1

Téma: 5x11 vypípaná verze HBO ?

mam tuto epizodu už delší dobu v DVD kvalitě se zvukovou stopou nevim odkud, ale vim že tahle serie vyla dřiv riplá z novy, tak je zvuk asi z ní...

no a dostávám se k tomu že v čase 19:35 jak Garrison nadává vy Letecký *** vy hajzlové **** tak je to hvezdičkama vypípaný a nemužu se zbavit dojmu, že jsem někdy viděl nevypípanou verzi (asi na VHS uplně v začátcích SP u nás), kde řáká "Vy letecký kurvy, vy hajzlové zasraný" no a všechny starý verze byly z HBO a spíš na něj by my sedělo vypípávání než na novu... v jiných dílech jsou stejný nebo větší vulgarismy který tam nechávaj.

Naposledy upravil: Deloix (10. 09. 2009 06:14:30)

2

Re: 5x11 vypípaná verze HBO ?

....v originále to je taky vypípaný...ale ani mi tam ty pípy nák nevaděj...a v českym dabingu se mi líbilo nadávání akorát od Erika...ten měl docela dobrej dabing...jinak ost....nicmoc

3

Jo ja myslel ale jestli nebyly dvě verze český jedna vypíplá a jedna nevypíplá... myslim že v angličtině to pípaj jen v TV a na DVD už ne ne ?

4

a on se SP na DVD vůbec prodával v čechách?

5

Nechci zakládat téma, tak to napíšu sem, když se to týká taky s5..
Od dílu jak sou kluci ve 4 třídě se změnil původní úvod a na konci je nejspíš scéna z nějakého filmu (ten letící chlap) nevíte z čeho to je?

6

...zrovna na tohle bys nový téma založit mohl...nevim hmm

7

anebo to mohl hodit sem.