1

Téma: 1303 - Margaritaville

Tento čtvrtek nám ve třetím díle třinácté série tvůrci South Parku nabídnou ústy Randyho svoji verzi řešení finanční krize.

Lidé v South Parku jsou zaměstnáni určováním viníka finanční krize, až Randy přijde s řešením zoufalého finančního stavu, ve kterém se všichni nacházejí. Město se za něj postaví a každý začne žít život, který už nezávisí vůbec na žádné ekonomice. Mezitím se objeví nečekaný zachránce, který učiní krajní oběť, aby vyřešil všechny problémy.

Doufejme, že nic nudnějšího než scéna z upoutávky nás v epizodě nepotká.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1303.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1303 - Margaritaville

Mimořádně dobrý díl, to jsem teda nečekal. Snad jenom Cartmanovo snažení nějak vyšumělo, ale stejně dávám 5/5.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

pro mě byl ten díl rozhodně zatim nejslabší z nové řady...

4

Tak to toto bola pecka 6/5 - bolo tam všetko čo len byť mohlo z mojich obľúbených

Stan ako jediný rozumný človek spoznáva svet dospelých
Randy ako typický vidlák, ktorému ľudia veria
Cartman ako typická sviňa

A to ako fungujú financie v Bielom Dome... dokonalé. Naposledy ma takto dostala epizóda o Gitar Herovi.. vlastne ani tá by toto neprekonala, takže by som musel zájsť až k Make Love not Warcraft.

5

No jsme v rozpacích, myšlenka a pointa tam určitě byla, ale na můj vkus, až na pár scének, málo humoru. Přitom ten začátek s tím bankéřem ("aaaand its gone! next please") byla vyborná a vtipná, pak to šlo ale hodně dolu, Stanova linie mi přišla, až na ten konec s kuřetem, nudná...Cartman jako jidáš mohl taky předvíst víc...na druhou stranu finální pointa s Obamou přesně a výstižně vystihla mentalitu američanů a byla vtipná... fakt nevim kolik mám dát, hodnocením si nechám ještě projít hlavou...

Drive slow homey...! -peace-

6

velmy nabozenska podla mna neutral:)

suck my ass ! you bitch

7

Podle mě tam bylo nadstandardní množství povedených vtípků. Vidláci s "they took our job" jsou pořád geniální, "cábLe, improbabLe but not impossibLe" stejně jako "yeaah noo" mě rozsekalo :-) Vyvrcholení příběhu bezhlavou slepicí a štědrým židem taky kvalita smile

8

Za joke s riešením finančných problémov v Bielom dome, líniu Cartmana (Chinatown Wars!) a Baracka smile 4/5, mohlo to byť horšie.

9

ako mne sa tento diel z 13 série páčil najviac:D krásna irónia, že Kyle ako žid zastával rolu akú voľakedy zastával Ježiš a tá kvázi "posledná večera" ma dostala:lol:

a vážne som nemohla z toho ako tam všetci riešia finančnú krízu a všetky tie veci okolo a iba taký Stan ako sa doslova je*e s tým odšťavovačom...či čo to bolo...proste to doslova bolo zlaté:D

ale ináč hej od Cartmana som čakala aspoň nejaký ten väčší podraz...výnimočne nič toho veľa nedokázal tentokrát

povedala mierne nekompetentná osoba

10

tož tato epizoda byla dobrá vcelku mě pobavila hlavně to jak z Kyla udělali ježíše ekonomiky

The lunatic is on the grass

11

hehe opravdu mě pobavilo,v te sceně se slepicí běhajíci po těch panelech,panel "90 trilion $" big_smile a " go to war"  big_smile big_smile