IrushiNo: Já se tě nesnažím přesvědčit o tom, že glosování je lepší, jenom řikám, že pokud se to někomu líbí, nemusí mít nutně úzký vnímání, nemusí bejt omezenej ani idiot. K reakcím na aktuální dění je ale South Park jako stvořenej, protože epizody nedělají měsíce před odvysíláním, ale dokážou ve čtvrtek reagovat na to, co se stalo v pondělí. A hlavně jim to jde, v podání South Parku je to něco úplně jinýho než u tuny jiných pořadů, Late Night Show apod. Byla by škoda, kdyby od toho úplně upustili, i když samozřejmě to tam nemusí bejt pořád. O ponaučení jsem nic nepsal a nemám nic proti absurdním dílům jako ten s resurekcí. K němu měla ale tahle epizoda dost daleko.. Že občas píšu, co by podle mě měli nebo neměli dělat, tim nic nezměnim a přiznám, že nic jako South Park bych sám stvořit nedokázal, ale to není podmínka pro to, abych mohl napsat názor do fóra.
Cartman: Ono to ukončení seriálu není tak úplně od věci, 13 let je prostě dost. Celou dobu to dělají stejní dva autoři a je normální, že se za tu dobu změnili a už na to třeba nejsou dostatečně "blázniví". Dýl běží z těch známějších seriálů snad jenom Simpsni, a ty podle toho taky vypadají.
Rocky88: To by klidně mohli za tejden zase udělat díl s vidlákama a i když by tam ty vidláci byli nepostradatelný, pořád by to bylo opakování.
Chercherin: Jsme na fóru o South Parku, takže nějaká ta hádka nebo sprostý slovo by nikomu neměly vadit
Když mi někdo řekne, že jsem zábavný idiot s úzkým vnímáním, protože se mi líbí něco jinýho než jemu, tak to pak podle mě určitou diskuzi vyžaduje..
Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.