Re: Strach
Vás baví takové p*čoviny??? Jsou to jen sračky, které se tváří jako že obsahují nějaké poselství! Leda hovno! ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vás baví takové p*čoviny??? Jsou to jen sračky, které se tváří jako že obsahují nějaké poselství! Leda hovno! ![]()
Mě baví různé věci. A tou poslední větou jsi myslím trefně vystihl obsah velké části 120 dní sodomy.
Alexander_Veliký: Kdo říká, že to někoho baví?
ja003 napsal:tak...uff...120 dní sodomy...včera shlédnuto.
Pokud tě to dostatečně zaujalo, tak v Levných knihách prodávají i knihu, ta má být ještě výživnější.
No tak to musí být maso nebo spíše hovna? ![]()
Rocky88: Zásah parchante!
Věděl jsem, že s tím někdo příjde, už když jsem to psal! Bod pro tebe! ![]()
Alexander_Veliký:
Jinak já na to koukal ze zvědavosti. Na filmy koukám už opravdu hodně dlouho, jsem trošičku maniak
Takže čas od času na nějaký podobný excesy taky kouknu ![]()
abyste se nelekali tak místo hoven byla ve filmu užita směs čokolády a pomerančů
...taky ňamka
Mě baví různé věci. A tou poslední větou jsi myslím trefně vystihl obsah velké části 120 dní sodomy.
...ta hovnová část mi přišla opravdu nejvtipnější!
...ale opravdu nejúsměvnější moment byla ta závěrečná scéna jak tancujou toho kozáčka ![]()
Pokud tě to dostatečně zaujalo, tak v Levných knihách prodávají i knihu, ta má být ještě výživnější.
sem o tom četl někde. prej tam je navíc ten závěr, že po 120 dnech už to chtěj ukončit, ale venku sněží a cesty jsou zaváté, takže se jede dál ![]()
Ježíž -čokoška s pomerančovou marmeládou ,no to už radši ty hovna ![]()
Ježíž -čokoška s pomerančovou marmeládou ,no to už radši ty hovna
Sedni si ke stolu, na jednu stranu dej čokoládu s pomerančovou marmeládou a na druhou stranu svoje ranní hovno...A uvidíš do čeho se pustíš! ![]()
Hmm asi bych neváhal ![]()
Příspěvky [ 51 až 62 z 62 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.