1

Téma: 1309 - Butters' Bottom Bitch

Butters se dostal do čtvrté třídy, aniž by někdy políbil dívku. Všichni jeho kamarádi si ho kvůli tomu nemilosrdně dobírají, ale Butters je odhodlaný své spolužáky dohnat. Policisté mezitím vedou trochu horlivý boj proti prostituci v South Parku.

Upoutávka stručně naznačuje, o co v devátém dílu třinácté série půjde.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1309.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1309 - Butters' Bottom Bitch

aaa už se těším big_smile Zase o Buttesovi big_smile

3

UUuuu big_smile

NO CONFORMIST!

4

Právě sem se dodíval xD
Nářez, náčelník policie zabijí. Jak vždycky každýho zatknul až po "akci" mě dostalo. A Butters jak se z "líbacího panice" stal hned pasákem, nemá chybu. big_smile Ten seriál prostě pořád překvapuje něčím novým.

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

5

Za moc to nestálo, s tim poldou to bylo pořád dokola. Do you know what I am saying? 2/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

6

Nejlepší díl série to rozhodně nebyl, ale zasmál sem  lol

7

Fakt dobrá epizoda xD Zasmála jsem se xD dobrý bylo jak si přez celou třídu Butters a Stan nadávali XD

NO CONFORMIST!

8

Přerod Butterse v pasáka byl geniální, to jsem se řáchal smíchy. Kdybych ale měl vyzdvihnout jedinou scénu, tak by to byla ta se "zabavováním důkazů" po party teenagerů. Škoda jen slabšího konce, jinak paráda.

Eat, pray, queef!

9

tak šlo to. Ale jak řek kael to s tim poldou se furt opakovalo hmm. 2.5/5

10

Bola to taká dobrá vata - žiadny príliš poučný príbeh, ale sranda to bola. Ale bola tam istá nelogickosť, pretože v South parku predsa boli kurvy oveľa skôr, veď aj Jimmy s jednou bol v tom dieli, tak prečo tu policajti robili ako keby bol Butters jediný?

11

Jimmy byl v Callfaxpoint, nebo tak nejak. a nasel sem trocha chybku v SP. V teto epizode bylo receno, že Butters nebyl doposud poliben, ae nahodou se ted dívám na díl 313 - Hooked on Monkey Phonics a v čase "19:13" dostane pusu od Rebeky. To jen tak prozajímavost  wink

12

toooncek: Tu pusu dostal myslím na tvář, ne? V 13x09 se řeší, že on sám žádný ještě nedal pusu.

Eat, pray, queef!

13

No popravdě podle mě nic moc... Jako myslela sem že bude skvělá a byla sem trochu zklamaná... sad I když to s tím policajtem nebylo špatný big_smile

14

tak mne sa páčila big_smile
nie je to to naj ale bolo to dobré  big_smile big_smile big_smile

pri tej poslednej scéne som skoro umrela lol lol lol lol

mno môžu toto urobiť?! lol

povedala mierne nekompetentná osoba

15

Danoboss napsal:

Bola to taká dobrá vata - žiadny príliš poučný príbeh, ale sranda to bola. Ale bola tam istá nelogickosť, pretože v South parku predsa boli kurvy oveľa skôr, veď aj Jimmy s jednou bol v tom dieli, tak prečo tu policajti robili ako keby bol Butters jediný?

Spíš že Cartman v dílu kde ten knihovník šukal slepice přece taky dělal zátah na prostitutky. Ale tady to bylo spojený s tim že si na to Butters rovnou založil společnost. Jen pro upřesnění, neřešte takový hovadiny, je to přece kreslenej seriál. Bavte se..

16

po přečtení všech těch vašich příspěvků sem měl z toho dílu trochu strach a čekal sem nákou nudu...ale jsem nadšen smile...právě sem ho dokoukal a řekl bych, že zatím rozhodně jeden z nejlepších ze série...5/5 smile

17

...pravda, že ta poslední scéna byla už taková předvidatelná, ale i tak zem u toho chcípnul big_smile

18

náhodou poprvé ukázaly Butterse jako normálního člověka a jako blbé hovado dal jsem 5/5 poněvadž to byl fakt nářez

The lunatic is on the grass

19

Výbornej díl, zdá se že humor v SP ještě víc přitvrzuje a víc a víc "kanální" a to se mi líbí!! jednoznačně 5/5! :-))

Drive slow homey...! -peace-

20

to rozhodnopádně souhlasím big_smile...další díl bych viděl
na něco opravdu citlivého a nechutného big_smile
...You know what I am saying?

Naposledy upravil: ja003 (17. 10. 2009 23:40:24)

21

cartman napsal:

Výbornej díl, zdá se že humor v SP ještě víc přitvrzuje a víc a víc "kanální" a to se mi líbí!! jednoznačně 5/5! :-))

PŘITVRZUJE? Co přesně tím myslíš? Když kennyho otec sral, blil a krvácel najednou do popelnice bylo mnohem tvrdší, předně pak i vtipnější než tohle.

22

http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik … asaku.html
big_smile že by tray viděl do budoucnosti? big_smile

23

Dyť to znáš, stačí aby amíci něco natočili a hned se to stane, natočej film se zemětřesenim, stane se, natočej film se sopkou, stane se, natočej díl s pasákama, chytnou pasáky.

I am the master of my own bladder.

24

hej tak to je hustý....sem zvědavej, jestli budou za chvíli na amíky nabíhat hordy japončíků a budou jim kosit rybičky