Téma: Nejvíc hustě krutopřísný Facebook
Boží díl, určitě by se mi vešel mezi top 20 nejlepších. Za mě 5/5.
Jo a nejvíc byla Cartmanova dějová linie.
...nejvíc co?
Amon Amarth!!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Boží díl, určitě by se mi vešel mezi top 20 nejlepších. Za mě 5/5.
Jo a nejvíc byla Cartmanova dějová linie.
...nejvíc co?
ja003: Pravděpodobně Ti řekne, že nejvíc mega nebo nějakou podobnou sračku, co teďka "teenageři" používaj... Tak se radši neptej ![]()
Nejvíc -asi používaj ty "hip-hop neggas" npř.půl dolar atd., opravte mne jestli se mýlím ale já se v tom neviznám já radši Nirvanu ![]()
Naposledy upravil: Trop (03. 04. 2010 09:45:39)
...nejvíc co?
Taky otázky - prostě nejlepší, ne?
ja003 napsal:...nejvíc co?
Tak proč nenapíšeš místo nejvíc - nejlepší ?
...anebo teda hustopřísný?
one-real-mike napsal:ja003 napsal:...nejvíc co?
Tak proč nenapíšeš místo nejvíc - nejlepší ?
...anebo teda hustopřísný?
Třeba proto, že čeština je krásný bohatý jazyk který si jako jeden z mála dokonce může dovolit vypouštět přívlastky či je nahrazovat jinými větnými částmi aniž by došlo k likvidaci původního významu. Tak proto.
To je vzásadě pravda, ale rozhodně s tím nesouhlasím...nejvíc tohle vyjadřování sleduju na Facebooku(bratrovo)...denodenně zahlédnu status typu : Hele včera ta akce?...nejvíc!...no řekněte sami, že to hraničí na prahu demence.
...možná proto jsem na tohle vyjadřování trochu alergickej a doufám, že v příštím díle tydlecty Facebookový sračky pěkně vytrestaj!
Tohle bohužel nejsou facebookový sračky, ale sračky v hlavách.
Přesně tak, každý má na Facebooku takové přátele které si tam přidá. Já, i když dění na Facebooku celkem sleduju, mám zablokované veškeré aplikace a neodebírám asi tak polovinu mých přátel, protože křivka gaussova rozložení je neúprosná.
Rozdělil jsem to, protože diskuze začala být mimo téma (epizoda 1403).
Tak samozřejmě s takovými opatřeními věřím, že FB může být celkem užitečná věc.
A málem bych zapomněl, používám i Facebook Fixer, vynikající skript, který mi umožní celkem výrazně zpřehlednit uživatelské rozhraní. Bez toho by to taky nešlo.
Ještě přidám screenshot, abyste mi věřili.
(Milošovi, Nině a Honzovi to snad vadit nebude, že jsem je necenzuroval.)
uau to je veľká pecka
Super, vďaka. ![]()
Hej, tak koukám, že jsem to našel trochu pozdě, ale ty jo hned na to mrknu, fakt husťárna! ![]()
Příspěvky [ 15 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.