Re: 1402 - The Tale of Scrotie McBoogerballs
Jako celou?
unás se dělají jiné věci -celou křídu?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Jako celou?
unás se dělají jiné věci -celou křídu?
Noo to by se mi taky hodilo! ![]()
Někdy to má něco do sebe, to je pravda. Lepší je, než aby člověk trpěl celý den s nevolností, vložit prsty do krku a během pár minut to mít za sebou.
svatá pravda...možná sem si na to měl vzpomět i ve středu...včera mi bylo opravdu zle ![]()
Já nevim, ale třeba u mě vždycky jakási zvláštní podoba pudu sebezáchovy a ty prsty v krku neudržim.
no na to je lehká pomůcka...jmenuje se RUM můj synu...když už ti je blbě, tak tě jeden loček rumu vyprázdní dokonale, teda aspoň mě, já jsem na rum přímo alergickej. Bych se z něj poblil i kdybych předtim nic neměl...bohužel ![]()
Ale zase s polykáním křídy před písemkama sem nikdy problém neměl.
ježiš tak to jsem ještě fakt neslyšel...možná protože se mi zdá lepší si přispat a říct, že mi bylo blbě, než fetovat nákou hnusnou křídu a ještě tim něco riskovat ![]()
Přesně ,a když má příležitostně máma řeči tak nahřeju lampičkou teploměr .Jen se to nesmí přehnat aby ste se se sanitkou nesvezli do špitálu že máte čtyřicítky ![]()
Trop napsal:Polikání křídy?
Neznáš? Polkneš křídu, zapiješ a během několika málo hodin ti teplota vystoupá až ke čtyřicítce. Perfektní když máš ve škole test, jenom si musíš trochu přivstat.
No ještě abys nedostal horečku. Ty voe, dyť je to taková sračka, že tomu tělo nic jinýho, než se to pokusit spálit, nezbyde. To jste teďka všichni takoví simulanti? Nebylo by jednodušší se 5 minut učit, než pak žrát křídu?
Rocky -souhlas jako brno ![]()
Nebylo by jednodušší se 5 minut učit, než pak žrát křídu?
Ne, nebylo.
Rocky88 napsal:Nebylo by jednodušší se 5 minut učit, než pak žrát křídu?
Ne, nebylo.
Když myslíš
mike...souhlas jako ...praha...muahaha...opravdu to za to nestojí ![]()
Trop: Tak tenhle fakt nemyslí.
Trop: Tak tenhle fakt nemyslí.
Máš něco proti?
Rocky88 napsal:Trop: Tak tenhle fakt nemyslí.
Máš něco proti?
A kdyby jo?
Nejste trochu OT? a Trope & mike, nepoužívá se "Citovat" na poslední příspěvek.
![]()
musel jsem si rejpnout.
Ok sorry Miline nechal jsem se unést ![]()
a hlavně se nereaguje na příspěvek, který není určen tobě...taková základní slušnost...
one-real-mike: Jo
one-real-mike: Jo
Dobře, přiznávám, špatně se učím, lenoším, jsem příživník a proto mne po zásluze stihne zloba dělnické třídy. ![]()
S příživníky je potřeba zatočit!! ![]()
Příspěvky [ 26 až 43 z 43 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.