1

Téma: 1306 - Pinewood Derby

Polovina 13. řady se kvapem blíží. V jejím šestém dílu budou hrát hlavní roli Stan a jeho otec.

Tvorba modelu pro Pinewoodské dostihy dává příležitost pro staré dobré chvilky otce se synem. Randy je odhodlaný dovést Stana k vítězství v letošním závodu. Přijde s plánem, který Stanovi zajistí trofej za první místo.

Sharon pro mužskou zábavu znovu nemá nejmenší pochopení - viz upoutávka.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1306.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1306 - Pinewood Derby

hm to je uz 2 cast 13 serii ktora sa toci okolo randyho a stana a ta prva visla takze moze bit 5/5 cast

suck my ass ! you bitch

3

Famózní díl, naprostá bomba. Nečekal jsem nic a dostal jsem všechno. Konečně se autoři rozjeli, nedrželi se jen základního popisu dílu, který vydali v neděli, a nenechali děj, aby se dvacet minut vlekl a točil kolem jediného nápadu.

Samostatná ničím nerozmělněná dějová linie, spousta vtipů všeho druhu, absolutně nepředvídatelný příběh a několik zvratů - co víc si přát. Bál jsem se, že nezvládnou konec, Stan se prostě přizná, "dnes jsem se něco naučil" a hotovo, ale nakonec přišel další zvrat a docela silná pointa.

Třináctá série zatím předčila všechna očekávání a tohle je už třetí díl kvalitou srovnatelný se staršími. Možná nejlepší za poslední tři série. 5/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

4

ááá už se teším jak to uvidím  big_smile

5

Hodně dobré. Zajímalo by mě, odkud je ta scéna, jak autíčko letí směrem k mimozemské lodi. Mám pocit, že jsem něco takového už viděl, ale nemůžu si vzpomenout, kde.

IDDQD!

6

5/5 a zase píšem naj diel 13. série. Pekne sa to nabalovalo od autíčka po Fínsko. Neboli tam Cartman, Butters, Kyle ani Keny a je vidieť, že nezáleží kto tam je ale ako dobre je napísaná  epizóda (i keď časti s Randym sú zvyčajne tie lepšie). Perfektný zvrat a pointa. A Randy na telefóne so zvyškom sveta tak to mi rvalo koule

Naposledy upravil: Neworder (16. 04. 2009 13:49:40)

7

Dobrá epizoda s vtipnou pointou, ale zase skoro nulová znovukoukatelnost...některý epizody bych si mohl pouštět pořád dokola u týhle bych se podruhý nejspíš nudil...

Drive slow homey...! -peace-

8

hehe něco takoveho už jsem ani nečekal  big_smile epizoda mile potěšila lol

9

Tak to bylo fakt drsný by mě zajímalo kam na to chodí asi to je fakt ze života

The lunatic is on the grass

10

Paráda 5/5. Vtipná epizoda s nečekaným koncem smile

11

Fínsko zmizlo!
O bože nie Fínsko nie!Oznámte to niekto Nórsku boli si blízky lol lol lol lol

tu som plakala ako som sa smiala a takžiež, že Fínsko spáchalo samovraždu lol lol lol lol lol lol

ja som umrela táto epizóda bola neskutočná aj keď asi rybie "párky" boli lepšie big_smile big_smile big_smile big_smile

povedala mierne nekompetentná osoba

12

zaciatok bol >royal good

suck my ass ! you bitch

13

Slušná sranda, najmä samovražda toho druhého otca a aj celkovo ten nápad, ukradnúť medzigalaktické peniaze...  big_smile

14

4/5 celkom halúzny diel same klamstvá big_smile

[img]http://south-park.cz/images/stories/signatures/signature-boys1.png[/img]

15

mě se hrozně líbil začátek (hlavně Leia Organa big_smile)...ale pak sem se dost nudil a ani si nák nevzpomínám na nákou dobrou situaci (sice sem ho viděl jen jednou, ale když je díl opravdu dobrej, zanechá ve mě nákou dobrou vzpomínku i po 1.shlédnutí)...a to tento díl bohužel nezanechal