26

Re: 1404 - You Have 0 Friends

nojo, ale zrovna ta patetičnost mě většinou v zábavnej seriálech nudí...jestli teda správně chápu význam slova patetický wink

27

No mě to tam taky nějak neuchvátilo, jednak to bylo trošku nudný a jednak mě ho bylo hrozně líto big_smile

28

Tak tak. Ľúto mi ho bolo! Veď on nemal žiadnych priateľov!!! :'( Viete si predstaviť, v dnešnej dobe, že by ste nemali na facebooku žiadnych priateľov? sad Hrozná predstava. sad

29

Linie s tim "loserem" tam pasovala jak prdel na hrnec...spíš jde o to, že pro lidi co FB nepoužívaj nebo s nim nepřišli do styku, byla epizoda prostě méně zajimavá...

Naposledy upravil: cartman (13. 04. 2010 17:52:32)

Drive slow homey...! -peace-

30

Podle čeho tak uvažuješ?
Já Facebook nepoužívám,  sice jsem na něm měl účet asi tak tejden než jsem ho zrušil, a právě kvůli tomu a tý Facebookománii pro mě byla takhle epizoda víc než zajímavá.

31

šéf : mysliže v podstatě tohle cartman myslel...

lidi co FB nepoužívaj nebo s nim  nepřišli do styku

dyt si s nim přišel do styku...já například FB nikdy neměl, ani se nějak nechystám a stejně do mého života zasahuje docela značně.

32

V tom případě by člověk co s Facebookem fakt nikdy nepřišel do styku byl někdo, kdo o něm nikdy neslyšel nebo vůbec neví o co se jedná.
Kolik takových lidí sleduje South Park?

33

Málo, protože v podstatě jediná možnost, jak u nás dostat k South Parku, je přes internet.

IDDQD!