1

Téma: 1308 - Dead Celebrities

Zpěvák Michael Jackson, herci Patrick Swayze a David Carradine, bavič Ed McMahon, sportovec Steve McNair nebo politik Ted Kennedy. To je jen část z řady amerických známých osobností, které během léta zemřely, a asi právě tomu se autoři South Parku budou věnovat v osmé epizodě třinácté řady nazvané "Mrtvé celebrity". Už tento čtvrtek brzy ráno.

Kluci přivedou profesionální lovce duchů, aby prověřili nadpřirozené úkazy, které se dějí u domu rodiny Broflovských. Duchové mrtvých celebrit totiž mučí Ika a ten je k smrti vyděšený. Kyle a kluci dělají všechno proto, aby Ika zachránili, ale nevysvětlitelné jevy ho nenechají být.

Krátký klip z Ikovy návštěvy psychologa nabídli autoři v upoutávce.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1308.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1308 - Dead Celebrities

Juhů já už se tak těším big_smile To bude trochu jak Šestý smysl ne? big_smile

3

Taky mě to napadlo. Rozhodně se na to těšim a věřim, že to bude epizoda na vynikající urovni .).....

4

no...moc nám toho neukázali neutral

5

Jak tam preboha stihli narvať aj Patricka Sweyzeho? Veď tomu neni ani mesiac čo umrel.

6

Danoboss:

1. Já nevím, jestli ho tam narvali, jen tak tipuju smile
2. U prvního dílu po pauze to sice platit nemusí, ale jinak se epizoda South Parku běžně začíná tvořit šest dnů před premiérou.
3. Jak stihli Obamu narvat do Bílého domu, když ještě ani den před odvysíláním About Last Night nebyl znám výsledek voleb? Dobře, to byl risk a odhadli to, ale asi jenom Derren Brown by předvídal úryvky z Obamova povolebního projevu a smrt Obamovy babičky dva dny před premiérou toho dílu, ve kterém na to byla narážka  smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

7

No nejvíc mě na tom bavilo sledovat, která celebrita se tam objeví a jestli tam budou všechny moje tipy smile Ale i příběh ušel.  3/5

8

Prosim vás, odkad všechny ty epizody stahujete???

9

Epizoda se dá sledovat zdarma na oficiálním webu, později i na našich stránkách. Nebo stáhnout přes torrent.

10

Ááá, David Carradine!  big_smile  big_smile

Konečně jsem se dočkal - po takový dlooooouhý době. A chlapci nezklamali, už od začátku jsem se lámal smíchy. A konec byl suprovej  big_smile

Eat, pray, queef!

11

Z ukázky jsem se celkem bál, že to nebude moc povedenej díl. Ale pobavil mě, lovci duchů, majkl si splnil sen a Cartman to vyřešil  smile

12

Dobře jsi to, Kaeli, tipl. Všechny zmíněné celebrity tam opravdu byly.

IDDQD!

13

pekna epizoda. Dost ma pobavila, len to mozno aj preto, ze to bol velmi ocakavany diel po dlhej prestavke. Neviem ci by ma tak pobavil, ak by som ho pozeral tyzden po piratoch smile Ale to je fuk.  Mne sa pacilo cool

14

Super díl, Ten Jackson v Ikově těle mě dostal, hlavně těma pohybama big_smile. A chtel bych se zeptat kdy tak budou titulky, dival sem se na to a tak 15 % sem si nedokazal, nebo nestihl přeložit, tak se chystám to skouknout znova s titulkama.

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

15

Viděla jsem, slyšela jsem, zvítězila jsem ..... teda já ne ale ten díl... wink .... fakt byl úžasnej!!!!!! JAko fakt mrtě XD dostaly mě Krvavé kalhotky XD Billy Gates XD XD jako dobře XD těšim se na titulky XD

NO CONFORMIST!

16

Díky za titulky  wink

Sedí i na: South.Park.S13E08.720p.HDTV.X264-DIMENSION

Odskoušeno  wink

Naposledy upravil: toooncek (08. 10. 2009 21:25:35)

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

17

Pobavil mě Kyle tim, jak furt rozebíral trenky od krve  big_smile. Dávam 4/5

18

tak pre mna vrchol tejto sezoni zatial. Tu asi na nikom neostala sucha nitka nalozili od bagiet cez celebrity az po Ghost Hunters. Tolalka za 5/5. nič im nie je svate a tak by to malo ostat...

19

ShadoW napsal:

Dobře jsi to, Kaeli, tipl. Všechny zmíněné celebrity tam opravdu byly.

Patrick Swayze tam bol?

Inak k epizóde: skutočne veľmi vtipné a originálny príbeh, ale na mňa bolo asi ešte moc skoro, zrejme je to individuálne.

20

dano: Jj byl, seděl hned v první řadě uplně vlevo.

21

aaa úžasná epizoda big_smile Pro mě určitě lepší než piráti big_smile Nejvíc jsem nemohla z Lovců duchů lol

22

Lovci Duchov no comment big_smile

23

Všechny zase po čase zdravím tak nám to konečně zase vypuklo co!? :-)

Epizoda nezklamala lovci duchů  a porotci na přehlídce byli úlet!  lol

Drive slow homey...! -peace-

24

no...zhlédnutí tohoto dílu sem si odkládal tak dlouho, až sem to prostě nevydržel a pustil si ho...a bohužel...čekal sem trochu větší pecku hmm...takovej moc zdlouhavej...skvělí byli  porotci big_smile a Ghost Hunters...hned sem se na to musel mrknout na Youtubu - to je fakt dementní pořad big_smile...jinak sem epizodu oznámkoval 2/5...v 13.sérii bych ji zařadil na nízké pozice hmm

Naposledy upravil: ja003 (13. 10. 2009 17:13:55)

25

Zrovna mě napadla taková souvislost mezi Billy Maysem, Chipotlaway a spoďárovými skřítky.
Jak všichni víme, jejich cílem je kompletně ovládnout spoďár-flow a tím pádem mít ohromný zisk, a zvýšený prodej spoďárů z důvodu krvavých skvrn po Chipotle byl rozhodně v jejich zájmu, obchod se spoďáry totiž kontrolují oni, dokonce by se dalo uvažovat že s prodejci Chipotle tajně spolupracovali, jenže Billy Mays přišel na trh s produktem, který mařil jejich plány, a proto ho společně s židozednářskou klikou odstranili, aby nemařil obchodní styky mezi řetězcem restaurací prodávajících Chipotle a spoďárovými skřítky podporovanými touto sionistickou lobby a nadnárodními korporacemi (snad si pamatujete, jak skřítci říkali že korporace jsou prospěšné - jasná židokorporátní propaganda!), jejíž dlouhodobým cílem je ovládnout svět. Koneckonců, 50 let je ještě příliš málo na to, aby zdravý člověk zemřel. Smrt Billyho Mayse rozhodně nebyla náhoda!!!