Téma: SOUTH PARK suvenýry
Zdravím.
Sem pište, jaké máte suvenýry ze south parku, jako např. plakáty, postavičky atd.
Já teď čekám zásilku 13 různých postaviček a 15 samolepek.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím.
Sem pište, jaké máte suvenýry ze south parku, jako např. plakáty, postavičky atd.
seš dobrej to tě muselo stát dost peněz což? to máš určitě z aukra bo od nějakých sběratelů což?
Od jednoho sběratele, vim i od kterého, taky sem si chtěl kupovat, ale nakonec sem se na to vys***
Abych neuhíbal od tématu tak mám pár placek, Figurky T&P a plyšáka Kennyho
Btw:Jedno takový téma už tu je, takže prosim nezakládej téma jen abyses mohl vytáhnout ![]()
Naposledy upravil: Darker (11. 09. 2009 18:54:12)
Btw:Jedno takový téma už tu je, takže prosim nezakládej téma jen abyses mohl vytáhnout ![]()
Nikdo se nevytahuje
:cartman:jenm chci vědět kdo co má
![]()
Omlouvám se za svou smělost, ale o jaké postavičky se jedná a kolik za to chtějí?
Cartman23 napsal:Já teď čekám zásilku 13 různých postaviček a 15 samolepek.
Omlouvám se za svou smělost, ale o jaké postavičky se jedná a kolik za to chtějí?
Koupil jsem to kolem 600 a jsou to ruzne postavičky na kliče, pak takove velke jako kdyby molitanove, mačkaci postavičky pak male např. wendy, barbrady atd a pak takovy maly no prostě ruzny velikosti
:DPotom muzu dat foto ![]()
Naposledy upravil: Cartman23 (11. 09. 2009 21:25:38)
tak to musiš bejt bohatej abys dával za takovýhle hovadinky 600Kč... sice SP je SP ale stejně
tak to musiš bejt bohatej abys dával za takovýhle hovadinky 600Kč... sice SP je SP ale stejně
lol
![]()
Já bych za těch pár postaviček atd 600,- taky nedal...
Já bych za těch pár postaviček atd 600,- taky nedal...
A co jako? ![]()
jono....... ale tolik??? to je moc :-/ já za ně dala 250,- ...... kako né jenom za postavičky...... i za jiný SP věci
A nic jako...sou to tyhle?
Co to je???
Zobrazovat obrázky z mailboxu nejde. Hoď to na imageshack
mě to teda jako vyhozený prachy nepřijde...kdyby se tu prodávaly pořádný SP předměty, tak za ně vyhodim klidně litr, ale za přívěšky na klíče asi ne...sice pravda, že mam doma menší sbírku přívěšku a SP by se mezi ně hodil, ale stejně by jen hnil v šuplíku jako všechny ostatní a na klíče bych si je vživotě nepověsil
nj ale 600 za pár klíčenek a samolepek? ![]()
Kdo se tady bavil o klíčenkách??? Z toho co jsem objednal jsou klíčenky 3 a zbytek 10 normálních velkých i malých postav ![]()
Nehodlám se s tebou hádat
omg nikdo se nehádá jen vam to rikam a vy si tady furt melete o klicenkach ![]()
Nehodlám se hádat
Nehodlám se hádat
Screw you girl, I'm going home! ![]()
Aha teď už chápu proč se šéfovi nelíbilo citování. Cartmane23ko nepoužívej prosím citovat k poslednímu příspěvku pak akorát vznikají pyramidy.. dík. .)
Screw you girl, I'm going home!
![]()
velmi trefné
![]()
a jinak je pravda, že ty klíčenky sem tady spíš zveličil já...cartmen to tam jentak zmínil a já to chtěl jen trochu rozvynout...takže Screw you girl!!! ![]()
Já se fakt nehodlám hádat... a taky nevěřte ničemu co krvácí pět dní a neumře ![]()
Já chci taky plyšáka Kennyho, nebo nějaký podobně řešený postavičky
![]()
Příspěvky [ 1 až 25 z 31 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.