1

Téma: Mr. Hankey

Mohl by mi nekdo, kdo je znaly vsech dilu South Parku, prosim napsat seznam epizod, ve kterých figuruje pan Hankey?

2

Re: Mr. Hankey

koukam další fekalofil big_smile
1x10 - Mr. Hankey, The Christmas Poo
2x09 - Chef's Salty Chocolate Balls
(2x16 - Merry Christmas Charlie Manson!)
03x15 - Vánoční koledy pana Hankeyho
04x17 - zpackané vánoce
617 - Red Sleigh Down
(překvapivě ne v 11x09 - More crap) smile

...dost možná jsem něco vynechal, tak dyžtak někdo ještě doplňte wink

3

aaaahgrh nesnáším MR. Hankeyho, když si vzpomenu na jeho dabing v český verzi tak mám osypky... :-))

Drive slow homey...! -peace-

4

Preco? Mne sa zdal celkom v pohode (Teda ak si pamatam spravne... cesky som to videl dost davno big_smile Nemas nejaky zvuk/video na youtube, alebo inde?)

// aa uz som nasiel, pozriem ohodnotim big_smile

// no tak som kukol a podla mna to nie je na osypky big_smile

Naposledy upravil: BX (30. 11. 2009 18:58:45)

5

přesně, dyt je dobrej...přijde mi docela podobnej originálu...jinak podle mě nejlepší dabing (nejvíce podobný originálu) má pan Mackey...

6

jj ten je velmi dobry... a aj Cartmanov sa mi paci smile A ani Gerisson nie je zle nadabovany. Naproti tomu Stan, alebo Kyle su hrozny hmm

7

me prijde nejlip nadabovani Cartaman

8

Tak mně přišel celej SP velice obstojně nadabovanej. Ono obecně jsou všechny animovaný filmy/seriály nadabovaný kvalitně. Horší už je to s hranejma počinama, tam by člověk blil (samozřejmě až na pár výjimek).

Eat, pray, queef!

9

On topic: Mr. Hankey je moje nejméně oblíbená postava.

Off topic: Už jsem viděl kvanta nejroztodivnějších nicků, ale ________ _, to je fakt mistrovský dílo. Na to člověk musí mít fantazii big_smile

10

to  jaa003: diky a v pripade south parku jsem fekalofil big_smile
to  sef: nj, taky jsem predtim tech prezdivek vystridal, nez jsem prisel na originalni big_smile, fantazii mam

jinak - pan Hankey me dostane vzdycky svym pozdravem "nazdááárek". jak u toho jeste mavne dokola rukou, valim se smichy.

11

_________ _:spíš než fantazii musíš mít dobrou paměť, když přeinstalováváš okna a nemáš uložený hesla v kompu tak si musíš vzpomenout jak přesně ten tvu nick byl  lol

I am the master of my own bladder.

12

to  darker: svuj nick si presne pamatuju big_smile. no i v cstrike se tomu nicku divili, ale aspon jsem original cool

13

taky je to sice off topic, ale v kterem dile komponovali kluci hnedy zvuk, po nemz se kazdy posral? (kdyz jsem ten fekalofil big_smile)

14

Předposlední nebo poslední díl třetí série, název byl snad nějak World Wide Recorder Concert.

15

Let's go, Poo Choo Train! big_smile...z toho sem nemohl,,,nebo jak čaroval v Chef's Salty Chocolate Balls

16

to sef: diky
to ja003: jo, to bylo dobre, jak tam nechteli nalezt big_smile. a ze kakaovej express big_smile.

17

No ty díly s Mr. Hankeym neřadím mezi své nejoblíbenější díly a ten hlas v češtině mě vadil, obecně se mi zdá že SP dabovalo málo herců jeden hlas třeba třii postavy to mi pak přišlo takový hodně o ničem, ale souhlasím že Garrison nebo Cartman byli nadabovaný dobře...originál je ale originál! Nicméně ten první díl s Hankeym kdy ho ještě nikdo z ostatních kluků neznal a Kyle ostatním nosil v krabici uschlý h.... byl super, stejně tak ta hraná reklama jak se tam rodinka se síťkama hrabe v záchodě a těší se až přijde tatínek domů to jsem chcal! :-))

Naposledy upravil: cartman (01. 12. 2009 17:55:38)

18

možná nevíš, ale v originále dabuje taky jeden člověk mnohem víc postav než 1 wink
...pravda ale, že jejich dabérský schopnosti sou o něco lepší....

Naposledy upravil: ja003 (01. 12. 2009 18:03:40)

19

ne o něco ale o HODNĚ lepší big_smile

20

Neříkam, že českej dabing byl špatnej...dřív mi naopak přišel skvělej, ale u SP se mi prostě přestal líbit hned potom, co sem slyšel originál....už mi na ně ty český hlásky nesedly...a rozhodně nejhůře nadabovanej byl Kenny!!!....fakt otřesný

21

ja003 napsal:

možná nevíš, ale v originále dabuje taky jeden člověk mnohem víc postav než 1 wink

To samozřejmě vím, o to hůř pro čekej dabing...jediný co považuju za excelentně nadabovaný tzn. že se na to podivám radši než na originál je Červenej trpaslík a Pulp Fiction tam pro čekej dabing obrovskej respekt!

22

S českym dabingem jsou dobrý i filmy Louise de Funése smile
Ale nejhorší dabing dneska dělá prima. Dialogy jsou odfláknutý, hlasy nepasujou ani barvou ani mluvenym slovem.

We no longer fuck the Earth, we DP it!

23

souhlasím s váma obějema...RedDwarf-skvělej dabing, Louise de Funése taky, dál mám radši česky Simpsonovi...A Prima má fakt hroznej dabing...jako př:My name is Earl-uplně sprzněný...a HIMYM to samý...

24

jasný tak filmy s Louise de Funése ani nepíšu to je samozřejmost taky na základě těhle filmů (od Filipovskýho) jsou odvozený ceny za dabing....

25

no tak prima z*urvila aj i futuramu

The lunatic is on the grass