1

Téma: 1307 - Fatbeard

Ve zřejmě posledním dílu před letní pauzou se můžeme těšit na Cartmana a jeho sen. Předpokládané datum vysílání další epizody je 7. říjen 2009.

Cartman plánuje utéct ze svého skutečného života a stát se pirátem. K jeho snu se připojí Butters a skupina dalších posil a všichni touží dovádět na Ostrově lebek mezi vodopády a objevit poklad. Cartman slibuje, že takový ráj je čeká, pokud se dostanou do Somálska.

Cartman naráží na somálské únosce lodí, tedy tak zvané piráty, jak naznačuje upoutávka.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1307.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1307 - Fatbeard

Nebylo to špatný. 3/5

Celkově moc povedená první půlka série.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

3

jj šlo to, konečně po delší době zase v akci můj oblíbenec Ike a ten konec "....do not hit the white ones!" z toho uchcávám ještě teď... :-))

Drive slow homey...! -peace-

4

Celá první polovina třinácté série je úžasná. Ať si kdo chce co chce říká, South Park neztrácí po tolika letech dech.  smile

IDDQD!

5

Tenhle díl byl fakt dobrej, nechtělo se mi věřit, že by mohli vymyslet něco ještě lepšího než ten předešlej .. kam oni na to choděj lol

Jinak souhlas s cartmanem, ta hláška "do not hit the white ones" neměla chybu, a ještě "they are French, so they surrendered immediately" lol lol z toho jsem nemoh ..

6

5/5 ta ryba byla skvělá big_smile...

7

taky 5/5 super díl lol

8

ale ale ale ,kyle

suck my ass ! you bitch

9

Židia predsa nemôžu byť piráti... big_smile

10

Taky nemůžou bejt hasiči a nemůžou hrát hokejbal, basketbal a videohry.

11

jednoducho podľa  sp_cartman židia nemajú vôbec žiť ^^;

povedala mierne nekompetentná osoba

12

dávam tejto časti 4/5 najlepšia hláška čo tam asi bola , tak čo boli na lodi a cartman s ostatnými čo vzali francúzom loď a potom ich niekto zachránil a zavolal niakemu predsedovi a ten sa pýtal je posádka v poriadku ? a on na to Jsou to francouzi takže se hned vzdali big_smile

[img]http://south-park.cz/images/stories/signatures/signature-boys1.png[/img]