1

Téma: Jak jste začali?

Ahoj. Zajímalo by mě, jak jste se dostali k sledování  sp_kenny South sp_cartman   sp_stan  Parku sp_kyle?

Naposledy upravil: ja003 (12. 06. 2009 17:27:44)

2

Re: Jak jste začali?

Sestra to nahrávala, když sem byl malej a občas sem i povedlo proklouznout ke dveřim a dívat se( První díl co sem viděl byl díl 108 Damien). Po pár letech sem jí sebral kazety a začal se dívat a když jsem to měl zkouknutý asi 100x tak sem začal stahovat 4. sérii  big_smile

I am the master of my own bladder.

3

ja som to ešte ako decko tajne pozerávala so sestrou ale potom to skončilo a úplne som na to zabudla ale koncom školského roka som si od spolužiaka z notebooku naťahovala na externý disk nejaké tie filmy a kukám, south park peklo na zemi tak som sa neskutočne začala smiať, že tak toto si pozriem a ako som to pozerala tak

yikes šok...veď to je mrte

lolújeb veď to je mrte mrte!

tak ma chytila nostalgia a dosť ma zarazilo, že je to fakt vtipné lebo svoje ako fakan som to fakt pozerala iba z tej primitívnej stránky...proste sa tam nadáva ale ten film mal toho fakt veľa do seba plus záverečná scéna s  sp_kenny mno ja som nemohla big_smile

tak som si našla túto stránku, že niečo si pozriem a tak ma to chytilo, že počítam dni do novej epizódy a už sa sere, že je ich stále toľko mad mad mad mad

povedala mierne nekompetentná osoba

4

no já, když to ještě u nás bylo 'populární', sem myslel bůhví jaká to je debilita...že sem akorát dycky slyšel nákou ukázku, pak jak si kluci ve škole(tak 3.třída) říkaj hlášky(ty prasomrde, mrdej tučnáka do ucha)...to mě akorát utvrdilo, že to moc inteligentní hummor neni.
No a pak(asi 7.tř) náhodou přines bratr od spolužáka 3.4.a5.sérii(česky)...no hrozná prdel...fakt mě to chytlo...stáhnul sem prvních 6 sérií česky...shlídnul tak 5*...pak zjistil, že existujou i novější epizody(v tu dobu asi 10sérií)...stáhnul v angličtině a titl....úplně jsem zanevřel nad českym dabingem...přestahoval všechny epizody v originále...opět shlídnul...pak to ještě skoro všechno stáhnout v dobrý 170mb kvalitě...no byly to tvrdé 2 týdny big_smile big_smile big_smile cool

5

Já jsem to chitnul od tety. Ldyž to dávaly ještě na nově a potom jsem už koukal na internetu. A musím říct, že máte jednu z nejlepších stránek south parku.

Kenny is BEST!
SKEK = Stan, Kyle, Eric, Kenny
http://www.skrek.7x.cz/otrava
My book includes 95 person.

6

Ja sem zacal kdyz sem byl mensi sledovat na nove ale nijak sem se nemusel schovavat ani tajne divat rodice me na to nechali divat

7

Jako malej kluk 3-4 třída sem se potajnu dival na jeden dil v TV a behem 2 minut me to mamka vypla a servala me. Dost sem to nechápal, proč se jako dítě nemůžu dívat na animovanej seriál a nejak sem na to zapoměl. V 16ti sem se dival u kamoše na na Film peklo na zemi a dost se mi to libilo. Pred necelym rokem se si nahodne stahnul Imaginationonland (az pozdeji sem zjistil ze to nebyl film ale 3 spojený díly). Na samostatnej SP sem se zacal divat asi pred pul rokem ( predtim sem se dival na IT crowd a na HIMYM) Podival sem se na 2 dily online a naprosto me to dostalo behem dvou dni sem si stahnul 6 serii v cestine. Behem necelych dvou tydnu sem to mel shlidli a chtel sem vic. Skusil sem 7 serii stahnout z torrentu anglicky a s titulkama. Zjistil sem ze je to lepsi nez original a  stahnul sem si i Ty prvni serie v anglictine. Od te doby se divam na SP dennodeně v prumeru 4-5 dilu denně.  xD
God bless sp_kenny sp_cartman sp_stan sp_kyle  lol

Jinak při hledaní SP na webu mě nejcí dostala tato (dnes už neaktivní) stránka http://web.archive.org/web/200010111420 … aktual.htm

Naposledy upravil: toooncek (06. 07. 2009 18:21:53)

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

8

Když to dávali v TV, rodiče na to čučeli... Ale nikdy jsem to neviděla... A pak za nějaký čas jsem hledala nějaký seriál na netu (tuším to byli Simpsoni), a v menu jsem zahlídla SP... Tak jsem si to pustila, ale byla to jenom 1. série, ještě nebyla kompletní, s dabinkem, a hlavně to bylo v megavideu mad Když jsem to dokoukala, tak jsem se snažila najít další série, a dostala jsem sed na tenhle web big_smile Pak jsem měla asi tří-týdenní maraton, kdy jsem zkoukla asi 4 série...  big_smile
A teď už jenom tak občas... Ale furt jsem neviděla šecko..
Právě se snažím shlédnout 1. díl 9. série a pořád se mi to zasekává mad Bych se na to vykašlala a ten díl přeskočila ale epizodu o panu Garrisonovi nemůžu prošvihnout... big_smile Ale poslední díl osmé série mě absolutně dostal...  lol lol lol lol lol (Vánoce lesních zvířátek nebo tak nějak)  lol lol
No ale nějak jsem odbočila... nevadí  big_smile

9

Ja som začal ešte ako najväčší dedo, keď jediná stanica čo to dávala bola HBO. Ja som mal vtedy cca  13 rokov, takže je to asi už 10 rokov. Nejaké diely som aj nahral na kazety a pustil spolužiakom. Potom práva kúpila Nova a dostalo sa to do celej školy, potom ešte k tomu aj Luna a už to šlo... som tomu verný už 10 rokov, je to skvelý seriál.

10

Mě rodiče nahrávaly první serie na videokazety

The lunatic is on the grass

11

V 11 tich rokoch som cítil také príjemné šimranie v rozkroku a už to začalo...

12

Kdysi o tom mluvili... pak jsem našla plyšové figurky  sp_kenny a sp_stan ... vzpoměla jsem si jak se to jmenuje, našla na internetu a *BUM*  big_smile

NO CONFORMIST!

13

KennyPark napsal:

Kdysi o tom mluvili... pak jsem našla plyšové figurky  sp_kenny a sp_stan ... vzpoměla jsem si jak se to jmenuje, našla na internetu a *BUM*  big_smile

Ty si holka?  tongue

14

ja su podle kamosu Kyle...... ehm...... jo sem holka  big_smile

NO CONFORMIST!

15

no...já bych tě spíš podle tvých příspěvků tipnul na Timmiho big_smile

16

Ty seš pako big_smile ... No někdy Kyle a někdy Kenny big_smile ... Kyle páč většinou řešim nevyřešitelný situace a takoí pí*oviny a Kenny páč mi furt něco je ikdyž mě nikdo nezabíjí xD

NO CONFORMIST!

17

no jo ja sem zacal dost neskoro tak v 12 rokoch no vedel som o tom od 7 pametam si ked to davali na jojke  roll bolo to neskoro a pretoze som bol mali tak mi to rodicia nedovolili no v 12 moj kamos spomenul sp a ked som sa nudil pozrel som si moj prvi diel nvm ako sa vola ten vianocni s panom hankym od kedi som pocu  kyle tis hodil po erikovi hovinko sem to cumel furt sledujem to  sice iba rok  big_smile ale som na tom zavisli
id vtedi stahujem  dieli do mobilu a mam aj fylm peklo na zemy kdo bi chcel tak nech napise  je to zla kvlita ale da sa big_smile

18

asi vam budu vadit moje chibi ale otkedy som objavil sp tak som zanevrel na školu lol

19

skapatipes napsal:

asi vam budu vadit moje chibi ale otkedy som objavil sp tak som zanevrel na školu lol

To je mi tě opravdu líto sad. Tim se chlubíš?

20

skapatipes napsal:

...
stahujem  dieli do mobilu a mam aj fylm peklo na zemy kdo bi chcel tak nech napise  je to zla kvlita ale da sa big_smile

Nechcu se chovat jak nějakej ucitel, ale dřív než stiskneš "Odeslat příspěvek", zkus tlačítko "Náhled příspěvku" a minimálně 3x si to zkus po sobě přečíst. Uvidíš kolik chyb si tam najdeš.  wink

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

21

Skapatipes:Mohl by sis prosimtě změnit tvůj avatar? yikes

22

skapatipes napsal:

skús mozillu tá ti opravuje ch yb y sama...resp podčiarkne ti zlé slovo a dá na výber možnú správnu alternatívnu možnosť

Naposledy upravil: CHERCHERIN (17. 08. 2009 12:01:39)

povedala mierne nekompetentná osoba

23

Jo aha, já si řikal jaký Chibíky má na mysli a ono to bylo chyby  lol

Dpc, změň si už ten avatar

24

Hej fáákt, změnit avatar, hrozně se to plete hmm

25

Ale taková drzost, použít muj avatar, který sem sám vytvořil v South park Creatoru a odstranil mu pozadí.Ješt k tomu bez jakéhokoliv dovolení  yikes