26

Re: Jak jste začali?

Darker napsal:

Ale taková drzost, použít muj avatar, který sem sám vytvořil v South park Creatoru a odstranil mu pozadí.Ješt k tomu bez jakéhokoliv dovolení  yikes

Sprav si úspešný web z vlastným materiálom a potom už len googli a sleduj čo je drzosť.  big_smile

27

No já začal koukat už před dlouhou dobou, když těch prvních šest sérií ještě dávali na Nově. Potom přestali, tak jsem si myslel, že skončil celý seriál. No a pak jsem před dvěma rokama pročítal nějaký fórum a někdo tam nahodil screen z 11x01 (Randy a jeho "naggers"  big_smile ), že už konečně začala jedenáctá série. Takže jsem zpanikařil a začal okamžitě stahovat dosud neviděné série. Potom jsem si dotahal i prvních šest v originále. Jó, to byly náááádherný dva tejdny  cool

Eat, pray, queef!

Jsem v South Parku nový! Poprvé jsem ho shlédnul na iserialy.sk! Díkybohu za to!  tongue

29

Ja som to poznal len zbežne až minulý rok mi spolužiak začal rozprávať aka to je sranda a tak som si natiahol prvých 6 serii a nasmial som sa tomu neskutočne.

Kto sa chce podielať na vytvorení vlastnej epizody South Parku nech klikne na

KLIK

30

U mna bol raz spoluziak asi pred 3/4 rokom a pustil mi 1. cast smile. Neskutocne som sa rehotal uz hned na Stanovi big_smile. Potom som si stiahol film. Ten je uber-skvely. Zacal som googlit, ci niesu online epizody, pretoze sa mi nechcelo tahat. Nakoniec som nasiel SP.cz (vdaka bohu).
Tak som zacal pozerat len take tie naj casti co su. 501-Scott Tenorman Must Die, 1008-Make love no Warcraft... Potom som si zaumienil, ze budem pozerat od zaciatku a kazdy vecer pred spanim som si pozrel jednu cast. SP som mal prejdeny za 1 mesiac. Este pred zaciatkom 14-serie. smile

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

31

Já sem na jednom nejmenovanym webu asi dva roky zpátky začal se Simpsonama, ale ty mě nebavili, tak sem se podival co je ještě za seriály ke zkouknutí a dostal sem se k South Parku. A když jsem tamnější zásobu vyčerpal, přesunul jsem se na south-park.cz (asi dva měsíce před tím, než tam byli epizodfy online zřízeny v nynější podobě).

We no longer fuck the Earth, we DP it!

32

ja003 napsal:

Ahoj. Zajímalo by mě, jak jste se dostali k sledování  sp_kenny South sp_cartman   sp_stan  Parku sp_kyle?

Od vsetdy ked to bratranec pozeral tak ma to zaujalo a teraz to pozeram kazdy den smile tak 2 roky

Naposledy upravil: Majky147 (15. 06. 2010 21:12:43)

33

K South Parku jsem se dostal asi v 7. třídě na ZŠ, kde jsem v hodinách informatiky stahoval díly south parku do mobilu v 3gp (doma jsme měli jen vytáčenej internet). Tak jsem to začal sledovat a dost mě to chytlo. Až jsme měli rychlejší net tak jsem stáhl v normální kvalitě a už mám za tu dobu všechny série zkouklý asi 10x, ne-li víc big_smile Prostě SOUTH PARK 4EVER sp_kenny

34

seriál south park jsem znala už od dob kdy ho vysílala nova tehdy jsem si jako většina ne-znalců myslela že je to jen sprostý stupidní záchodový humor. Do jeho kvalit mě zasvětil až kámoš který mi pustil epizodu 801 kde parodovali japonské anime které tak trochu sleduji. Doslova mě to uchvátilo a já začala sledovat pěkně od začátku a konečně pochopila kvality tohoto seriálu:-) takže asi takhle.

dont worry be zoe(zouí)

35

ja sem hravala hru warcarft a raz sem na youtube nasla tu hru jak ju hraju nake male deti potom mi to muj bracha nasel na ceknito a divala sem sa to zaujalo mna to a tak sem sa zacala kukat na vsecky dili na ceknito neskur sem nasla peklo na zemi  co mna zaujalo a nasla sem tuto stranku ....

36

Na ZŠ jsem to viděl párkrát na Nově, ale až s příchodem kvalitnějšího internetu jsem postahoval všechny řady (v té době se seriál vysílal asi šestým rokem) a začal jsem se dívat pěkně od začátku. Od té chvíle sleduji každý díl hned jak vyjde. Někdy +- týden zpoždění, když je po půlroční pauze a zapomenu který týden nová série startuje. Právě tím jak dlouho South Park sleduju od epizody k epizodě se pro mně stal nečím naprosto výjimečným. Až přijde definitivně poslední díl, bude to znamenat konec jedné významné éry. Zatím si ale nemyslím, že by se to mělo stát už letos.

"Dělej si co chceš, neboť to je zákon."
Aleister Crowley