Např:
Dajda:Ahoj všichni, zajímalo by mě, co to je to zelený co má Kyle na hlavě. To je čepice? Nebo vlasy? Nějak na to nemůžu přijít..
Danoboss:Mňa by zaujímalo čo to je u teba doma medzi tou stoličkou a monitorom? Je to nejaký zvláštny druh suchozemského delfína, ktorého schopnosti sa obmedzujú na písanie nezmyselných otázok? Nejak na to tiež nemôžem prísť.
Dajda:Fajn, tak teda sorry že sem se vůbec zeptal! :evil: Si asi myslíš, že každej ví stejně informací a každej je stejnej co? Nemam rád takový lidi jako si ty! Tak to prostě nevim no, vypadá to divně, tak se z toho třeba po**r. Stejně už sem si jinde od příjemnějších, ochotných a neslovenských lidí zjistil, že je to klobouk, takže už je to jedno. Tohle fórum se mi nelíbí. Nevěděl sem že tu sou tak nepříjemný lidi jako ty, a to co si napsal, bylo teda fakt vážně vtipný! HA-HA-HA! Tak vtipný že se z toho asi po***u. Já na tomhle fóru končim, nelíbí se mi tu, aspoň tady bude o jednoho blbce míň, co? Hlavně nesmíš odejít ty, protože to by bylo o jednoho nejchytřejšího a nejlepšího člověka míň. Seš jenom slovák, kterej kritizuje ostatní. Víš od čeho je funkce moderátora? Od toho, aby ostatním pomáhal, staral se tu o to, psal příspěvky, který ostatním pomůžou a odpovídal lidem na dotazy. Normálně jsem slušnej kamarádskej člověk, ale teď si mě teda fakt nas**l.
bože...to byl vůůůl
...tihle lidé stojí za zviditelnění