1

Téma: 1313 - Dances with Smurfs

V předposledním dílu třinácté sezóny si Cartman vezme na paškál Wendy Testaburgerovou. Asi už zapomněl, jak loni dopadl jejich souboj.

Eric Cartman se zmocní příležitosti stát se ve škole hlasem změny, když převezme kontrolu nad ranním hlášením. Jeho cílem je prezidentka studentské rady, Wendy Testaburgerová. Cartman klade tvrdé otázky a získává podporu.

První takovou otázku položí Cartman v upoutávce. O Wendy totiž vydá pět set stran dlouhou knihu.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1313.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1313 - Dances with Smurfs

smile doufam ze se ukaze i Garrison, Mackey a bude to zase skolni klasika

jsem postižený potomek pěti opic, které opíchala veverkoryba

3

Jou uz sa tesim na Cartmana big_smile Ovladanie ludi mu vzdy slo smile

Naposledy upravil: BX (09. 11. 2009 16:48:33)

4

Už se těšim. Bezva upotávka, Cartman vs. Wendy a Cartman převlečenej za Wendy. Určitě to bude dost dobrej díl.

Bum, bejby!

5

to zas bude xD

NO CONFORMIST!

6

lol  Tendle díl nemá chybu. Jak Buttres chčije Wendy na barák to mě dostalo big_smile a pak Cartman jako šmoula a převlečenej za Wendy xD Prostě další klasika ze SP elementary smile

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

7

Nic moc ..
Nějak jsem ani nepochopil, o čem byla řeč. Ze začátku mi ty Cartmanovy řeči připomínaly narážky na Obamu, přitom ale sám nevěděl o čem mluví. Celý to bylo nějaký pofidérní.

8

Podla mna uplne dokonala parodia na vsetkych takychto "vodcov". 5/5 bez zavahania.

9

Hmmmm, kvalita SP imho opravdu klesá. Tenhle díl nebyl špatný, Dances with Smurfs a konec "I'm doing the best I can", rozbrečel se a zdrhnl, prostě supr, ale chyběli tomu hlášky a taky se mi nelíbilo, že to v podstatě bylo jen o dvou postavách.  3/5

Naposledy upravil: Darker (12. 11. 2009 19:37:03)

I am the master of my own bladder.

10

Musíme ukřižovat Cartmana, aby za tři dny obživl, dostal erekci a Kyle jí mohl dát tátovi. 0/5

11

..tohle nák nechápu...ale k dílu...skvělej...hlavně Cartmen...Wendy mě tam docela nudila, ale i přesto mě tenhle díl nabudil pozitivní enrgií smile...4/5

12

Opět hezká narážka - tentokrát na kecálky ("Myslíš si, že když kecá v televizi a vydává knížky, že ví, o čem mluví?). Jinak ten začátek s vraždou byl parádní ("Podívej se teď na sebe")  big_smile ... A s tou narážkou na Camerona s Avatarem mě nasrali  big_smile Já jim dám takový šmouly, až z toho zezelenaj.  big_smile

Eat, pray, queef!

13

tak jsem z týhle epizody taky trošku "confused"... radši bych uvítal jednoduší zápletku kdyby pozici hlasatelky dostala Wendy a Cartman se jí nějakýma jednoduchýma podlostma pokoušel zbavit...ale asi to je tím že prostě neznám ty hlasatele co Cartman parodoval no...

Drive slow homey...! -peace-

14

Neparodoval žádný konkrétní hlasatele. Parodoval všechny tyhlety "bojovníky", co kvákaj v televizi a píšou knihy a "nebojej se klást otázky"... Chce to mít přehled, co se děje ve světě.

Eat, pray, queef!

15

Ne, je tam jasná parodie Glenna Becka a Casey Kasema.

IDDQD!

16

Jó. Wendy mu to zase nandala.

Bum, bejby!

17

ShadoW: Copak to jsou jediný dva otázky-pokládající kecálci na týhle planetě? Takhle se chovají naprosto všichni, kteří "pracují" v tomto "oboru". Ne jen ty dva.

Eat, pray, queef!

18

Asi nejhorší epizoda ve 13tce. Chybělo tomu skoro vše. Dávam 1/5 protože jsem málem usnul jako Clyde u ranních zpráv!

19

Upřímně, mě to vůbec nebavilo... Vlastně ještě upřímněji, mě novější epizoda po Dead Celebrities nebavila ještě ani jedna sad Fakt nevím, ale ani jednou jsem se nezasmála... sad

20

Mě se líbilo ještě Whale Whores, ale jinak je to už takový no, jiný.

I am the master of my own bladder.

21

Mna zabili hlavne KEYWORDS... tam som skoro umrel od smiechu big_smile Ale inak dost nezazivna epizoda, musim zial suhlasit.

22

ste hlupí...mě přišla skvělá...hlavně Mr.Mackey...u toho sem fakt málem chcípnul big_smile big_smile big_smile
a Butters' Bottom Bitch, Whale Whores a The F Word byly taky skvělý...všem bych dal kolem 4/5...vůbec tomu nerozumíte big_smile

23

Sorac, ale tato epizoda ma nejako nenadchla, mozno hlavne preto, ze neviem co parodovala (neviem nic o tom, co sa deje vo svete big_smile) A z tych epizod co si menoval je (podla mna) najslabsia.

24

no...já se dozvídám co se děje ve světě prostřednictvím SouthParku smile...tak se třeba podívej na youtube - Avatar...hned ti dojde aspon tenhle vtip wink

25

No teda nic moc..... sad ani jednou sem se nezasmála atak.... sad

NO CONFORMIST!