ja003 napsal:nuže....je to už jen skoro měsíc a já už se opravdu nemůžu dočkat...doufám, že mě nové epizody nezklamou a budou takové, jaké byly doposud.
...přijímaám vaše typy, na co se zaměří další díl.
Já osobně bych uvítal něco o Facebooku (protože mě docela sere), cikánech v Kanadě(protože...no prostě
) a třeba ještě něco o Obamovi....nebo ještě dořešit Ericovo pirátství 
...co myslíte vy?
Facebook by byť skutočne mohol, o Obamovi pochybujem, pretože už bol a doriešovať pirátstvo, to tiež pochybujem.
ShadoW napsal:Facebook je úspěšný už několik let, to jenom až teď se to dostalo k nám (hlavně po tom, co to kompletně přeložili do češtiny a dalších jazyků), takže si myslím, že to je téma naprosto mimo.
Skutočný fenomén vo svete je to tak od konca roku 2007 aj predtým to bola samozrejme známa stránka.. ale teraz je to niečo ako wikipedia alebo google, skrátka pojem. Inak nemuselo by sa jednať iba o facebook ale kľudne aj o MySpace či kombináciu týchto sieti či nejakú vymyslenú. Prípadne nejakú paródiu na virtual life na nete, bohužiaľ ten sa príliš nerozmohol.
ShadoW napsal:Ve skutečnosti to je mnohem obtížnější než klasický zpěv. Člověk potřebuje dlouhodobý tréning, aby si při delším vystoupení neodrovnal hlasivky.
To nie je jediný hudobný štýl, ktorý sa tým vyznačuje, čo napríklad opera?