26

Re: 1313 - Dances with Smurfs

copak...žádný emaři? big_smile...nebosi prostě měla své dny sp_cartman

27

Nebo písek ve vagíně  big_smile

Bez urážky prosím, jen jsem musel zacitovat nesmrtelnou hlášku.

Jinak jsem ještě chcípal z toho Casey Millera. Pokaždý, když promluvil. Ten jeho hlas a intonace fakt zní jak ty "dramatický hlasatelé" známý z různých zpráv a rádií  big_smile

Naposledy upravil: Rocky88 (13. 11. 2009 22:29:56)

Eat, pray, queef!

28

písek ne..... vlastně nic akorát mám za prdelej furt jednoho kreténa KTERÝHO BYCH NEJRADŠI PŘIVÁZALA KE SKÁLE A ČEKALA AŽ TAM VYŠPLHÁ JEZERO LÁVY!!!!!!!!!!!!!!!! ..  lol lol lol lol

NO CONFORMIST!

29

Co kdyby se skrčil a přikril?

I am the master of my own bladder.

30

nj skrcila by sa, prikryl a lava by nemala sancu big_smile Co to je za kretena? Mozno by na nho stacilo zavolat Cartmana sp_cartman On uz by si s nim poradil...

31

Tak mi dejte číslo na Cartmana...:D

NO CONFORMIST!

32

lol lol lol lol lol

na tých šmolkov som sa ujebávala ako zmyslov zbavená lol lol lol lol lol lol lol

toto nemôžu lol lol lol lol lol

btw...nebola šmolinka náhodou blond?...tu bola ryšavá big_smile

povedala mierne nekompetentná osoba

33

CHERCHERIN: Jj  big_smile  A jak Cartman šmoulil šmouljahůdky  big_smile

Eat, pray, queef!

34

ja003 napsal:

no...já se dozvídám co se děje ve světě prostřednictvím SouthParku smile...tak se třeba podívej na youtube - Avatar...hned ti dojde aspon tenhle vtip wink

Zrovna tu scénu v SP sem nějak nepochopil, ae ted jak sem se mrknul na youtubko, tak mi to je úplně jasný. big_smile:D:D

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

35

hmm na me moc slozity dil, usinal jsem 1/5

jsem postižený potomek pěti opic, které opíchala veverkoryba

36

toooncek: To chceš říct, že ačkoliv tam byl plakát s modrym obličejem, tak jsi to nepochopil?  tongue Nebo jsi až takový filmový ignorant, že nevíš, co Avatar je?... Mela Gibsona na tebe  big_smile

Eat, pray, queef!

37

Jak jsem ještě předtím říkala... Tak bych dodala akorát že se mi ještě líbilo WTF. A ještě musím ponádávat, že mě sere, jak už z Butterse dělaj úplnýho debila... v těch nových dílech hmm jako nevím no... vůbec ho nepoznávám sad

38

to víš...dospívá lol

39

To není fér já nechci ať dospívá! big_smile ...teď si připadám jako jeho matka... xD

40

Úplně si tě představuju xD.......Butterska: "Ukliď si v pokoji jinak máš zaracha na 1 týden!!"...Butters: "Ale..." ...Butterska: "2 týdny!" ...... kopíruješ xD

NO CONFORMIST!

41

tak to já jsem teda žádnou vážnou změnu v Buttersově chování nezaznamenal, byl naivní, důvěřivej, praštěnej a trochu jednoduchej jako vždy... :-))

Drive slow homey...! -peace-

42

No dovol big_smile ne vážně... scénáristé ho šikanujou xD jako zas tak blbej nikdy nebyl... big_smile
nebo možná byl, ale nikdy by neřekl Wendy ,,You bitch" tad... big_smile

Naposledy upravil: Butterska (16. 11. 2009 22:16:18)

43

Tak teraz je Butters velky sef bandy(idiotov) smile Takze chcel zamachovat nie? big_smile A Butters bol vzdy taky, len teraz mu dali trocha bojovnejsieho ducha smile

// aj ja chcem byt krabi clovek! big_smile big_smile

Naposledy upravil: BX (16. 11. 2009 22:22:21)

44

Jakýho bojovnějšího ducha  yikes . V 6.serii měl mnohem víc akcí. Třeba přeházený polívky nebo zaplavení světa  big_smile

Mě příde butters pořád stejnej akorát teď má větší role.

45

Jaaaaj jasneee... sak on bol profesor Chaos big_smile Na to som uplne zabudol big_smile

46

Rocky88 napsal:

toooncek: To chceš říct, že ačkoliv tam byl plakát s modrym obličejem, tak jsi to nepochopil?  tongue Nebo jsi až takový filmový ignorant, že nevíš, co Avatar je?... Mela Gibsona na tebe  big_smile

Mě nenapadlo že je to film. Toto znovna není můj žádr, tak sem nevěděl  hmm

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "