1

Téma: 1403 - Medicinal Fried Chicken

Státní právo v Coloradu říká, že je povolené kouřit marihuanu, pokud to má člověk doporučené od lékaře. Místo Cartmanovy oblíbené restaurace je otevřen obchod, ve kterém se tráva prodává. Randy je první ve frontě, ale je odmítnut, protože s ním je všechno v pořádku. Randy zoufale shání výjimku od lékaře, aby si mohl zakouřit, mezitím ale Cartman dělá všechno pro to, aby dostal své oblíbené KFC zpět.

Na třetí díl nové sezóny poutá následující ukázka a je docela možné, že se v něm objeví i scéna z klipu, který byl zveřejněn už před začátkem čtrnácté řady.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1403.jpg

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1403 - Medicinal Fried Chicken

No pokud v této epizodě bude CARTMAN VS. RANDY tak super big_smile

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

3

Tak toto bude iste ďalší super diel. Už sa teším jak malé decko tongue

4

marihuana...to tu už dlouho nebylo...nebo se pletu? smile....a už vidím zhuleného Cartmena, jak střílí s AKčkem po lidech big_smile...ikdyž, to se asi nestane...

Tak dvě nejlepší postavy jako ústřední články dílu, to nezní vůbec špatně cool

We no longer fuck the Earth, we DP it!

6

že by to Randy zkoušel přes ELEFANTIÁZU!!!??? :-D Myslím že je zaděláno na luxusní díl, nemůžu se dočkat!

Drive slow homey...! -peace-

7

Tak toto bol ozaj super diel big_smile Ja už som nevedel či sa mám smiať, alebo krútiť hlavou big_smile Úplná absurdita tak, ako to mám rád tongue
Pre zmenu ale dám 5/5 tongue smile

8

Tak to je jeden z nejlepších dílů vůbec, chcípám smíchy  big_smile big_smile big_smile Když tam Randy poprvé zaskákal na koulích, tak jsem poprskal displej big_smile A KFC je pro zdraví a chrání proti rakovině  big_smile A mrdová hláška na konec - Sharon, doctor made you a souvenir big_smile And when it´s cold it shrinks big_smile big_smile Já můžu umřít.

Eat, pray, queef!

9

sakra, už jsete řekli všechno za mě...skvělý díl, skákání na koulích, absurdita, šourkokabát big_smile...báječný díl, dlouho jsem se takhle nenasmál

10

Díly s Randym jsou prostě nejlepší! Jen ta Cartmanova role mi přišla taková moc nic. Dávám 4/5

11

Přesně to jsme chtěl taky napsat, Cartmanova línie slabší ale zbytek super! Teeda takhle si rýpnout do žen to jsem nečekal! :-))

Drive slow homey...! -peace-

12

mě přišla i ta Cartmenova část dost dobrá, akorát jsem čekal, že když už se tam ukázalo dost takovejch starších vedlejších postav, tak by se tam mohl ukázat i ten dětskej mafián Tony smile....to mě zklamalo

13

žeby si aj Matt a Threy dali gule do mikrovlny aby boli zhúlený keď robili tento diel? big_smile big_smile big_smile

tá hudba ako skákali na svojich guliach  ma dostala lol lol lol lol lol lol

podľa mňa dosť dobrý diel lol lol lol lol

ale ten minulý dal latku privysoko takže váham či 5/5 alebo 4/5...chcem niečo medzi hmm

4,5/5 !!!

povedala mierne nekompetentná osoba

14

Mam k popisu epizody zajímavosti :ten Tommy mi příjde jako Tommy Verceti ze hry GTA:Vice city , Dealer T-bag  je jako ten Dealer ze seriálu prison break

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

Tenhle díl nemá chybu...Randy Marsch je naprostý blázen, to už vím dávno a i tentokrát se předvedl...U toho skákání na koulích, jsem se vážně válel smíchy!  lol
5/5

16

Keď som to pozeral bez tituliek, nejako mi ušli tie časti o pápežovi. Ten musí mať radosť big_smile

17

Boží díl, určitě by se mi vešel mezi top 20 nejlepších. Za mě 5/5.
Jo a nejvíc byla Cartmanova dějová linie. sp_cartman

We no longer fuck the Earth, we DP it!

18

Tak to bylo fakt něco big_smile Ze skákání na koulích jsem měla absolutně dost lol A Cartman ,,Řekl jsem tvojí mámě že máš pětku ze společenských věd" lol lol

19

tak tadle epizoda úplně předčila mé očekávání hlavně jak Randy nemohl projít do toho obchodu a pak jak protestovaly to bylo taky drsný

The lunatic is on the grass

20

6/5

Uberdobra epizoda big_smile.
Pri tom skakani na guliach xDDDD.... Ta hudba... No, skoro som umrel big_smile. Potom, ked Randy chcel dostat rakovinu big_smile. Tie mobily na hlave xD. Velmi dobra epizoda smile.

Naposledy upravil: Georgino (06. 04. 2010 19:05:30)

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa