1

Téma: 1404 - You Have 0 Friends

Ani Facebook se nevyhne autorům South Parku, jako koneckonců žádný správný fenomén. Točit se kolem něj tento týden bude čtvrtá epizoda čtrnácté sezóny.

Kyle si přidal "do přátel" nesprávnou osobu a všichni staří přátelé ho teď opouštějí. Jeho situace je zoufalá. Kyle hledá pomoc u člověka, který tu pro něj vždycky byl. Se Stanem toho během let mnoho zažili, ale to všechno nic neznamená, dokud Stan nebude mít Kylea "v přátelích".

Zoufalost Kyleovy situace více přibližuje ukázka.

http://south-park.cz/images/stories/episodes/s14/1404.png

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

2

Re: 1404 - You Have 0 Friends

já to věděl!já to věděl, že si jednou vemou na mušku Fucking Facebook!juchůůů...doufám, že to sprzněj nějak jako Spielberga a Lucase lol...už se těšim!

3

Jou! Toto bude peckaaa tongue

Pos**nej facebook!!!  sp_cartman

5

jinak viděljste někdo Trona?...jestli stojí za to si to stáhnout a podívat se na to smile

6

Je to tvá kulturní povinnost, vidět tenhle film.

IDDQD!

7

ja003 napsal:

jinak viděljste někdo Trona?...jestli stojí za to si to stáhnout a podívat se na to smile

Mě osobně se to moc nelíbilo ,ale jak psal Shadow je to povinost

Naposledy upravil: Trop (05. 04. 2010 15:24:03)

Paul Gray R.I.P ... I miss you Paul.

8

notak dobrá, ukradnu si to

9

Jo idem to aj ja skuknúť... vyzerá to ale dosť bludne big_smile

10

viděl jsem trailery na ten novej...nějaký menší rozdíl mezi nimi určitě bude smile

11

Tak som si trocha privstal aby som to videl a musím uznať, že to síce bolo trocha pod očakávania, ale aj tak to bolo super tongue big_smile
4/5

Randy: "Your grandmother is in a hospital and you wanna be friend with her!" big_smile big_smile

Naposledy upravil: BX (08. 04. 2010 07:12:14)

12

Tohle snad ani nemohlo bejt špatný, ale potenciál tam byl ještě trochu větší, takže dávám 4/5.

Some of the most intelligent otters I've ever known were completely lacking in common sense.

13

BX napsal:

Randy: "Your grandmother is in a hospital and you wanna be friend with her!" big_smile big_smile

Nezda sa mi, ze by povedal Randy prave toto. V preklade to znamena:
Tvoja stara mama je v nemocnici a ty s nou chces byt priatel.

K epizode: Celkom dobra epizoda. 14 sezona sa zatial celkom drzi smile.
Toto Yahtzee bolo tiez super xD. Ked prisiel ten Stanov profil hrat proti Stanovi. Doniesli Yahtzee a Stan: "Fuck!" big_smile
4/5

Guitar Queroo, Make Love, not Warcraft and Scott Tenorman MUST DIE!!! 4eWa

14

5/5. Dokonalý. S názorem Stana na Facebook se 100 % ztotožňuju.
Lepší vysvětlení než to v epizodě proč ne Facebook snad neexistuje.

15

Georgino: Už neviem čo presne povedal, ale bolo to niečo v tom zmysle. Proste mu prikázal, aby si ju pridal do priateľov. Už je jedno ako big_smile

16

Kdo viděl Tron, nemůže říct nic jiného než "geniální".

Shut up, profile!  big_smile big_smile big_smile

Eat, pray, queef!

17

výborný chování Stenova fotra a těch ostatních mi připomělo pár známej kteří bez xichtbooku nemůžou žít

The lunatic is on the grass

18

Tenhle díl byl skvělej! Připadalo mi jako bych byl v kůži Stana  lol jasnejch 5/5

19

Parádní díl...4/5...4/5 kvůli těm dlouhejm scénám s tim ubožákem ze 3.třídy...vim, že se to bez těch scén prostě nemůže obejít, že to nemůžou jentak přeskočit, ale stejně mě tyhle scény hrozně nuděj a srážej mi tu náladu po těch skvělejch džoucích...Ale jak říkám - opět skvělý díl (předposlední mi přišel lepší)

20

ty vole!!! jako každodenní návštěvník PROFILU na FB tenhle díl považuju za geniální!!! Jednoznačných 5/5!! :-))))

Drive slow homey...! -peace-

21

ja003: Já se u těch scén právě chlámal smíchy  big_smile Jedny z nejlepších scén v díle - hlavně ta, kdy -SPOILER- sundá Kylovu fotku a pod nim je zas ten smutnej šáša, to jsem myslel, že se poseru smíchy big_smile

Eat, pray, queef!

22

Asi sem měl nejdřív zkouknout Trona, takhle to pro mě byl jenom standardní, i když docela kvalitní díl. 4/5

We no longer fuck the Earth, we DP it!

ja003 napsal:

Parádní díl...4/5...4/5 kvůli těm dlouhejm scénám s tim ubožákem ze 3.třídy...vim, že se to bez těch scén prostě nemůže obejít, že to nemůžou jentak přeskočit, ale stejně mě tyhle scény hrozně nuděj a srážej mi tu náladu po těch skvělejch džoucích...Ale jak říkám - opět skvělý díl (předposlední mi přišel lepší)

Scény s tím "chudákem" tě nudily? Vždyt to nemělo chybu! Skvěle to do toho zapadlo a já se u toho skvěle bavil!

24

nevim co vas na tom muze bavit...dyt se tim akorat smejete cizimu nestesti:)

25

Že by proto, protože to je krásně přehnaně patetický?  wink

Eat, pray, queef!