1

Téma: Tron

No... myslím, že s blížiacou sa epizódou  You Have 0 Friends má každý fanúšik South Parku pozretý film Tron.
Tak teda, čo na to hovoríte? Ja ako "programátor" (úvodzovky sú tam zámerne) si myslím, že to bola celkom dobrá komédia big_smile Ale efekty na rok 1982 boli naozaj slušné. No samozrejme nebol to Transformers, alebo Avatar (:D)
Podľa mňa dosť zabitý čas. Ale aspoň si viem predstaviť, ako bude vyzerať blížiaca sa epizóda smile

2

Re: Tron

Taky bych se na něho měla kouknout, abych z té parodie aspoň něco taky měla big_smile

3

Já ten film viděl asi pět let zpátky a co si pamatuju, tak jsem zíral, co všechno v té době v naprosto spartanských podmínkách dovedli vytvořit. Samotný děj filmu neurazil a bavil jsem se, takže jsem to rozhodně nepovažoval za ztrátu času.

IDDQD!

4

No keby som to videl pred piatimi rokmi, tak možno. Ale dnes je tá filmová laťka už dosť vysoko a ja som naozaj náročný divák big_smile

// Ty kokos. O dva dni tu budem registrovaný presne rok : D

Naposledy upravil: BX (06. 04. 2010 19:54:14)

5

Mně před pěti lety bylo osmnáct, takže jsem o tolik méně náročný divák nebyl. Co se týče mého působení, tak tady budu brzy čtyři roky, hm.

IDDQD!

6

Tak jsem se dnes podíval a byl jsem nadšen. Je to provedeno opravdu krásně, rozhodně bych to rád viděl v 3d provedení, to by bylo něco....akorát jsem tam pár věcí uplně nepochopil. Třeba smysl, proč vůbec hráli ty hry. Myslim tim ty motorky, házení disků atak...nějak jsem v tom žádnou metaforu neviděl

7

No já si to vysvětlil tak, že ta společnost produkovala tyhle hry (navíc Dillinger je přece "vymyslel"), tak to byla asi úchylka ty Centrální jednotky smile Jinak v tom moc vědu nehledej, scénář byl navrženej okolo technologií, nikoli technologie okolo scénáře smile

Eat, pray, queef!