Téma: Mr. Hankey
Mohl by mi nekdo, kdo je znaly vsech dilu South Parku, prosim napsat seznam epizod, ve kterých figuruje pan Hankey?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mohl by mi nekdo, kdo je znaly vsech dilu South Parku, prosim napsat seznam epizod, ve kterých figuruje pan Hankey?
koukam další fekalofil ![]()
1x10 - Mr. Hankey, The Christmas Poo
2x09 - Chef's Salty Chocolate Balls
(2x16 - Merry Christmas Charlie Manson!)
03x15 - Vánoční koledy pana Hankeyho
04x17 - zpackané vánoce
617 - Red Sleigh Down
(překvapivě ne v 11x09 - More crap) ![]()
...dost možná jsem něco vynechal, tak dyžtak někdo ještě doplňte ![]()
aaaahgrh nesnáším MR. Hankeyho, když si vzpomenu na jeho dabing v český verzi tak mám osypky... :-))
Preco? Mne sa zdal celkom v pohode (Teda ak si pamatam spravne... cesky som to videl dost davno
Nemas nejaky zvuk/video na youtube, alebo inde?)
// aa uz som nasiel, pozriem ohodnotim ![]()
// no tak som kukol a podla mna to nie je na osypky ![]()
Naposledy upravil: BX (30. 11. 2009 18:58:45)
přesně, dyt je dobrej...přijde mi docela podobnej originálu...jinak podle mě nejlepší dabing (nejvíce podobný originálu) má pan Mackey...
jj ten je velmi dobry... a aj Cartmanov sa mi paci
A ani Gerisson nie je zle nadabovany. Naproti tomu Stan, alebo Kyle su hrozny ![]()
me prijde nejlip nadabovani Cartaman
Tak mně přišel celej SP velice obstojně nadabovanej. Ono obecně jsou všechny animovaný filmy/seriály nadabovaný kvalitně. Horší už je to s hranejma počinama, tam by člověk blil (samozřejmě až na pár výjimek).
On topic: Mr. Hankey je moje nejméně oblíbená postava.
Off topic: Už jsem viděl kvanta nejroztodivnějších nicků, ale ________ _, to je fakt mistrovský dílo. Na to člověk musí mít fantazii ![]()
to jaa003: diky a v pripade south parku jsem fekalofil ![]()
to sef: nj, taky jsem predtim tech prezdivek vystridal, nez jsem prisel na originalni
, fantazii mam
jinak - pan Hankey me dostane vzdycky svym pozdravem "nazdááárek". jak u toho jeste mavne dokola rukou, valim se smichy.
_________ _:spíš než fantazii musíš mít dobrou paměť, když přeinstalováváš okna a nemáš uložený hesla v kompu tak si musíš vzpomenout jak přesně ten tvu nick byl ![]()
to darker: svuj nick si presne pamatuju
. no i v cstrike se tomu nicku divili, ale aspon jsem original ![]()
taky je to sice off topic, ale v kterem dile komponovali kluci hnedy zvuk, po nemz se kazdy posral? (kdyz jsem ten fekalofil
)
Předposlední nebo poslední díl třetí série, název byl snad nějak World Wide Recorder Concert.
Let's go, Poo Choo Train!
...z toho sem nemohl,,,nebo jak čaroval v Chef's Salty Chocolate Balls
to sef: diky
to ja003: jo, to bylo dobre, jak tam nechteli nalezt
. a ze kakaovej express
.
No ty díly s Mr. Hankeym neřadím mezi své nejoblíbenější díly a ten hlas v češtině mě vadil, obecně se mi zdá že SP dabovalo málo herců jeden hlas třeba třii postavy to mi pak přišlo takový hodně o ničem, ale souhlasím že Garrison nebo Cartman byli nadabovaný dobře...originál je ale originál! Nicméně ten první díl s Hankeym kdy ho ještě nikdo z ostatních kluků neznal a Kyle ostatním nosil v krabici uschlý h.... byl super, stejně tak ta hraná reklama jak se tam rodinka se síťkama hrabe v záchodě a těší se až přijde tatínek domů to jsem chcal! :-))
Naposledy upravil: cartman (01. 12. 2009 17:55:38)
možná nevíš, ale v originále dabuje taky jeden člověk mnohem víc postav než 1 ![]()
...pravda ale, že jejich dabérský schopnosti sou o něco lepší....
Naposledy upravil: ja003 (01. 12. 2009 18:03:40)
ne o něco ale o HODNĚ lepší ![]()
Neříkam, že českej dabing byl špatnej...dřív mi naopak přišel skvělej, ale u SP se mi prostě přestal líbit hned potom, co sem slyšel originál....už mi na ně ty český hlásky nesedly...a rozhodně nejhůře nadabovanej byl Kenny!!!....fakt otřesný
možná nevíš, ale v originále dabuje taky jeden člověk mnohem víc postav než 1
To samozřejmě vím, o to hůř pro čekej dabing...jediný co považuju za excelentně nadabovaný tzn. že se na to podivám radši než na originál je Červenej trpaslík a Pulp Fiction tam pro čekej dabing obrovskej respekt!
S českym dabingem jsou dobrý i filmy Louise de Funése
Ale nejhorší dabing dneska dělá prima. Dialogy jsou odfláknutý, hlasy nepasujou ani barvou ani mluvenym slovem.
souhlasím s váma obějema...RedDwarf-skvělej dabing, Louise de Funése taky, dál mám radši česky Simpsonovi...A Prima má fakt hroznej dabing...jako př:My name is Earl-uplně sprzněný...a HIMYM to samý...
jasný tak filmy s Louise de Funése ani nepíšu to je samozřejmost taky na základě těhle filmů (od Filipovskýho) jsou odvozený ceny za dabing....
no tak prima z*urvila aj i futuramu
Příspěvky [ 1 až 25 z 43 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.