Téma: 1405 - 200
Na školním výletě Stan nechtěně urazí Toma Cruise, což vyvolá řetězovou reakci. Dvě stě zesměšněných celebrit se důrazně postaví v soudním procesu proti městu South Park. Mohla by tak nastat situace, která zničí South Park navždy.

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Na školním výletě Stan nechtěně urazí Toma Cruise, což vyvolá řetězovou reakci. Dvě stě zesměšněných celebrit se důrazně postaví v soudním procesu proti městu South Park. Mohla by tak nastat situace, která zničí South Park navždy.

Buddha, dont do coke in front of children!
tolik epizod (postav) v jednom, to me nadchlo. Super best friends, cruis, paris, barbara, gipson, pan kloubouk, henyfr lopez = tacos buritos, ktera nakonec nebyla henyfr, a spousty dalsich. Nepamatuju se, ze by v nejakem dile, bylo tolik nejenom celebrit, ale spousty postav z minulych dilu. Ja to ten tyden nevydrzim. Snad teda bude druhy dil, ze jo? Protoze na SPstudios jsem zadnou zminku nenasel. Jako ono to je pravdepodobne, ale ani bych se nedivil, kdyby si z nas trey udelal prdel. Tak damy a pananove, what do you think, who is cartmen's father?
Podle me se to ani v pristim dile neobjasni. To muj nazor.
Ještě pořád nám do přestávky zbývají dva díly, tak se k tomu snad dostanou. Pevně doufám. Věřím. Hm.
...snad do večera spravim komp a mrknu se na to...vy zatim prosím udělejte titulky ![]()
Kurváááááá, jak já nesnášim dvojdíly!
S tim fetujícím Buddhou se teda překonali, to jsem nevěřil vlastním očím
A opět tu máme kauzu s Ericovým otcem... Jestli příští díl bude zas něco ve stylu "Not without my anus", tak těm dvoum dám do držky ![]()
Jinak teď mě ještě napadlo, že Cartmanův otec by mohl být Gerald Broflovsky... Tím pádem budou s Kylem bráchové a Cartman bude Žid
![]()
Naposledy upravil: Rocky88 (15. 04. 2010 14:09:27)
Niéééééé!!!!! Umriem za tento ďalší týždeň! A potom umriem znovu, keď o týždeň nebude pokračovanie, ale niečo iné!
Jóóóóój!!! Pecka časť, teším sa ak malé decko na pokračovanie ![]()
Je to na pokračování? Tak to radši zkouknu až za týden (případně dva). Nechci vidět část a na daší čekat to mě nebaví!
Asi se zavřu do mrazáku, protože to čekání na novej díl bude nekonečný
. Super díl dávám 5/5!
Tohle bylo téma na celovečerák, jenom by byl problém s tim že většina lidí by nepochopiula ty narážky na starší epizody.
No já asi umřu
Uvažuju, jestli má cenu se na ten díl koukat, protože vzhledem k tomu že jsem momentálně bez zvukovky bych z toho asi měla velký hovno x'( No ale to mám tak dlouho čekat nebo co?! Taky se zmrazím! ![]()
Mimochodom, ja som nejako nepochopil to s tými šatníkmi ![]()
Ta původní Barbara se mi zamlouvala daleko víc! Jinak se mi epizoda celkem líbila! ![]()
Naposledy upravil: Alexander_Veliký (16. 04. 2010 11:53:11)
BX: Tak to bys musel nejprve vidět a pochopit epizodu 912 (Trapped in the Closet).
5/5 super epizoda!! Cartmenovo otec bude možná Mohamed ![]()
onemike : souhlas...tenhle díl bych dal tak na 5 hodin a ať je pěkně detailní:)
Trop : No..to by mě docela dostali:lol:...ale to asi ne...to by musel být v tý místnosti, jak říkal Garrison.
ShadoW : já zase nepochopil tu část jak Tom říká : Bože, našla jste moji balící uniformu...
Sám za sebe : Sakra dvojdíl, na takovej tlak nejsem zvyklej. Vážně. SP jsem začal sledovat teprve až od 13 sezóny, kde dvojdíli nebyly, takže mě ten týden asi opravdu zabije.
Jinak díl absolutní senzace - 5/5...vrátili se mé oblíbené postavičky, jako třeba Klobouk, už jsem myslel, že se na chudáka zapomnělo. Paris Hilton!bože:lol:...stále skvělá!...a vůbec všichni co se tam ukázali...jsem opravdu nadšen!
No pochopil, ale ... počkaj to bol Tom Cruise jáááj
Teraz mi došlo. Ja som vedel, že s tou časťou, ale som zabudol, že to Toma Cruisa dal Stan dole a zamkol sa tam. Pamatal som si R. Kellyho, ale Tom Cruise mi úplne vypadol
Tak... čo už ![]()
já zase nepochopil tu část jak Tom říká : Bože, našla jste moji balící uniformu...
To nejspíš nemělo žádný speciální význam, jenom se prostě asi styděl před ostatními celebritami za to, že ve volném čase pracuje v továrně na sladkosti. (Tedy v přeneseném významu, že je skrytý gay.)
Trey s Mattem zase brousí na tenkém ledě
.
ve volném čase pracuje v továrně na sladkosti. (Tedy v přeneseném významu, že je skrytý gay.)
To to fakt znamená? To by mě v životě nenapadlo...Dikes za postřeh.
no já to nevěděl a ani titulky mi k tomu nějak moc nepomohli...'balit sladký', nebo jakste to přeložili, neni zastak uplně přesvědčivý:)...ale prostě mi to nějak logicky došlo, že když to tam furt mleli dokola, takže to bude znamenat něco takovýho.
Bohužel se nám lepší překlad téhle slovní hříčky nalézt nepodařilo. MND původně navrhoval „balit cukrouše“, ale to není moc dobré z hlediska češtiny.
to taky nezní špatně.
jinak hrozně rád bych v pokračování vyděl Pr.Mephista a opičáka Kevina:)...po těch se mi moc stýská.
A komu ne ,komu ne ![]()
ShadoW: Ne, titulky k pochopení tohoto přirovnání opravdu nepomohou. Tohle byla docela slabá odplata za to, že jsem řek, že mě titulky sraly kvůli nepřesnostem. Jsi jak malej ![]()
Naposledy upravil: Rocky88 (17. 04. 2010 08:48:59)
Příspěvky [ 1 až 25 z 30 ]
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.