1

Téma: 1304 - Eat, Pray, Queef

Při pohledu na datum premiéry čtvrtého dílu nejnovější řady nejspíš jeho téma odhadnete sami.

Kluci jsou obětí aprílového vtipu a nepřijmou ho dobře. Butters je nemocný, Cartman šílí a ostatní kluci se obávají, že by to někdo mohl udělat znovu.

Upoutávka ani popis epizody toho o ději mnoho neprozradily a doufejme, že si nakonec autoři nevystřelí z nás smile Zatím jediná epizoda odvysílaná 1. dubna byla koneckonců ta s produkčním číslem 201, kdy nás autoři převezli a místo očekávané odpovědi na otázku "Kdo je Cartmanův otec?" pustili do světa Terrance a Phillipa.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1304.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1304 - Eat, Pray, Queef

toto vyzera na velmy dobru epizodu big_smile:D

suck my ass ! you bitch

3

njn zase nejaké prekvapenie nás bude čakať big_smile

[img]http://south-park.cz/images/stories/signatures/signature-boys1.png[/img]

4

Moc velká blbost pro mě, a to jsem nemusel ani queefy, ale ani prdy smile 2/5

Chápu ale, že tohle se někomu mohlo líbit, protože takovej už South Park je. Takže plus pro tuhle sérii je, že si zatim asi každej přijde na svý.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

5

Celkem vtipná epizoda. Škoda, že mě ten "prdící humor" tak trochu přestává bavit. Ale i tak dám 4/5

6

Tak toto bolo husté. Sa mi páči, že hranice je stále kde posunúť a myšlienka je stále zachovaná. Pre mňa 4,5/5

7

Nebyl to špatný díl, ale The Coon zatim stále zůstává jako nejlepší díl 13 řady...

8

průměr, pár povedených chvil tam bylo...

Naposledy upravil: cartman (03. 04. 2009 10:07:56)

Drive slow homey...! -peace-

9

Tak tohle byl fakt super dil.4/5. a pisen pro vsechny zeny? malem sem u ni zacal brecet smichy,a to se mi casto nestava. zustava jen jedna otazka, dulezitosti srovnatelna s tou z Coona: kdo byl poprden philipem?? jo a myslim ze kdyz jede P,T,K a K po vinicich,tak tam je zaber na auto z obou stran a pokazdy tam je jinak barevny vin

10

neviem či je to tým, že som ženského pohlavia ale vážne som sa na tom smiala celú dobu toto podľa mňa stálo za to:lol::lol::lol::lol::lol:

išlo tam svojím spôsobom o ten feminizmus ale tak vtipne podaný až mi vôbec nevadil:D

povedala mierne nekompetentná osoba

11

CHERCHERIN napsal:

neviem či je to tým, že som ženského pohlavia ale vážne som sa na tom smiala celú dobu toto podľa mňa stálo za to:lol::lol::lol::lol::lol:

išlo tam svojím spôsobom o ten feminizmus ale tak vtipne podaný až mi vôbec nevadil:D

Keď si ženského pohlavia tak nám možno o tom flatulovaní niečo povieš, ako často sa to holkám stáva? big_smile

Inak epizóda vcelku priemerná... dokonca podpriemerná.

12

fakt kvalitka bylo to supeř po všech stránkách hlavně ta písen pro ženy a rendy byl nej se sten daly dohromady dobré duo dávám 5 fakt super

The lunatic is on the grass

13

Danoboss napsal:

Keď si ženského pohlavia tak nám možno o tom flatulovaní niečo povieš, ako často sa to holkám stáva? big_smile

Inak epizóda vcelku priemerná... dokonca podpriemerná.

lol lol lol lolčo na to povedať...ja osobne som sa s tým ešte nikdy mimo túto epizódu nestretla ani som nevedela, že sa to dá a ak hej tak určite nie naschvál v takom hojnom počte ako to sprevázali v tom dieli :Dto už neboli ľudia ale chodiace plynové bobmy s veľmi dobre skrytým uzáverom v istých častiach tela big_smile

povedala mierne nekompetentná osoba

14

No kamos rikal, ze kdyz si jednou takhle uzival se svoji holkou, tak se ji tam nejak ten vzduch dostal a v nejlepsim, ze si piciprdla. prej se zacali smat jak blazni a do rana se mu uz nepostavil big_smile

15

no já už s tim mám taky zkušenost, ale to bylo ještě v době, kdy jsem nevěděl, že něco takovýho jde, a tak jsem si myslel, že si prdla. Pak mi musela vysvětlit, že se jí dostal vzduch na ono místo a vyfoukla ho big_smile

16

este som sa nestretol s niekim  kto ma rad terenca a phillipa

suck my ass ! you bitch