Téma: Team America: Světovej policajt
Team America: Světovej policajt je první akční loutkový film proslulých tvůrců seriálu SOUTH PARK Treye Parkera a Matta Stonea. Snímek natočený s loutkami velikosti zahradních trpaslíků je plný výbuchů a pouličních bitek...
http://www.csfd.cz/film/135104-team-ame rld-police
Zrovna sem se na to dodíval a přišlo mi to dost hrubý ![]()
Film je z roku 2004, takže už ho vás dost vidělo.
Našel jsem tam dost podobností se SP, nejvíc mě dostala písnička Montage z epizody 6x03-Asspen.
Nejlepší hláška: "Jsme otrlí, arogantní a hloupí čůráci. Geniální a jedinečné jsou píče. Kim Jong Il je zas prdel. Píče nemají rády čůráky, protože ti je mrdaj. Čůráci, ale mrdaj i prdele. Prdele, ty chtějí všechno jenom posrat. Píče si myslej, že si poraděj s prdelema po svým, ale jedinej kdo může mrdat prdele, je čůrák... Co má koule. Problém s čůrákama je, že někdy mrdaj až moc. Nebo když se to právě nehodí. A potom jim to musejí píče říct. Někdy jsou píče plný sraček, takže se sami stávají prdelema, protože píče jsou od prdelí strašně blízko. Já se moc v tomhle šíleném světě nevyznám, ale jedno vím... Když nás teď nenecháte vymrdat s tímhle sráčem (Gary ukáže prstem na Kim Jong Ila) všichni budeme mít svoje čůráky a píče úplně celý od hoven."
A jakej máte názor vy na tento film?