1

Téma: Film Avatar

Jaký je váš názor na hodně dobrě recenzovaný film Avatar ,nevím proč  mě film moc nezaujal ale špatný nebyl já tedy dávám nadprůměr a vy?  smile

Naposledy upravil: Trop (12. 03. 2010 19:31:22)

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

2

Re: Film Avatar

Z hlediska efektů a vizuálu to bylo rozhodně lepší než původní Šmoulové, ale jinak není o co stát. Kdyby nebylo Chercherky (díky!), tak na ten film do kina nejdu.

IDDQD!

3

Ano kromě efektů mě to nevytrhlo jako většinu takže asi jako Shadowa  smile

4

Neviděl jsem, a ani to nemám v plánu.

5

V Nedeľu idem na 3D, tak som zvedavý čo to bude tongue

6

Já na tom byl ve 3D a mě se to naopak hrozně líbilo  smile

I am the master of my own bladder.

Mně osobně se to líbilo i ve 2D, je to rozhodně nadprůměr, ale mnohem lepší je District 9 (doporučuju!).

We no longer fuck the Earth, we DP it!

8

Každý píše něco jiného, ale všichni hodnotí stejně. smile

IDDQD!

9

ShadoW napsal:

Každý píše něco jiného, ale všichni hodnotí stejně. smile

Když jsem zakládal topic tak nějak jsem to tušil big_smile

10

Ja ďakujem ShadoW-ovy, že na tom bol so mnou big_smile

a k filmu...krásny...efekty....super...hudba...parádna...príbeh....pošiel hmm

osobne to volám modrá pocahontas lebo je to PRESNE to isté...miesto námornej lode-vesmírna,miesto Pocahontas-šmolinka,miesto Ameriky-Pandora big_smile

povedala mierne nekompetentná osoba

11

Proč to všichni přirovnávaj k šmoulum ,  big_smile

12

polonahý modrý hipisáci? hmm

13

big_smile radši ty šmouli  big_smile

14

No tak čakal som od toho 3D možno niečo viac no... film taký celkom... Nebyť 3D tak naň do kina určite nejdem big_smile Ale tých 6€ neľutujem. Páčilo sa mi smile
(Chcel som to poriadne zrecenzovať (šak niektorí viete, že rád píšem), ale potom ma to prešlo. Toto stačí big_smile )

15

Jj necelí 4 řádky na skoro tří hodinovej film stačí mno  big_smile jinak určitě doporučuju ty peníze zato stojí

16

Jou... ja som skromný big_smile

17

BX napsal:

Jou... ja som skromný big_smile

Tomu věřím  big_smile

18

no já se na to nikdy nějak neohodlal jít a ted už to dávaj na Flóře jen s dabingem, což mě moc neláká...ale pravdaže když už chci studovat animaci, tak by se asi hodilo takové veledílo vidět... hmm ...co sem tak slyšel od známých, tak stejně jako vy - parádní grafika, nuda příběh.

19

Já to viděl taky s dabingem, ale pro mě exotickým, takže to nebylo až tak na škodu.

IDDQD!

20

ja003: No efekty tam boli ozaj parádne tongue Tá krajina bola vykreslená úplne neuveriteľne, zvery tam boli úplne skutočné a bojové efekty boli taktiež skvelé. A keď si to pozrieš 3D, ešte celé nadšenie z efektov znásobíš. Veď ako som sa smial, keď som sa zľakol granátu rútiaceho sa na mňa? big_smile Efekty ozaj 99,9%.

21

páni...možná bych na to opravdu měl zajít...ale už na tom všichni byli a sám chodit nechci...

22

tak jsem se v neděli odhodlal, zeptal se všech přátel jestli natom ještě nebyli a naštěstí se jeden našel a šel se mnou. Tak samozřejmě je to úžasný film, který mi opravdu připomněl Pocahontas smile...ale hned se mi tam pár věcí nezdálo. Když ve světě šmoulů šel avatar spát, tak se odpojil do reálného světa, kde podle záběrů strávil nejméně 12 hodin - a to Šmoulince nepřišlo divný, že Bručoun se nechce několik hodin ani pohnout?...možná jsem něco přehlédl, opravte mě prosím.

23

ja003 napsal:

tak jsem se v neděli odhodlal, zeptal se všech přátel jestli natom ještě nebyli a naštěstí se jeden našel a šel se mnou. Tak samozřejmě je to úžasný film, který mi opravdu připomněl Pocahontas smile...ale hned se mi tam pár věcí nezdálo. Když ve světě šmoulů šel avatar spát, tak se odpojil do reálného světa, kde podle záběrů strávil nejméně 12 hodin - a to Šmoulince nepřišlo divný, že Bručoun se nechce několik hodin ani pohnout?...možná jsem něco přehlédl, opravte mě prosím.

To jsem taky nějak nepobral.

24

veď oni vedeli, že sú umelí tak s tým asi počítali hmm...resp. už im to neprišlo divné...bo ako keby na zem prišli mimozenšťania ktorý by si dali myseľ do vlastnoručne vyrobeného ľudského tela tak by mi už neprišlo u nich divné vôbec nič  hmm

25

CHERCHERIN napsal:

veď oni vedeli, že sú umelí tak s tým asi počítali hmm...resp. už im to neprišlo divné...bo ako keby na zem prišli mimozenšťania ktorý by si dali myseľ do vlastnoručne vyrobeného ľudského tela tak by mi už neprišlo u nich divné vôbec nič  hmm

big_smile krásné přirovnání