1

Téma: 1311 - Whale Whores

V novém dílu Stan tráví s rodinou své narozeniny v denverském Akváriu, kde si zaplavou s delfíny. Pak ale zaútočí Japonci, zabijí všechny delfíny a zničí Stanův velký den. Konec nesmyslného zabíjení není na obzoru. Stan podnikne kroky k tomu, aby delfíny a velryby před Japonci zachránil.

Chudák Randy si v upoutávce nestihl delfína ani políbit.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1311.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1311 - Whale Whores

...z čínského problému se nám stává japonský big_smile

3

Mam rad tie South Park-ske krvave sceny  big_smile
Chudak Randy sad

4

oujé  roll drsné xD

NO CONFORMIST!

5

Perfektní díl, konečně sem našel své uspokojení v tomto dílu. Nechybělo tomu opravdu nic.(Možná tak smrt Kennyho  big_smile ).Sea Shepherd, Stan jako kapitán, Japonci s jejich f*ck you dolphin, f**ck jou whale.Nebo jak odtáhli tu oponu a tam ta Godzilla.Prostě úžasný.  big_smile

A Cartmanův Poker Face? Prostě Sweeeeeeeeeeeeet.

Naposledy upravil: Darker (29. 10. 2009 13:20:48)

I am the master of my own bladder.

6

Poker face [Cartman version] bola uzasna! big_smile
Japonci nemali chybu big_smile It was chicken and cow big_smile
Tento diel ozaj stal za to smile

7

Nejlepší opět věta na konci - A teď jsou Japonci normální jako my.

big_smile

Eat, pray, queef!

8

Tak tenhle díl byla bomba! A to doslova atomová, shozená delfínem a velrybou z Enoly Gay na Hirošimu smile

9

Slušnej díl. Chtěl bych vidět výraz nějakýho japonce, kterej by to nevzal s humorem... dávam 4/5.

10

Výborná epizoda, hlavně ta závěrečná pointa byla hodně silná!! :-))))

Drive slow homey...! -peace-

11

posledná veta to celé zabila

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

povedala mierne nekompetentná osoba

12

Něco tomu chybělo, ta pasáž s fotkou byla taková slabší, ale jinak jsem spokojenej. 4/5

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

13

Ještě horší díl jak předchozí ... :-( Škoda, že v hlasování není 0/5

14

Ty asi nebudeš moc velkej fanda south parku co?  smile

15

millin: Kompletní south part (krom 13 série) jsem viděl asi 6x ...

16

...to neznamená, že mu fandíš...a to máš asi písek ve vagíně, že se ti tenhle díl nelíbil big_smile...ne samozřejmě je to můj názor, ale podle mího byl tenhle díl tak o 2 body lepší, než ten předtím - tudíž 4/5.................Pokerface je normálně fakt sračka, ale od Cartmena se mi hrozně líbil...stejně jako Gayfish

17

ja003: Neber mi můj názor ... A v South Parku najdeš mnohem mnohem lepší díly

18

taky, že ti ho neberu...dyt sem to i napsal....a samozřejmě, že jsou mnohem lepší díly...to jsem v podstatě taky napsal wink

19

velmi dobry diel, podla uputavky sa mi to zdalo ze to bude nuda ale fakt som sa pri tejto casti zabavil big_smile zasluzenych 4/5  wink

20

No tak tahle epizoda je nářez jak hovado jenom jsem čekal že to spíš hodí na jiná zvířata než slepice a krávy ale rozhodně by to vysvětlovalo proč japončíci hubí ty velryby

The lunatic is on the grass

21

Edar napsal:

No tak tahle epizoda je nářez jak hovado jenom jsem čekal že to spíš hodí na jiná zvířata než slepice a krávy ale rozhodně by to vysvětlovalo proč japončíci hubí ty velryby

potom by ta závěrečná pointa postrádala úplně smysl kdyby to hodili třeba na slony, ještě by šli např. prasata popř. v americe třeba krocani, ale pust si to ještě jednou a dobře poslouchej na úplným konci Randyho poslední dvě věty tohodle dílu....

Naposledy upravil: cartman (30. 10. 2009 17:37:48)

22

jo to jsem pobral ale nechtěl jsem napsat na férovku že jsem si myslel že to hodí na araby či jinej národ

The lunatic is on the grass

23

Na číňany lol

24

Jednoznacne 5/5

25

Edar napsal:

jo to jsem pobral ale nechtěl jsem napsat na férovku že jsem si myslel že to hodí na araby či jinej národ

jo arabi by tam taky seděli :-)))