1

Téma: 1308 - ???

nuže....je to už jen skoro měsíc a já už se opravdu nemůžu dočkat...doufám, že mě nové epizody nezklamou a budou takové, jaké byly doposud.

...přijímaám vaše typy, na co se zaměří další díl.

Já osobně bych uvítal něco o Facebooku (protože mě docela sere), cikánech v Kanadě(protože...no prostě smile) a třeba ještě něco o Obamovi....nebo ještě dořešit Ericovo pirátství big_smile

...co myslíte vy?

2

Re: 1308 - ???

Těko říct, ale myslím si že o pirátech už to nebudel. Facebook by se  mohl nenápadně objevit do konce 13 serie a typoval bych to na  sp_kyle pač mi přijde, že ten se vyzná v počítačích nejvíc

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

3

no taky bych řek, že to neni díl na pokračování...ale zůstal takovej nedořešenej...moh by třeba pokračovat : Eric u soudu...nebo tak big_smile

4

ja003 napsal:

Já osobně bych uvítal něco o Facebooku (protože mě docela sere), cikánech v Kanadě(protože...no prostě smile) a třeba ještě něco o Obamovi....nebo ještě dořešit Ericovo pirátství big_smile

Já si myslím, že nic z toho, vytáhnou na nás úplně nová témata.

IDDQD!

5

Aktuálních témat, který by se mohly objevit je docela dost, např. prasečí chřipka, protesty v Íránu, napjatá situace mezi Kolumbií a Venezuelou apod.

6

Já myslim, že "supercool" facebook se tam určitě mihne. Jinak mě tak napadlo, že kluci už byli na všemožných výpravách (pralesy, vesmír), ale ještě nikdy nebyli prozkoumávat podvodní svět... Představivost Stonea a Parkera by jim určitě umožnila vymyslet pěkný chujoviny a omotat kolem toho typicky ztřeštěnej SP příběh.

Eat, pray, queef!

7

Facebook je úspěšný už několik let, to jenom až teď se to dostalo k nám (hlavně po tom, co to kompletně přeložili do češtiny a dalších jazyků), takže si myslím, že to je téma naprosto mimo.

IDDQD!

8

k pikantnímu tématu mě přivedlo včerejší superstar big_smile...jestli ste to někdo vyděl...jak tam byl ten death-metalista...fakt skvělej...tak by kluci mohli jít na nějakou takovou soutěž...ikdyž by to bylo už trochu kopírování od simpsonů neutral...ale mě by to neurazilo smile

9

Myslíš tady tohohle? Já teda televizi nesleduju a tu soutěž jsem v životě neviděl, ale můžu říct, že v Brně žije hodně takových lidí, takže není důvod se ničemu divit, sám takovou hudbu poslouchám. Rozhodně vynikající projev, připomíná mi to frontmana ze Six Feet Under.

IDDQD!

10

jojo...taky to nák nesleduju, ale zrovna sem měl včera čas mrknul nato....škoda, že ho nepustili dál....by jim to tam natřel big_smile

11

Tak jsem včera toho člověka potkal, pracuju totiž jako DJ v jednom podniku, kam ten death metalista chodí. Samozřejmě jsem ho musel oslovit a sdělit mu, že jsem jeho velký fanoušek. smile

IDDQD!

12

A tomu jeho projevu se taky říká zpěv? Připomínalo mi to zvuk subwooferu při konfiguraci.

Eat, pray, queef!

13

nojo...představ si, že i tohle je zpěv...a z těch zástupů dementů co tam choděj mi zatim přišel jeden z nejlepších smile

14

Ne, growl bych rozhodně neoznačil za zpěv.

IDDQD!

15

ShadoW napsal:

Ne, growl bych rozhodně neoznačil za zpěv.

Přesně tak... sice to je jako zpěv..... ale když poslechnete jakoukoliv jinou písničku... tak vám to teda jako zpěv nepříjde smile

NO CONFORMIST!

16

Já to bych to jako zpěv rozhodně označil, někdo tak nezpívá schválně, jen to prostě jinak neumí, takže stejně jako jde označit falešný zpěv za zpěv, dá se označit i tohle jako zpěv.A při trochu umu se tomu dá i rozumět big_smile

I am the master of my own bladder.

17

Ve skutečnosti to je mnohem obtížnější než klasický zpěv. Člověk potřebuje dlouhodobý tréning, aby si při delším vystoupení neodrovnal hlasivky.

IDDQD!

18

ja003 napsal:

nuže....je to už jen skoro měsíc a já už se opravdu nemůžu dočkat...doufám, že mě nové epizody nezklamou a budou takové, jaké byly doposud.

...přijímaám vaše typy, na co se zaměří další díl.

...co myslíte vy?

Facebook by byť skutočne mohol, o Obamovi pochybujem, pretože už bol a doriešovať pirátstvo, to tiež pochybujem.

ShadoW napsal:

Facebook je úspěšný už několik let, to jenom až teď se to dostalo k nám (hlavně po tom, co to kompletně přeložili do češtiny a dalších jazyků), takže si myslím, že to je téma naprosto mimo.

Skutočný fenomén vo svete je to tak od konca roku 2007 aj predtým to bola samozrejme známa stránka.. ale teraz je to niečo ako wikipedia alebo google, skrátka pojem. Inak nemuselo by sa jednať iba o facebook ale kľudne aj o MySpace či kombináciu týchto sieti či nejakú vymyslenú. Prípadne nejakú paródiu na virtual life na nete, bohužiaľ ten sa príliš nerozmohol.

ShadoW napsal:

Ve skutečnosti to je mnohem obtížnější než klasický zpěv. Člověk potřebuje dlouhodobý tréning, aby si při delším vystoupení neodrovnal hlasivky.

To nie je jediný hudobný štýl, ktorý sa tým vyznačuje, čo napríklad opera?  smile

19

Danoboss napsal:

Inak nemuselo by sa jednať iba o facebook ale kľudne aj o MySpace či kombináciu týchto sieti či nejakú vymyslenú.

To už tady bylo, konkrétně v díle 1104 (The Snuke)...

Danoboss napsal:

Prípadne nejakú paródiu na virtual life na nete, bohužiaľ ten sa príliš nerozmohol.

... a 1008 (Make Love, Not Warcraft).

Danoboss napsal:

To nie je jediný hudobný štýl, ktorý sa tým vyznačuje, čo napríklad opera?  smile

Delším vystoupením jsem měl na mysli řvát déle než takových deset minut.

IDDQD!

20

Co se týče nových epizod, tak jsem poslouchal podcast s Mattem Stonem a říkal tam, že jeden z nápadů se týká motorek Harley-Davidson. Doufám, že to realizují, protože nemám ani tušení, jak by takový díl mohl vypadat.

IDDQD!