51

Re: 1310 - W.T.F.

Kael: myslím že jediná cesta jak z tohodle ven, je ukončení SP a založení novýho projektu, když si vemeš v potaz kolik dílů SP už je natočenejch tak se nějakýmu občasnýmu opakování hlášek či gagů nevyhneš a zrovna v týhle epizodě bylo znovu popíchnuto takový to americký buranství a ty vidláky "They took ou job" tam dali naschvál znova...Podle mě oni parodujou to co zrovna chtěj neřešej nějakej vývoj nebo originalitu SP, kdyby bylo po mým tak se vrátím k "oldschoolovým" animacím prvích 5 serií...mě to přišlo nejvtipnější...

Naposledy upravil: cartman (25. 10. 2009 18:13:02)

Drive slow homey...! -peace-

52

Ty vidláci tam právě maj svý opodstatnění. To není opakování, protože by na nic novýho nepřišli. Ty vidláci prostě nic jinýho, než si stěžovat, neuměj.

Eat, pray, queef!

53

...přesto je tam nemuseli ukazovat asi 5x nebokolikrát (stačilo tak 1x s tim kohoutem))...už mi to přišlo trochu trapný..

...jinak souhlasim s  sp_cartman...taky bych se vrátil k původní animaci

54

Co to melete?? Měli tam nový hlášky.. They took his dog.. They broke his jaw! Mě to přišlo hodně dobrý. O animaci v tom seriálu vážně vubec nejde

55

Kael napsal:

IrushiNo: Nerad to zas vytahuju, ale nedá mi to.. Já zase můžu říct (a myslím, že to dává větší smysl než to, co píšeš ty), že ty máš úzký vnímání, protože se ti líbí jenom hlášky a "politickej směr" nových sérií ti připadá nesmyslnej, přestože je to (podle mě) mnohem chytřejší a lepší humor (ať už je masovej, nebo ne). Jenže každýmu se prostě líbí něco jinýho a já to beru, ale netahej do toho nějaký úzký vnímání. Jinak já proti dílům s hláškama nic nemám, ale hláška "They took our jobs" a její deriváty jsou vyložená recyklace. Už to použili nejmíň ve dvou dílech a měli vymyslet něco novýho.

Ty jsi tak zábavný. Přijde ti chytřejší pouze glosovat než vymyslet díl se všemi vtipy od základu? V televizi je tuna pořadů co umí glosovat dění, nikdo nevymyslí díl kde ukřižují cartmana, aby dostal resurekci a kyle jí mohl dát tátovi. Že si píšu o úzkym vnímání je moje věc, podle mě máte uzky vnímání a když se snažíš vzít si PONAUČENÍ ze SOUTHPARKU, jsi absolutně mimo. Nebudu tě přesvědčovat, ty mě taky nepřesvědčíš, z mýho pohledu jsi pouze idiot a nebudu to s tebou dále rozebírat. Neosočuji tě, nenapadám tě, je to muj skromný názor který nikomu nevnucuju, jen na tebe reaguju. A říkat tvurcum co měli nebo neměli je taky idiotské. Gratuluju.

56

hmm...vedieť ako vyzeráte predstavujem si vás v tom publiku miesto tých vidlákov a nahradím "They took ou job" a podobne všetkými tými žvástami čo tu hovoríte bo ako bez urážky...už sa opakujete....vidláci sa opakovali, diel už nie je vtipný,prvé animácie sa vám páčili viac...

bez ohľadu na to či sa s tým stotožňujem alebo nie, stačí to povedať len raz bo vaše "hádky" sú založené na tom, že niekto niečo povie druhý to vyvráti ale ten prvý sa iba opakuje rovnako ten druhý...

gratulujeme...nahrali ste si nové zbytočné posty na fóre...ste vidláci wink

oh môj bože použila som starý vtip čo bol v guitar hero asi som otrepaná  cool

povedala mierne nekompetentná osoba

57

IrushiNo napsal:

Nebudu tě přesvědčovat, ty mě taky nepřesvědčíš, z mýho pohledu jsi pouze idiot a nebudu to s tebou dále rozebírat. Neosočuji tě, nenapadám tě, je to muj skromný názor který nikomu nevnucuju, jen na tebe reaguju. A říkat tvurcum co měli nebo neměli je taky idiotské.

Tím, že někomu napíšeš, že je z tvého pohledu pouze idiot (mimochodem, neměl jsi na mysli přídavné jméno pouhý?), ho nenapadáš ani neosočuješ? I s mými filtry taktu nastavenými na maximální úroveň bych to bral jako celkem útočné sdělení, tedy pokud nemáš lékařské vzdělání a nestanovuješ tím diagnózu, ale tuhle možnost můžeme vyloučit, když píšeš „z mého pohledu“.

IDDQD!

58

IrushiNo: Já se tě nesnažím přesvědčit o tom, že glosování je lepší, jenom řikám, že pokud se to někomu líbí, nemusí mít nutně úzký vnímání, nemusí bejt omezenej ani idiot. K reakcím na aktuální dění je ale South Park jako stvořenej, protože epizody nedělají měsíce před odvysíláním, ale dokážou ve čtvrtek reagovat na to, co se stalo v pondělí. A hlavně jim to jde, v podání South Parku je to něco úplně jinýho než u tuny jiných pořadů, Late Night Show apod. Byla by škoda, kdyby od toho úplně upustili, i když samozřejmě to tam nemusí bejt pořád. O ponaučení jsem nic nepsal a nemám nic proti absurdním dílům jako ten s resurekcí. K němu měla ale tahle epizoda dost daleko.. Že občas píšu, co by podle mě měli nebo neměli dělat, tim nic nezměnim a přiznám, že nic jako South Park bych sám stvořit nedokázal, ale to není podmínka pro to, abych mohl napsat názor do fóra.

Cartman: Ono to ukončení seriálu není tak úplně od věci, 13 let je prostě dost. Celou dobu to dělají stejní dva autoři a je normální, že se za tu dobu změnili a už na to třeba nejsou dostatečně "blázniví". Dýl běží z těch známějších seriálů snad jenom Simpsni, a ty podle toho taky vypadají.

Rocky88: To by klidně mohli za tejden zase udělat díl s vidlákama a i když by tam ty vidláci byli nepostradatelný, pořád by to bylo opakování.

Chercherin: Jsme na fóru o South Parku, takže nějaká ta hádka nebo sprostý slovo by nikomu neměly vadit smile Když mi někdo řekne, že jsem zábavný idiot s úzkým vnímáním, protože se mi líbí něco jinýho než jemu, tak to pak podle mě určitou diskuzi vyžaduje..

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

59

Podle mě to s těma vidlákama bylo ještě dobrý v Margaritaville, tady už tomu prostě chyběla šťáva. Opakovanej vtip prostě není ftipem.
Je to stejný jako ve filmových sériích, originální první díl, skvělý druhý díl, a pak už to jde
z kopce, nic novýho, čím by film překvapil, zato nezapře ryze komerční přístup filmařů, který se snažej vytěžit poslední zlato ze starýho dolu, a dochází ke snižování kvality a snaze nahradit ji kvantitou (např. speciálních efektů). Kdo viděl třeba 3. a 4. díl Terminátora nebo Nezvratnýho osudu, tak asi ví o čem mluvím.

Pokud to byl záměr Matta a Treye, poukázat na tenhle trend mezi filmaři, tak musim říct že se jim to povedlo dokonale.

Edit: Nebo vlastně až tak nepovedlo, protože zatím si to snad nikdo kromě mě jako narážku nevysvětlil, a mě to na první pohled taky nenapadlo, že by to jako narážku mohli myslet.

60

Šéf: Mě se třeba Nezvratný osud 3 líbil, asi i víc než Nezvratný osud 1, bylo to promakanější o to, že smrti šly tak jak je ona vyfotila, takže tam nemuseli nic vylepšovat speciálníma efektama. Spíš v jedničce, když Billymu ufikl hlavu kus plechu, co viyletěl z pod vlaku, tak tam by mohli dát nějaký efekty, protože to imho vypadalo dost fórově.

I am the master of my own bladder.

61

IrushiNo : podle mě máte uzky vnímání a když se snažíš vzít si PONAUČENÍ ze SOUTHPARKU, jsi absolutně mimo.

...myslímže zrovna ponaučení si můžeš vzít úplně z každého seriálu, tudíž i ze SP...mě osobně přišlo prvních 5 sérií dost poučných a lecos zajímavého se dozvíš i z těch novejch...takže takhle bych to neodsuzoval

...a nazvání : pouze idiot mi taky přijde jako osočování

62

sakra tenhle díl ale vyvolal emocí... :-) jinak souhlasím s Kaelem SP nás už asi za těch 13 let nedokáže ničím překvapit a prostě svý nej léta má už nejspíš za sebou, podle mě jeho "kvalita" a zábavnost už nahoru nepude jenom dolu...nicméně koukat na něj budu dokud pojede to je jasný, pořád to je pro mě po Červeným trpaslíku druhej nejlepší "komediální" seriál...

Naposledy upravil: cartman (26. 10. 2009 16:54:27)

63

To je jasný, taky na SP budu kouakt až do samýho konce.

64

A ja urcite aj potom tongue

65

Lidi ... jste normální ??? všichni řikáte jak to byl good díl jak jste se mohli podělat smíchy ...... Kdyt to bylo strašný !!! chybělo tam tolik věcí a celková atmosféra k hovnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  sp_kenny

66

100 ľudí 100 chutí ti nič nehovorí?

67

hmmm...možná sis nevšim těch 3 stránek diskuze...to bychom to mohli s tebou rozebírat znova uplně stejně

...a co dělá proboha ten kenny za hovnem?  tongue...snad tím něco nenaznačuješ

68

CHERCHERIN napsal:

100 ľudí 100 chutí ti nič nehovorí?

Nějaké slovenské pořekadlo?  big_smile

69

Darker:yup big_smile....dúfam, že nevadíXD...bez pochybnosti o vašom intelekte radšej dodám, že to znamená, že každému sa páči niečo iné smile

70

Darker: 100 lidí - 100 chutí. Nebo taky 100 lidí - 100 názorů. Nikdy jsi nic takového neslyšel? Nebo ti to ještě nedošlo, že každý může mít svůj vkus?

Eat, pray, queef!

71

Rocky88: Ještě existuje třetí možnost, že to znám, ale to co jsem řekl byl jen takový žertík na slovenskou národnost.  big_smile

72

Darker: Ha ha, Bolku Polívko.

Eat, pray, queef!

73

ShaDoWs: Ak si o tejto casti naozaj myslis toto, dalsiu ani nepozeraj. A ani dalsiu a uz ziadnu. Proste na South Park zabudni a pozeraj nieco ine wink (napr. Family Guy big_smile)

Naposledy upravil: BX (28. 10. 2009 14:12:47)

74

A co je vlastně s Danobossem působí tady ještě??

75

cartman: Minulej díl komentoval. Ale třeba Stan se tady celej rok neobjevil, asi se na to už nemohl dívat smile

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.