1

Téma: 1314 - Pee

S koncem třinácté sezóny možná přijde i konec světa. Čtrnáctý díl se totiž zřejmě inspiruje nejnovějším Emmerichovým blockbusterem 2012. South Park ale touto sérií samozřejmě nekončí a další epizody se dočkáme pravděpodobně zase příští rok v březnu.

Kluci jsou nadšení, že stráví den ve vodním parku, ale tam není všechno v pořádku. Stanou se tam věci, které signalizují, že se blíží konec světa. Cartman se snaží všechny varovat, ale nikdo ho neposlouchá. Katastrofa brzy udeří a klukům jde o život.

Co by se ve vodním parku mohlo stát, spíše než upoutávka naznačuje název epizody (Močení).

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s13/1314.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1314 - Pee

Dobra pesnicka big_smile
I'm going to the waterpark... with my best friends (except for Kyle who a don't like) pam param big_smile big_smile big_smile
Vyzera to zaujimavo smile

3

jj vypadá.... dobrý téma jen doufám, že to neposerou :-)

4

Ty voe, Cartman a ty jeho teorie  big_smile To zas museli mít "minority" koukající na nejnovější díl SP radost... Ale řeknu vám - vidět všude žluto, tak mi z toho bylo špatně jako Kylovi. Ještěže se akvaparkům vyhýbám  smile ... A nejlepší hláška v díle? Řekl bych, že byly dvě - 1) Randy dramaticky říkající "Give me the banana".   2)Oh, he´s full of rage. - Why do you think the term is "pissed off"  big_smile

Eat, pray, queef!

5

Díl celkem ušel, ale je trochu laciný brát náměty z aktuálních filmů jako poslední dobou vždycky na konci sezóny (loni High School Musical, Twilight, letos Avatar, 2012). Když jsem někde psal, že mám rád parodování aktuálního dění, vážně jsem nemyslel parodování toho, co zrovna běží v kinech.

Nevím, jestli mám horší náladu než na jaře nebo co, ale první půlka sezóny mi přišla nesrovnatelně lepší než druhá. Toho průměrnýho závěru je fakt škoda, ale na čtrnáctku už se těšim.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

6

Podla mna velmi dobra epizoda smile
K tym hlaskam by som urcite zaradil aj (Uz neviem ako to bolo po anglicky big_smile): Robil som tesy na PH. Nasiel som len "pee", ale ziadne "ejč" big_smile To ma zabilo big_smile

jedine co mi tam chybalo, ale naozaj JEDINE bolo "Vy parchanti!" smile
Super epizoda a tesim sa na 14. smile

7

Všimli jste si, že ten požárník, co v 18:50 řekne "Holy God, it works!" vypadá úplně přesně jako Kurt Russell? Srovnával jsem si to s Imaginationlandem a je to on.

IDDQD!

8

Tak nevim, no, sranda to tu a tam byla, ale bylo to takový bez hlavní pointy, spíš mi to přišlo jako 3 vedlejší děje smíchaný dohromady (Kylův odpor k moči, Cartman a jeho problém s menšinama a záchranáři snažící se zjistit protilátku).
Přijde mi, že teď ke konci už tak nějak vaří z vody, nebo v případě týhle epizody ze chcanek.
Zakončení 11. a 12. série bylo nesrovnatelně lepší.

9

Shadow: Přesně! Taky mě to hned bilo do očí. Tak by mě zajímalo, jestli to bylo naschvál, nebo jenom použili dlouho nepoužitou šablonu na postavu...

Eat, pray, queef!

10

vostrá epizoda, dávám 5/5

Drive slow homey...! -peace-

11

Dobrá epizoda, rozhodně nazklamala jako Dances with Smurfs.
Jinak s tim Kurtem Russelem - nebyl to úmysl? V Imaginationlandu ho berou do týmu, protože hrál v největším množství filmů s katastrofickou tematikou.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

12

pre mna najlepsia epizoda z celej sezony...podla uputavky to vyzeralo ze to bude clekom v pohode ale bol som prekvapeny ze to bolo este ovela lepsie ako som cakal smile Cartmanove spievanie bolo super ta pesnicka sa mi paci big_smile a ta co spieval na zaciatku ako idu do aquaparku a ako nema rad Kyla big_smile a chudak Kyle mal fakt smolu hehe big_smile a Stan a Butters boli tiez super s tymi recami o moceni big_smile a ked sa Kyle hneval ze ludia mocia do bazena a Jimmy povedal ze sa tam pred 25 sekundami vymocil tiez tak som z toho nemohol big_smile a samozrejme Randy nesklamal ako vzdy big_smile Give me the banana big_smile to bolo fakt super big_smile proste pre mna zakoncenie sezony bolo presne take ake by malo byt uz davno som sa pri nejakej novej casti SP tak nezasmial ako pri tejto smile

13

No po těch vašich komentech sem od toho čekal trochu víc...hodně se mi líbil Cartmenův song big_smile...čekal sem konečně něco nemožně globálního smile...noa močení na opici mi přišlo fakt moc lol...3/5...slabší závěr sezóny než jsem doufal neutral

14

Alespon ten závěr 13.serie dopadl dobře. Epizoda mě pobavila a narozdíl od posledních dílů tam o něco šlo. Dávám 4.5/5!

15

Keby ste nevedeli, ze to je zaver sezony (alebo teda keby nebol) davali by ste lepsie hodnotenia?

16

BX: Ne, já dal 5, takže to ani nejde.  big_smile

Eat, pray, queef!

17

Nemyslel som tych, co dali 5/5 (Aj ja som dal smile )
Myslim tych, co sa odvolavali na "chaby zaver sezony"

18

no rozhodně by to mé hodnocení neovlivnilo...3/5 zůstává...

19

Ja neviem ale mne proste sedí celý SP, vrátane poslednej série. Táto posledná epizoda mala vsetky piliere co robia south park tym co je. Parodia, hysteria z nicoho, hlasky, absurdnost a absurdné riesenia, cartmana a jeho problemi so svetom mozno vsetko okrem nejakej silnej pointy na zamyslenie preto 4/5

20

Neworder: přesně tak k týhle epizodě taky nemám výtek, zajimalo by mě co by ty lidi co si stěžujou ještě chtěli tohle byla "oldschoolovka",v tom dobrým slova smyslu, jako prase... :-)

Drive slow homey...! -peace-

21

suhlasim s obomi prispevkami nadomnou big_smile A tiez by som rad vedel, co by malo dostat 4/5, pripadne dokonca 5/5 od taychto ludi smile

22

takze mne tento diel pripadal celkom dobry... ale nejako zabavne mi to neprislo ale ta ironia  lol lol lol a ta pesnicka co cartman spieval: The Water Park, The Water Park
I am going to the water park with all my best friends except for kyle because i hate him
alebo tak dajak to bolo big_smile
cize vysledok smile
4/5

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

23

BX : co třeba mnohem lepší epizody? smile...jako třeba z této sezóny - Fatbeard, Fishsticks,Dances with Smurfs,....jen říkam, že na mě prostě zapůsobil akorát ze začátku a pak už tak nák...no...nepůsobil...ale třeba mi zase zůstal po tělocviku písek v prdeli, což ovlivnilo mou náladu a následné hodnocení big_smile

24

No vidis big_smile Na mna napriklad tato epizoda zaposobila viac, ako napr ten Fatbeard, alebo Smurfs smile

25

Jinak k tomu Kurt Russelovi - tohle je na southparkstudios ve FAQ:

Was that Kurt Russell in "Pee"...?
I think he'd rather you call him "Bull." And yes, that's him. Everyone knows he's the best firefighter to call when you're dealing with a pee meltdown.

V první chvíli mi to hned nedošlo, ale kdo viděl film "Oheň" od Rona Howarda, jistě pochopí  smile Russel tam hrál hasiče-superborce  smile

Eat, pray, queef!