Velmi nepravděpodobné. Stejně jako pokračování morčat.

IDDQD!

17

asi jn,ale je to škoda big_smile protože jsem uplně doufal v to odhalení,fandil jsem že by to byl kenny sp_kenny big_smile

18

Who is Mysterion?!
Ahhh, Mysterion. The identity of this superhero is perhaps South Park's greatest mystery. Every week, we get countless fans with countless theories as to exactly which kid it is. Unfortunately, not even the crew knows the answer to that one. Matt and Trey hold the key, and for the time being, they're not talking.

Neřeknou a neřeknou smile

Eat, pray, queef!

19

Jednou to ale určitě řeknou v nějaké epizodě (snad). Anebo uvidíme šatník některé postavy, kde bude oblečení, co nosí mysterion. Podle mě to bude ještě v 13. sérii  neutral

20

uvidíme....... vidět šatník by bylo dobrý big_smile čumět někomu do prádla... big_smile big_smile

NO CONFORMIST!

21

Ale s tím šatníkem to je dobrý nápad big_smile Jako že by se to tam jenom tak "nevýznamně" prohodilo big_smile Něco jako když se Kenny dvě série "jen tak poflakoval" big_smile To by bylo fakt super big_smile

22

Ono by se to dalo zjistit i podle něčeho jinýho - na konci Mysteriona přece zatkli, takže by ta postava měla teďka v seriálu chvíli absentovat... Nevšiml si někdo, kdo chybí?

Eat, pray, queef!

23

Řekl bych, že ani autoři nemají vymyšleno, kdo byl Mysterion, a proto jeho odhalení provedli tak, jak ho provedli.. Nečekal bych ani na nějaké dodatečné odhalení, nemají ve zvyku se vracet ke starým dílům. A kdyby teď měli přece jenom říct nějaké jméno, asi by to byl Kevin smile

24

Kdyby to byl Kevin tak to beru xD

NO CONFORMIST!

25

Kael: Jasně, taky si myslim, že to ani vymyšlený nemaj. Tady si prostě udělali srandu sami ze sebe...

Eat, pray, queef!