1

Téma: Vaše nejoblíbenější scéna z filmu??

Moje.... Garrison: Může mi to říct někdo kdo není úplný dement?   sp_kyle Myslím že to vím pane Garrisone.  sp_cartman blablabla!  sp_kyle Drž hubu buřte!  sp_cartman Cožee takhle mi říkat nebudeš ty zasranej žide! Garrison: Ericu ty jsi řekl sprosté slovo?!  sp_cartman Žid? ...........................atd. xD

Naposledy upravil: KennyPark (13. 08. 2009 20:24:23)

NO CONFORMIST!

2

Re: Vaše nejoblíbenější scéna z filmu??

Nejlepší je  sp_cartman Kurva, sračka, píča, prdel, kozy, čůrák, kunda, mrdka,
Barbra Streisandová! věta co zachránila svět

The lunatic is on the grass

3

lol jako film nejvííííííc big_smile

NO CONFORMIST!

4

:"Oh my God! They've killed Kenny!"
:"You bastards!

5

Nejlepší je:
Kanaďani budou odvezeni do táborů smrti. Řekl jsem táborů smrti? Myslel jsem tábory sťěstí, kde budou mí nejlepší lékařskou péči, každodenní rozcvičku......

Ale jinak ten film je úžasnej čumim na to furt dokola.

6

KennyPark napsal:

Moje.... Garrison: Může mi to říct někdo kdo není úplný dement?   sp_kyle Myslím že to vím pane Garrisone.  sp_cartman blablabla!  sp_kyle Drž hubu buřte!  sp_cartman Cožee takhle mi říkat nebudeš ty zasranej žide! Garrison: Ericu ty jsi řekl sprosté slovo?!  sp_cartman Žid? ...........................atd. xD

Jooo to je nej big_smile
Akorát že v angličtině je to trošku jinak tak to je lepší... Protože pokud si pamatuju tak první říkaj zasranej a pak se to změní na kurva, ale v tom originálu říkají pořád fuck big_smile Takže to fakt řeknou asi 50x lol

7

jo...v angličtině mi to zní taky líp...teda dřív se mi taky českej dabing líbil, ale jak už znam originál, tak...

8

to jo no. Eričkovo :-D Fuck, fuckity, fuck, fuck.... je o dost lepší než Kurva, kurva, kurva

9

a takyže fuck je v překladu do češtiny všechno možný žjo....kurva, zmrd, píča atd....

NO CONFORMIST!

10

nojo...ale asi by znělo divně, kdyby řek kurvazmrdpíča..... big_smile

11

to máš pravdu big_smile big_smile

NO CONFORMIST!