1

Téma: Splachovací záchod

Jak už navrhovala Chercherka, měli bychom tu rozhodně mít téma o splachovacích záchodech. Takže jaký je váš názor na splachovací záchody? Dovedete si bez nich vůbec představit život? Byli jste někdy nuceni použít jiný typ záchodu, třeba chemický nebo suchý? Pamatujete si na své první sezení mimo nočník? Myslíte si, že americký typ záchodu (tj. ten s plnou mísou vody) je lepší než klasický evropský? A co teprve asijské typy záchodů, kde se musí dřepět -- máte s nimi zkušenosti? Dal by se obsah nesplachovacího záchodu považovat za biologickou zbraň?

IDDQD!

2

Re: Splachovací záchod

my máme doma splachovací záchod xD

NO CONFORMIST!

3

Postupne budem odpovedat:
Su super. To co zo mna vide hned odide. Su pohodlne a som s nimi spokojny. Ale dokazem si predstavit aj zivot bez nich, kedze som bol viac krat nuteny pouzit alternativne sposoby vyprazdnenia smile Na svoje prve sedenie mimo nocnik si nepamatam, bolo to davno big_smile O americkom type pocujem prvy krat, takze naozaj neviem aky to je smile Ale europsky je klasika.
Ci sa da vytlaceny obsah povazovat za biologicku zbran? Samozrjeme, ze da. Mali ste byt u mna perdvcerom ked som bol na zachode. Ja som sa skoro udusil. A ja som na svoje zvyknuty! Keby tam bol niekto iny, urcite by neprezil smile
A Cartman viac krat ukazal, ze sa da tymto sposobom dosiahnut vela veci big_smile Takze som spokojny, problemy s travenim nemam a svoj splachovaci zachod uzivam do syyta smile

4

Americké záchody bývají typicky naplněné vodou zhruba do poloviny výšky mísy -- to u nás není moc běžné.

http://farm3.static.flickr.com/2207/2140887210_0f6c84812e.jpg

IDDQD!

5

Myslim že výhodou amerického záchodu je, že při dopadu hovna se (kvůli menší vzálenosti vody od prdele) nestane. že by hovno rozprsklo vodu natolik aby Vám omyla zadek  lol

Naposledy upravil: Darker (25. 11. 2009 18:32:49)

I am the master of my own bladder.

6

v tom je naopak výhoda těch evropskejch...trochu tě to ošplouchne(když dobře tak i močkou) a utřeš se mnohem kvalitněji))

7

Ale ta voda je studená big_smile

Ale naprosto luxusní je 2v1  záchod+bidet v jednom. Samozřejmě mluvím o záchodech (hlavně v supermarketech) s čidlem nad zvedlým prkýnkem za Vámi, na kterém když se předkloníte abyste si utřeli prdle tak Vám ji to rovnou omeje, tomu řikám obsluha.  big_smile

I am the master of my own bladder.

8

Inak neviem co vy, ale ja vzdy ked som na zachode, rozmyslam: Vozime sa na autach, lietame na lietadlach, surfujeme po celosvetovej sieti, kde je kazdu sekundu niekolko milionov ludi po celom Svete. Pouzivame na to zlozite elektronicke obvody (PC), pripadne miniaturizovane zlozite elek. obvody (note/netbook big_smile) Volame si cez mobil, z ktoreho zavolam hocikomu z 95% miest(nie mesto, ale miesto) na Slovensku, ale rit si furt utierame manualne hmm

9

lol lol lol lol lol lol lol lol

práve umieram smiechom

povedala mierne nekompetentná osoba

10

Fakt debata o hovnu tohle. big_smile doslova a dopísmene  lol

sp_stan:"Dude, this is pretty fucked up right here. "

11

My mame americkej zachod, zjuova, amerika rulez.

2 CHERCHERIN:
quote: "chcem...chcem tému na splachovací záchod je praktickejšie ako zbraň..."

film: zombieland - zombik zabit porcelanovou deskou z nadrzky zachodu
film: terminator 3 - zombik asi ne, ale nejakej clovek utrpel bolehlav
film: sin city - zaporak (polda) byl doslova donucen ochutnat  svou medicinu
film: pravdive lzi - uz si nepamatuju
serial: status nezadouci - kdo si ty vsechny dily ma pamatovat

ja osobne bych volil .40 ci .45, ale pokud se citis vice bezpecne v naruci zachodu obklopena porcelanovymi prkenky s moznosti uchopeni dvouruc, je to tvoje vec smile.

osobne si myslim, ze v dlouhe chodbe proti utikajicimu nepriteli, by zachod v mych rukou neposlouzil jako zbran, spis jako prostredek k umlaceni jeho, jeho nohou, zdi okolo a mozna i nejaky ten stolek. Double tap, nebudu nic riskovat a i kdyz me to bude stat peknej novej zachod, tak s nim neskoncim nejak rychle.

jednou jsem se dostal k takove teorii, jak zadrzet/vychovat/zabit vlkodlaka. dlouhe a vtipne zamysleni jedne kamosky nad tim, jak se s takovym vlkodlakem vyporadat. jiste bych ji mohl premluvit, aby mi na moje pozadani poslala pravenou verzi za pouziti osobniho zachodu. uz ted vlkodlaka lituju.

co se tyce asijskych zachodu, nedokazu si sebe predstavit, jak tam tak klecim.

Naposledy upravil: Kaen McRyan (25. 11. 2009 20:07:03)

... Winry & Wendy ...

12

Ak by si ale vysral hovno, ktore by malo cez 200 couricou, tak by si si mohol postavit stenu! tongue

13

Kaene...moc nechápu komu byl ten celej tvůj příspěvek adresován, ale budiž smile
BX : no to je úvaha jak prase big_smile...by si z těch sraček mohli udělat třeba opěrátko...nebo rovnou takové živé sedátko do kterého by si vždy přiložil svůj díl lol...ale asi by u toho měla bejt i sprcha...

14

Sprcha by byla nezbytná, třeba kdyby měl někdo střevní chřipku.

15

2 ja003: tému na splachovací záchod je praktickejšie ako zbraň

... Winry & Wendy ...

16

2 KeanMcRyan: Ještě jsi vynechal film Kat (The Punisher), kde Rus (The Russian) vytrhl záchodovou mísu i s nádrží ze zdi a praštil s ní Kata, až proletěl sádrokartonovou zdí.
Celou scénu lze vidět zde: http://www.youtube.com/watch?v=jlQz92fxTMY (v čase 2:40)

Jinak tenhle thread mě utvrzuje v dojmu, že to tu jde do hajzlu.

17

2 Sef: big_smile aspon ze sranda jde dal. Film jsem videl, ale uz si ho prakticy vubec nepamatuju. Jen jsem chtel poukazat na skutecnost, ze zachod v rukou silence (u osoby zenskeho pohlavi je to trochu slozitejsi) muze byt vskutku nebezpecnou zalezitosti.

... Winry & Wendy ...

18

Kean : to rozhodně...zdá se mi praktičtější se na někoho pořádně vysrat než ho zastřelit smile...jinak z těch filmů sem viděl Sin city a ta scéna fakt neměla chybu...jak se furt snažil spláchnout big_smile...a celej film je taky skvělej...mnohem lepší než Hanební pancharti.

19

OT: nemuzes srovnavat sin city a inglourious basterds, kteri byli dokonalym dilem tarantina. To proste nejde. Ale oba jsou velice dobrymi filmy, ale srovnat je proste nejde, oba maj svoje kouzlo, oba maj naprosto jinak strizeny sceny a buh.vi.co jeste.

... Winry & Wendy ...

20

Kaen McRyan: Jj, svatá pravda - jak s tím srovnáváním, tak s tím, že jde o dokonalé dílo.

I když srovnat by to šlo - v případě, že stojíš před přehrávačem a v jedné ruce držíš Sin City a v druhé Basterdy, který si pustíš? Pravděpodobně sáhneš po tom, co je pro tebe "lepší"... Já bych samozřejmě volil Tarantina  smile

Jinak abych nebyl příliš OT, tak se také vyjádřím k záchodům. Ten u nás doma není ničím výjimečný, je bílý a stále má připravený chřtán. S čím se ale musím pochlubit - minulý rok jsem byl studovat na univerzitě v Soluni. Jak možná víte, Řekouni jsou nesmírný prasata, navíc - co se týče záchodů - nemaj potrubí, které by zvládlo slupnout papír... Čili školní záchody vypadaly...no, posuďte sami... Spěchal jsem na záchod a tohle na mě čekalo za prvními dveřmi:

http://img341.imageshack.us/img341/2734/dsc01414.jpg

Tak jsem rychle zamířil k záchodu vedle:

http://img231.imageshack.us/img231/1994/dsc01415h.jpg

A pak mě to přešlo...

Eat, pray, queef!

21

Jeste ze nikam nejezdim.

Ale casto slycham o tom, jak nekdo nekam jel na dovolenou a tam neco podobnyho.

Sladky domov smile

... Winry & Wendy ...

22

No ja ked som bol v Grecku tak tam boli normalne zachody, ale papier bolo treba odhadzovat do kosa. To mi prislo este celkom, ze normalne. Nemyslel som, ze by to bolo az takto hmm uau... a na skole... no neviem ci by sa to u nas chytilo big_smile

23

Aspoň vím, kam nejezdit na dovolenou. Z těchhle záchodů bych se asi zbláznil a z vyhazování záchodových papírů do koše asi taky.

IDDQD!

24

ShadoW: A z toho smradu, co se pak táhne z koše...

Eat, pray, queef!

25

Njn. Kdyz barak stavi dementi a pouzijou tenky trubky, to se pak nesmej divit, ze se jim kvuli papiru roury ucpavaj.

Nevim zda si to pamatuju dobre, to jsem byl jeste malej, kdyz k nam prijel na navstevu znamej, co nam vypravel o mrakodrapech. Tam je system proti "nadmernemu" splachovani uzpusoben, ze dojde ke splachnuti az po nekolika vterinach, pokud je o zachody v tu dobu nadmerny zajem.

... Winry & Wendy ...