Téma: podpis s obrázkami ?
nemôžete zmeniť fórum aby sme mohli mať v podpise obrázky ? - ako môj podpis na iných fórach sa mi ukaže obrázok:stan:
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nemôžete zmeniť fórum aby sme mohli mať v podpise obrázky ? - ako môj podpis na iných fórach sa mi ukaže obrázok:stan:
To se mi zdá zbytečný. Už takhle jeden post zabere půl stránky, i když je v něm třeba jenom jedna věta.
Přesně tak, tohle většinu lidí jenom obtěžuje, když je podpis pisatele delší než sdělení. Já jsem pro ponechání vypnutých obrázků v podpisu. Pokud má někdo jiné argumenty, sem s nimi. Nebo můžeme založit hlasování.
mno ako ja by som bola za obrázky v podpisoch...čo som na jednom fóre tak sú určené parametre akých rozmerov má obrázok maximálne mať...ak to človek prešvihne bude zmazaný...pre admina by to nemala byť veľká práca aj keď beriem, že človek má na práci aj iné veci ale ak tam človek chce mať obrázok tak si ho nedá taký aby bol na zmazanie ![]()
možno by to tu s tým vyzeralo živšie...popravde som iné fórum ako toto nevidela, kde by bolo zakázané mať obrázok ![]()
JJ, nechceme hned abysme mohli mít v podpisu obrázek s rozměry 1024x768, mě stačí malý, obyčejný 300x100 ![]()
možno by to tu s tým vyzeralo živšie...popravde som iné fórum ako toto nevidela, kde by bolo zakázané mať obrázok
To je divné, já právě naopak na většině fór nevím o tom, že by tam obrázky byly povolené. Jaký je vlastně přínos obrázků v podpisu, kromě toho, že to upoutává nežádoucí pozornost?
Jaký je vlastně přínos obrázků v podpisu, kromě toho, že to upoutává nežádoucí pozornost?
Můžeš se pochlubit svojí tvourbou, ať už jde o banner na tvojí stránku nebo jen tvojí signaturu. Můžeš tím upozornit na něco co máš nebo naopak nemáš rád atd ![]()
Můžeš se pochlubit svojí tvourbou, ať už jde o banner na tvojí stránku nebo jen tvojí signaturu. Můžeš tím upozornit na něco co máš nebo naopak nemáš rád atd
A jak to souvisí s diskuzí? Když jsem se naposledy díval, tak tohle bylo diskuzní fórum, ne přehlídka uměleckých děl. Upozornit se dá i textově.
Na co bys spíš kliknul?
Budu se asi opakovat, ale účel tohoto fóra není klikat na bannery, ale diskutovat.
přesně...a chlubit se svejma výtvorama...na to je snad sekce obrázky-fanouškovské...nebo i tady na fóue si tu náký předváděli
...přesto nejsem nijak proti...nákou malou ikonku(když už oto někteří tak stojí)
snád nejaký obrázok nikoho tak nezaťažuje ...
No neměl by zatěžovat.
Nejaký malý userbar by možno nevadil ale povedzme si popravde, 95% ľudí tam bude mať niečo čo vás konkrétne zaujímať nebude, zbytočne to bude zaťažovať ľudí s pomalším pripojením a FUP... negatíva prevyšujú.
95% ľudí tam bude mať niečo čo vás konkrétne zaujímať nebude...
Tohle fŕum v poslední době navštěvuje asi 10 lidí a 95% = 9,5 člověka ![]()
ach to si ma dostal
ok LOCK ![]()
...měs taky dostal...ale je to blíže k pravdě, než by se nezdálo ![]()
Na co bys spíš kliknul?
na
nebo na
Ech sorry, predtým som si tejto otázky ani nevšimol - bezpečne ti hovorím, že by som klikol na textový link, nie som zvyknutý klikať na userbary, väčšinou ani nikam nesmerujú.
Příspěvky [ 18 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.