26

Re: Které seriály (kromě South Parku) ještě sledujete?

MODROOKÝ BÁRBÍŇÁCI XD

NO CONFORMIST!

27

Dr. House big_smile

NO CONFORMIST!

28

Oblíbený seriály The Big Bang Theory, Two and a half man, Zoufalé manželky, Heroes, House M.D., Family Guy, Futurama, My name is Earl, How i Met your mother, Red Dwarf, Pat a Mat  big_smile
PB mě nějak neuchvátilo, prostě to neni moje sklenice piva.

Naposledy upravil: Darker (07. 11. 2009 12:33:23)

I am the master of my own bladder.

29

Dr.House?...no viděl sem jinej díl a vzhledem ktomu, že se tam ty vtipy rovnali tak tej ordinaci sem usoudil, že to asi nicmoc nebude...Stephanie  je lepší smile

30

Na začátku roku jsem sledoval Robot Chicken, o kterém tu už bylo založeno téma -- naprosto výborná věc.

[video (flash player not installed)]

A teď jsem si konečně našel chvíli času a pustil si Drawn Together, to taky nemá chybu. Nejsou to úplně nové seriály, ale nejsou u nás moc známé, i když jsou vysoce kvalitní.

IDDQD!

31

Big bang Theori a The Simpson

Kto sa chce podielať na vytvorení vlastnej epizody South Parku nech klikne na

KLIK

32

Robot Chicken je skvělé!
Taky mám hodně rád Tim an Eric Avesome show...gj

[video (flash player not installed)]

33

Tak já jsem kromě South Parku ještě sledoval My Name Is Earl, z toho jsem viděl 2., 3. a většinu dílů 4. série, není to špatný, samozřejmě k SP to má daleko.
Prison Break, jen asi druhou půlku 1. série a 2. sérii, další díly jsem nějak nesehnal, ale věřim že by to stálo za to dosledovat je.

Pak nějaký "cop shows" - kdysi jsem sledoval starší díly Kobry 11 dý autobáhn policaj, ty nebyly špatný, nezapomenutelný klasiky: Profesionálové, Knight Rider a Walker Texas Ranger a třešnička na dortu - Miami Vice, to u nás v televizi snad nikdy neběželo, mám je stažený v originálním znění.

34

U nás Miami Vice běželo v letech 1996-1997 na ČT 1, ale jenom první dvě série a vysílali to pozdě v noci.

IDDQD!

35

Ja taktiež Prison Break Všetky 4 serie

Kto sa chce podielať na vytvorení vlastnej epizody South Parku nech klikne na

KLIK

36

Prison Break aj Simpsonovcov,ale ich uz mam prepozeranych big_smile, family guy som chcel stiahnut ale neviem o com to je a sa mi nechcelo stahovat big_smile

37

Prison Break, Futurama, Joey, IT Crowd, Two & Half Men, ale South Park na prvním místě sp_kenny

38

dr house, HIMYM, jmenuji se Earl a sem tam si pustím starší díly simpsonů.

dont worry be zoe(zouí)

39

Hmm... tohle je můj první příspěvek. smile Nejradši mám samozřejmě South Park, dále to je The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Family Guy, The Simpsons, Futurama, Dr. House .. možná je toho víc, ale teď si nevzpomenu. xD

And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years. - Abraham Lincoln.

Life isn't fair.It's just fairer than death that's all. - William Goldman.

40

ja sledujem HYMIM, big bang theory, simpsons a ked budu nove diely futurami tak budem aj to sledovat

Screw you guys, im going home!

41

no tak jasně, že HIMYM, bez toho to už prostě nejde cool

42

Teďka dost sleduji Breaking Bad. Hodně kvalitní seriál, ale řekl bych, že pro úplné pochopení je třeba vidět všechny díly, což chvilku zabere (každej díl má asi 50 minut)
Ale Pokud máte chvilku, tak vřele doporučuji