Re: 1404 - You Have 0 Friends
nojo, ale zrovna ta patetičnost mě většinou v zábavnej seriálech nudí...jestli teda správně chápu význam slova patetický ![]()
Amon Amarth!!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nojo, ale zrovna ta patetičnost mě většinou v zábavnej seriálech nudí...jestli teda správně chápu význam slova patetický ![]()
No mě to tam taky nějak neuchvátilo, jednak to bylo trošku nudný a jednak mě ho bylo hrozně líto ![]()
Tak tak. Ľúto mi ho bolo! Veď on nemal žiadnych priateľov!!! :'( Viete si predstaviť, v dnešnej dobe, že by ste nemali na facebooku žiadnych priateľov?
Hrozná predstava. ![]()
Linie s tim "loserem" tam pasovala jak prdel na hrnec...spíš jde o to, že pro lidi co FB nepoužívaj nebo s nim nepřišli do styku, byla epizoda prostě méně zajimavá...
Naposledy upravil: cartman (13. 04. 2010 17:52:32)
Podle čeho tak uvažuješ?
Já Facebook nepoužívám, sice jsem na něm měl účet asi tak tejden než jsem ho zrušil, a právě kvůli tomu a tý Facebookománii pro mě byla takhle epizoda víc než zajímavá.
šéf : mysliže v podstatě tohle cartman myslel...
lidi co FB nepoužívaj nebo s nim nepřišli do styku
dyt si s nim přišel do styku...já například FB nikdy neměl, ani se nějak nechystám a stejně do mého života zasahuje docela značně.
V tom případě by člověk co s Facebookem fakt nikdy nepřišel do styku byl někdo, kdo o něm nikdy neslyšel nebo vůbec neví o co se jedná.
Kolik takových lidí sleduje South Park?
Málo, protože v podstatě jediná možnost, jak u nás dostat k South Parku, je přes internet.
Příspěvky [ 26 až 33 z 33 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.